Starity

szjgerke profilja

szjgerke white  
  • Csatlakozott
  • 2013. június 21.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • 1998. február 14.
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • olvasás,netezés,filmnézés,tánc
  • Zenei stílusom
  • pop
  • Imádom
  • táánc
  • Utálom
  • tanulás

Egy deszka deszkás nélkül is deszka, de a deszkás deszka nélkül elesik.

szjgerke
Utoljára aktív: 2013.12.14. 19:07Státusz módosítva: 2013.07.22. 16:04

Mi újság nála?

2013.11.25. 19:07szjgerke és Liviusz98 mostantól barátok

2013.08.09. 10:10szjgerke és CsalafintaMangúz mostantól barátok

2013.07.19. 08:08szjgerke és Lilla06 mostantól barátok

2013.07.14. 19:07szjgerke és mostantól barátok

2013.07.13. 18:06szjgerke új kedvence Sean Wing

Bemutatkozás


Sziasztok!

Egy átlagos, barna hajú lány vagyok aki nagyon szeret olvasni, filmet nézni és táncolni. A tánc különösebb kedvencem mert nekem a táncban nincsenek szabályok és ha elkezdek mozogni nekem az a legnagyobb kikapcsolódás:).Van egy nővérem akit nagyon szeretek és van még két kutyám is (pincsi és boxer). Még gimnazista vagyok de később sok mindent szeretnék elérni az életben. Most hogy (nagyjából) bemutatkoztam akkor kiemelnék és pár szóban bemutatnék pár filmet,színészt és könyvet akiket/amiket különösen kedvelek :).

Színészek/Színésznők:

Nina Dobrev: Na, Ő az a színésznő akire leginkább felfigyeltem a Vámpírnaplókban és nagyon tetszett ahogy a karaktereit (Elena és Kathrine) hogy változtatja. Ez nagyon tetszett benne és még a szépségét is csodálom :D.Bevallom más filmekben,sorozatokban nem is láttam még csak a Vámpírnaplókban.

Daniel Radcliffe: Gondolom, (szinte) mindenki Harry Potterként ismerte meg. Nagyon jól eljátszotta Harry szerepét sok-sok évig már kicsi kora óta. Róla többet nagyon nem is tudok mondani mert most a Harry Potter végezetével csak most kezdi új filmjeit ugyhogy kíváncsian várom más filmbéli alakítását is.

Jennifer Lawrence: Amikor megláttam Őt az Éhezők Viadalában Katniss karakterébe bújva akkor nagyon megragadott. Amíg a könyvet olvastam teljesen ilyennek képzeltem el (bár ez nem a tehetségének köszönhető) és már egyre jobban "ragyog" . Az X-menben is nagyon tetszett ahogy színészkedett.

Ian Somerhalder: Na, igen, Ő a tökéletes vámpír.Nagyon tetszik ahogy Damon szerepét eljátsza a Vámpírnaplókban mert, egyszerre tud kegyetlen és vicces lenni közben pedig minden vágya hogy meghódítsa Elenát. A színészkedésen és kívül rendkívül sok mindent csinált az életben hiszen állat- és természetvédő is.

Könyvek:

Szent Johanna Gimi: Ezt a könyvet tavaly karácsonykor kezdtem mert akkor kaptam meg Karácsonyra és addig nem is nagyon érdekelt pedig mindenki erről beszélt meg ezt olvasta. Aztán én is elkezdtem és már a téli szünet első felében el is olvastam mert minden éjjel ezt olvastam. Még Meg Cabot  ifjúsági naplóregénye se fogott meg annyira mint ez a könyv. Szerintem minden SZJG-er nevében mondhatom hogy köszönjük Leiner Laurának ezt a csodálatos könyvet (Minden könyvmolynak bátran ajánlom :) )

Harry Potter: Ahogyan fent említettem Daniel Radcliffe-nél akkor itt is.... Imádom ezt a könyvet!!! Igazából mostanában, a nyári szünet kezdete óta vetemettem rá hogy elolvasom mert már egy ideje tervezgettem és akkor elkezdtem. Egy kicsit furán olvatam mert (ne nézzetek hülyének) az utolsóval kezdtem és ugy haladva lefelé olvatam tovább. A második könyvet már kicsit régebben elolvatam de szerintem megint el fogom olvasni mert már nem nagyon emlékszek rá.

Az Éhezők Viadala: Ezzel a könyvel úgy voltam hogy a címe egy kicsit fura, ugyhogy halasztgattam hogy elolvasom de akkor már majdnem kijött az első része ugyhogy elkezdtem. Nagyon tetszett akkor már alíg vártam a filmet hogy összehasonlítsam az én képzeletemmel és nem is nagyon volt különbség.

Filmek:

A fent említett könyvek közül (kivéve a Szent Johanna Gimi) mindegyiket szeretem ugyanúgy filmben is ugyhogy nem akarom mégjobban kifejteni hogy mennyire csodálatosak de, van még más film is.

Tökéletes hang: Igazából nem is hallottam erről a filmről addig amíg most nyári szünet előtt az osztályommal meg nem néztük de, ugye csak részletekbe tudtuk mert egy óra 45 prces ugyhogy amikor megnéztük az első fél órát akkor úgy jöttem haza hogy itthon letöltöm és megnézem. Nagyon tetszett hogy nincs semmiféle hangszerük csak a szájuk és nem tudom hogy van-e ilyesmi zenekar/énekkar a világon de szívesen meghallgatnám. Nagyon jóó:).

Végül utószóként egyrészt remélem tetszett az oldalam és a szavazatokat és a barátnak jelöléseket szívesen veszem, másrészt tudom hogy a filmeknél nem a film történetéről beszéltem de, én direkt így terveztem mert, ha arról beszélnék akkor mindegyikhez azt írnám hogy csodálatos.

Köszönöm hogy ellátogattál ide :)) Good bye everybody!


Kedvenc sztárok

1 Nina Dobrev
2 Ian Somerhalder
3 Anna Kendrick
4 Brittany Snow
5 Jennifer Lawrence
további kedvencek

Randomképek

4.jpg
converse szjg.jpg
hunger games.jpg
letöltés.jpg

Barátok

Kriszti 1D
Kriszti 1D

visszatérő vendég

Liviusz98
Liviusz98

új tag

Kata 1000
Kata 1000

új tag

Üzenőfal

Cute girl 998 Szia! Szavaztam és jelöltelek, mert tetszik a profilod, és én is imádom az SZJG-t,és az Éhezők Viadalát.

2014.01.03. 10:10

Szia visszajött mert szereted a SZJG-t (én imádom), és mert a te profilod egyszerű, mégis nagyszerű. :) Ja és köszi. :)

2013.08.22. 11:11

Lilla06 Szia! Miért jelöltél barátnak? És amúgy szavaztam.

2013.07.19. 08:08