Miley Cyrus zavarba hozza Jézust is
2013. augusztus 29. 17:10
Nialler0913új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.20. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 206690 offline |
Hát nagyon megváltozott az biztos
2013. augusztus 29. 17:45
Hát ezek a képek inkább kínosak, mint viccesek. A festészet legnagyobbjairól van szó, és szerintem szégyen, hogy a fiatalok, akik eddig azt se tudták, kicsoda vagy micsoda az a Guernica vagy a Csillagos éj, ezután egy riszáló , alulöltözött ripaccsal fogják ismerni ezeket a remekműveket. Ízléstelen és felháborító! Miley viselkedése meg érthető, ha a "Kenyeret és cirkuszt!" elvet követjük. Ő felelt a cirkuszért. Ő csak azt adja, amire a népnek szüksége van. A nép pedig botrányt, pletykát, zavarodást akar, hisz az az érdekes. Miley (és még vagy ezer celeb) meg van olyan ravasz, hogy ebből még el is tartja magát. Ezért csak a társadalom betegességét lehet hibáztatni.
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. augusztus 29. 17:51
És a kis 'rajongói' ezután és védik.. kész viccek vagytok.
Charlotte Benning
2013. augusztus 29. 18:07
Szánalom.
Jo el hiszem 20 éves éli az életét ..de b*szki ...azért márt túlzásba viszi.Vegyen vissza magából mert ez egyáltalán nem áll jól egy kis takonynak mint ő ennyi
Sorry fanok de ez van
Jo el hiszem 20 éves éli az életét ..de b*szki ...azért márt túlzásba viszi.Vegyen vissza magából mert ez egyáltalán nem áll jól egy kis takonynak mint ő ennyi
Sorry fanok de ez van
Charlotte Benning
2013. augusztus 29. 18:09
fanna-husyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 250 Csatolások: 0 Azonosító: 191618 offline |
WhiteRosee. A kérdéseiddel teljesen egyetértek, de én mondjuk alapjáraton sosem szerettem Miley-t. Nos ezek után mondanom sem kell, nem változott a véleményem
Charlotte Benning
2013. augusztus 29. 18:11
Hát ez elég ki ábrándító meg kell mondjam! Jó igaz én is Miley fan vagyok de azért ez már sok!Kicsit vissza vehetne magából"Miss Cyrus"
2013. augusztus 29. 18:24
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline |
Szerintem is már túl ment minden határon! Egyszerűen mit képzel magáról!
Charlotte Benning
2013. augusztus 29. 18:24
Stewartúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 133602 offline |
Szerintem Miley már rég nincs tudatában annak, hogy mikor, mit tesz. Vagy ha mégis, akkor nagyon szomorú, hogy nem veszi észre azt, hogy a botrányos viselkedésével az egész világ figyelmét magára hívja. Vagy lehet, hogy pont az a célja? Nem tudom. Szeretem Miley-t, de nem tetszik az, ahogy mostanában viselkedik.
Charlotte Benning
2013. augusztus 29. 20:04
Azért aki ilyeneket csinál az beteg. A képekre értve.
2013. augusztus 29. 20:05
Én is nagyon szeretem Mileyt, de az amiket mostanában csinál, az szinte minősíthetetlen. Nem tudom és nem is értem mit szeretne ezzel a viselkedéssel elérni. Remélem nem azt, hogy ő most a nagy menő lázadó és ezt így kell elfogadni, mert ő most fiatal, meg ő ilyen és kész, mert ez szerintem nem ő.Lehet, hogy tényleg a figyelemfelkeltés lenne a célja ezzel, de nem igazán használ. Illetve használ, de nem úgy ahogy kellene, mert ezzel csak rossz hírnevet szerez magának.És ez, hogy folyton a nyelvét nyújtogatja, hát ez valami ritka gusztustalan. A zenéjével meg a tehetségével kellene magára irányítania a figyelmet, mert nagyon jó hangja van, és azt nem lehet tanulni, az egy ajándék. Egy kincs az ilyen különleges hangszín. De már nem ér vele semmit, ha nem igazi jó zenét csinál. Még Hannah Montanaként is jobban szerettem a zenéjét,mint most a We can't stop például.A country és a folk zene,mint a Jolene nagyon jól állt neki, de most még véletlenül sem hasonló zenét csinál. Lehet, hogy most ez a menő, meg sok mindenkinek tetszik is, de szerintem nem illik hozzá.
Minden esetre remélem, hogy megtalálja önmagát.
Minden esetre remélem, hogy megtalálja önmagát.
2013. augusztus 29. 20:24
szánalmas...nem is érdemes foglalkozni vele.
Charlotte Benning
2013. augusztus 29. 20:47
Troublemakeroffúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 210757 offline |
én régebben szerettem Miley-t, mert szerintem nagyon normálisan viselkedett, és a rajongókkal is jobb kapcsolata volt, most azonban....egyre inkább kifordul önmagából, és leginkább a botrányokkal akar a középpontban lenni, ami szerintem elég szánalmas....
2013. augusztus 29. 21:23
letiibelieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 210834 offline |
Hát sajnos ez már nem a régi Miley.. ♥
2013. augusztus 29. 21:27
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline |
Charlotte Benning
Lehetséges, hogy így volt, nem tudom, de az biztos, hogy az elsó meghallgatás után elküldték. Ha meg tényleg úgy van, ahogy írtad, még jobban szégyellheti magát Miley, mert ahelyett, hogy becsülné, hogy anno végül is neki adták a szerepet, most mindenkivel el akarja feledtetni, hogy milyen szerepet játszott ő. Hálatlan kis bitch.
Lehetséges, hogy így volt, nem tudom, de az biztos, hogy az elsó meghallgatás után elküldték. Ha meg tényleg úgy van, ahogy írtad, még jobban szégyellheti magát Miley, mert ahelyett, hogy becsülné, hogy anno végül is neki adták a szerepet, most mindenkivel el akarja feledtetni, hogy milyen szerepet játszott ő. Hálatlan kis bitch.
2013. augusztus 29. 21:29
Szerintem is inkább vicces volt, mint szánalmas.. :'D
2013. augusztus 29. 21:33
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1798 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline |
Ez sem vicces,sem röhejes! Ez szánalmas és megbotránkoztató!
2013. augusztus 29. 21:54
KawaiiGirl25új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.31. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 207780 offline |
Úúristen... ez szánalmas és nem kicsit undorító
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.