Starity

Miley Cyrus zavarba hozza Jézust is

25 oldal 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. augusztus 27. 18:06 #261
- törölt felhasználó -    
Én elkezdtem nézni az "előadását", de még a feléig sem bírtam végignézni. Förtelmes, erkölcstelen, szavak nincsenek rá mennyire undorító volt. Bottal se piszkálnám meg ezt a nőszemélyt, nem tudom Liam hogy bírja mellette.
2013. augusztus 27. 18:06 #262
- törölt felhasználó -    
Idézet (amanda2000 @ 2013.08.27. 16:24)
Én még mindíg imádom Miley- és felnézek rá a sok botránya ellenére is! Aki igazán szeret valakit az feltétlenül szereti! Nem érdekel hogy miket csinál de én akkor is szeretni fogom örökkön örökké..

Ez nem feltétlen szeretet, hanem elvakult rajongás.pardon.gif
3 felhasználónak tetszik: selena_taylor_fan, Charlotte Benning, MadHatter
2013. augusztus 27. 18:09 #263
Ildikócska10
Ildikócska10
LoveSick ♥
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 6086
Csatolások: 5769
Azonosító: 164815
jók képek lettek,amugy Miley nem normális mi van vele
2013. augusztus 27. 18:11 #264
- törölt felhasználó -    
Azért ez már kicsit sem vicces, meg hasonlók. Ez már borzalom meg gusztustalan... - félre nem értsetek, szeretem Miley-t, de már nem kellene r#bancként viselkednie minden egyes fellépésén. Térjen már észhez előbb vagy utóbb, hogy nem így lesz valaki felnőtt. wink.gif
2013. augusztus 27. 18:15 #265
- törölt felhasználó -    
Hát szeretem Miley-t, de... az ilyen idióta dolgaival az agyamra megy. Megértem, hogy ki akart törni a kislány szerepből, de így nem a felnőtt, hanem az idióta jelzőt aggatja magára :/
2013. augusztus 27. 18:17 #266
- törölt felhasználó -    
Hát igen. Ilyenkor mondják, hogy a tehetség hiányát valamivel pótolni kell. Mondjuk hatalmas botrányokkal, hiszen máskülönben májlika is már régen a süllyesztőbe került volna. Ha az apja nem lenne énekes, a büdös életben nem lett volna ismert.
1 felhasználónak tetszik: selena_taylor_fan
2013. augusztus 27. 18:18 #267
Muffin00
Muffin00
DEADINSIDE

StátuszTHINK BEFORE YOU SPEAK.!
Hozzászólás: 1246
Csatolások: 5
Azonosító: 184856
én már nagyon régóta Miley nagy fanja vagyok és én annak is örültem hogy a külsején változtotott(le vágatta a haját! és attól hogy vannak kisebb botrányai nem fogok elpártólni tőle! és ez sem akkorra dolog amit most csinált sőt szerintem nem is gáz és ez nem csak azért gondolom így mert imádom őt<33*--* attól hogy mostanába nem olyan mint eddig volt vagy nem hasonlít a kis "Hannah Montanára" nem kell elítélni vagy leszólni!
2013. augusztus 27. 18:20 #268
ArianaLove99
ArianaLove99
új tag

StátuszHa éhes vagy, nyalj sót, akkor szomjas leszel!:D
Hozzászólás: 95
Csatolások: 0
Azonosító: 182511
Fujj!!Undorítóan viselkedik.Régen egy szeretni való úgymond visszafogott lány volt aki sohasem öltözött hivalkodóan.Most meg egyáltalán nem sztárra méltó a viselkedésre.Nem értem őt.Undorítóan viselkedik.Ő azt hiszi így szerez magának több rajongót,közbe meg így veszti el rengeteg rajongóját.Remélem nem csinál többé ilyet és visszatér régi önmagához.smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning
2013. augusztus 27. 18:26 #269
- törölt felhasználó -    
lehet, hogy valami baj van velem de én jókat nevettem a képeken. biggrin.gif
2013. augusztus 27. 18:28 #270
- törölt felhasználó -    
Szánalmasan viselkedik. Régebben én tényleg bírtam, voltak számai, amiket nagyon sokszor meghallgattam, és az is rendben van, hogy ki akar törni a Hannah Montana szerepből. De így inkább csak szánalmas lesz, mint felnőtt. :SS
2013. augusztus 27. 18:35 #271
Peacefan
Peacefan
visszatérő vendég
Hozzászólás: 356
Azonosító: 204688
Tényleg azóta csinálja ezeket mióta a haját levágatta,lehet,hogy a rövid hajjal jár ez a viselkedés.Szerintem is borzasztóan szánalmas és minél előbb le kéne szoknia erről,és inkább ezt az időt töltse azzal,hogy fejlessze a tehetségét.
2013. augusztus 27. 18:36 #272
Eszti. BridgitFan
Eszti. BridgitFan

StátuszYou're gonna be the one, you're gonna be the one.♡
Hozzászólás: 766
Csatolások: 17
Azonosító: 206672
Idézet (Nina 10 @ 2013.08.27. 13:47)
Micsoda mesterművek! nevet2.gif
Húúú..Tényleg,nagyon találékonyak!nevet2.gif
2013. augusztus 27. 18:39 #273
- törölt felhasználó -    
Eléggé elzüllött. Amikor a Hannah Montana-ban szerepelt, akkor egy aranyos, humoros lánynak ismertük meg. Nagyon nehéz elhinni, hogy anno még ő volt a tinik példaképe, de most már nem nagyon mondhatja el magáról, hogy bárki is példaképnek tartaná!
2013. augusztus 27. 18:47 #274
vargaliv
vargaliv
visszatérő vendég

StátuszVedd el ami kell., és vissza ne add!
Hozzászólás: 119
Azonosító: 185176
XDDD
En vmiért meg így is bírom de van egy a határ amikor nálam is a sok az sokk.biggrin.gif
2013. augusztus 27. 18:48 #275
Kiim
Kiim

StátuszThe toxicity of our city..
Hozzászólás: 1079
Azonosító: 135455
Lehet hogy én vagyok túl öreg már, de ez egyszerűen felháborító. Nem találok rá szavakat. Lehet még ennél lejjebb is süllyedni? Nekem ez már sajnos nem vicces, habár a képek ezt akarják sugallni, de én inkább elképedtem attól hogy ilyen neves festők képeit bemocskolják ezzel a sehonnan jött kis alpári libával. Ha valaki erre azt tudja mondani hogy "felnőtt, az ő dolga" az menjen és kőkeményen b*ssza arcon magát! Ez elfogadhatatlan, és mérhetetlenül aljas viselkedési forma, már szánalmasnak sem nevezhető, mert nem tudja kiváltani belőlem a sajnálat egy apró érzetét sem. Remélem a kedves anyuka és apuka büszke arra, hogy egy ilyen médiaszennyet voltak képesek nevelni a gyerekükből.
4 felhasználónak tetszik: dijansalihu, Luckie, Charlotte Benning, Beyla
2013. augusztus 27. 19:00 #276
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2013.08.27. 17:32)
A képek közül némelyik valóban elég viccesen néz ki, ám gyalázat Picasso és Van Gogh műveit bemocskolni ezzel az egy numerás sz*jhával. Nekem még csak pár perce volt szerencsém megtekinteni azt a remek kis fellépést, ami mindenkinél kiverte a biztosítékot - hát nem csodálom. A p*csarázás kezd a védjegyévé válni, és úgy látszik mást alapból nem tud. Az egy dolog, hogy az egész közönségnek bepucsít, mint, aki éppen hátulról várná a kampót (szépen kifejezve). Az már egyenesen k*rvás viselkedés volt, amikor annak a csávónak a farkához kezdte dörzsölni a s*ggét. Ne haragudjatok, de ez nem egy feslett r*banc viselkedésére vall? Jogosan van ez a nőnek nevezett véglény elhordva r*bancnak, k*rvának, cafkának és sz*jhának, mert kérem szépen az is. Még mindig nem értem, hogy Liam mi a jó büdös francot keres májluska mellett! Nemrég Jennifer Lawrence még szabad volt, olyan jó lett volna, ha akkor valami mégis történik köztük... de úgy látszik erre várhatok. Ritka sz*r fellépés volt ez még tőle is, a k*rvulást meg kezdi még magassabb szintre emelni. Csak tudnám, hogy ebben mi a jó. unsure.gif Hangja az tényleg valami fülsértő vinnyogásféle, s még az "éneklés" szót is merő túlzás ránézve használni. Májluskát is csak ez a baromira erőltetett k*rvás imidzs tartja életben, egyébként egy kalap sz*rt sem ér sem a munkássága, sem pedig ő maga. Előbb vagy utóbb ki fog égni, hiszen már most probléma volt, hogy milyen legyen az album. Csinált egy-két polgárpukkasztó dolgot, hogy a lemez jobban fogyjon. Nó egyéniség, nó tehetség, de r*banckodást azt mesterien űzi. Megveregetheti májluska is a saját vállát, hogy milyen f*sza kis bevállalós k*rvinyca lett belőle. Már csak arra lennék kíváncsi, hogy mi anya és apa véleménye arról a "baromira érett felnőttes" viselkedéséről, hiszen ennyi erővel "énekesnő" és "színésznő" helyett lehetne eszkort kislányka... talán még többet is kereshetne, mint azzal, amit manapság "zenélésnek" definiál...

meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. augusztus 27. 19:02 #277
Samas
Samas
visszatérő vendég

StátuszOkay? Okay.
Hozzászólás: 437
Azonosító: 171751
Ezzel csak még több figyelem irányul Mileyra, aki szerintem ki sem érdemelte ezt. Azért kéne figyelnünk a hírességekre, mert tehetségesek, nem pedig azért, mert ilyen felháborító dolgokat csinál! Szerintem nem kéne a viselkedésére figyelni, talán akkor rájön, hogy már unalmas, és leszokik róla.
2013. augusztus 27. 19:03 #278
JadeB
JadeB
Hozzászólás: 2865
Csatolások: 75
Azonosító: 200398
Oké, hogy megakarja mutatni, hogy ő "felnőtt", de nem igaz, hogy ez visszafogottabban nem megy neki. Komolyan, miért jó ez, hogy ilyen gusztustalanul kell viselkedni?! Őszintén, most már én nem is csodálkozom, ha gondok vannak a kapcsolatában, mert ez már rég nem az a Miley akit Liam - vagy mi rajongók - megismertünk.
2013. augusztus 27. 19:05 #279
bellafan77
bellafan77
visszatérő vendég

Státusznem mindig tudok visszaírni csak hétvégéken..♥
Hozzászólás: 218
Azonosító: 207661
ez eléég felkavaró..bár mileytól megszoktuk..de azért szeretem <3
2013. augusztus 27. 19:09 #280
Jenna Ellington
Jenna Ellington
visszatérő vendég

StátuszAhol az álom véget ér, ott kezdődik a valóság.
Hozzászólás: 361
Csatolások: 82
Azonosító: 174299
hát ezek a képek hatalmasak!! teljesen a valóságot tükrözik!! smileeee.gif
25 oldal 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok