Az énekesnő és (ex)párja, Jeremy megerősítették a szakítás hírét, kiderült, több hónapja nincsenek együtt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ellie Goulding hivatalosan is szingli
2013. augusztus 27. 16:30
|
|
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline
|
Hát sajnálom, hogy szétmentek.
Ellienek Sok Boldogságot kívánok a közel jövőben.
Ellienek Sok Boldogságot kívánok a közel jövőben.
2013. augusztus 27. 16:31
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Kár értük. :S :S :S :S :S
2013. augusztus 27. 16:32
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Ez a nő nagyon nem szimpi. Ed-del összejöhet felőlem. Összeillenek
2013. augusztus 27. 16:33
Remélem megtalálja a hozzá való férfit, de annak nagyon örülök, hogy Niallal nem bonyolódtak semmibe, és az egész csak "pletyka" volt.
2013. augusztus 27. 16:55
|
|
ZsocchanD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 184302 offline
|
Sajnálom
Amugy azt sem tudtam, h van pasija. Kurvának állítják be( Jeremy, Ed, Calvin, Niall) pedig nem is az. Szerintem jobb lenne ha tisztázná, hogy mi áll a dolgok mögött, mert lehet, hogy el fog fajulni, de abban is igaza van, hogy a magánélete csak rá tartozik...
2013. augusztus 27. 16:57
Ha nem erősíti meg, hogy együtt lennének Niallel az azt jelenti, hogy nincsenek együtt. Edel meg cukik lennének szerintem. Mint a szőke hercegnő meg a macskája ...
2013. augusztus 27. 16:59
|
|
mialamiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.25. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 167883 offline
|
"Most akkor Ellie Ed-el vagy Niallal van együtt?" <-- Úgylátszik,nem volt érthető,a cikkben írt "hírét maga az énekesnő cáfolta meg" rész
EGYIKŐJÜKKEL SINCS EGYÜTT!!!!
Nem kurva,mivel Calvin Harris-el nem jártak csak a klipben játszották el, "szinészkedésnek"hívják ezt a műveletet
És mivel Calvin+Rita+Ellie jóbarátok,így valószínű,hogy Ellie már akkor tudta,hogy Rita és Calvin között van valami
2013. augusztus 27. 17:05
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Idézet (mialamia @ 2013.08.27. 16:59)
"Most akkor Ellie Ed-el vagy Niallal van együtt?" <-- Úgylátszik,nem volt érthető,a cikkben írt "hírét maga az énekesnő cáfolta meg" rész
EGYIKŐJÜKKEL SINCS EGYÜTT!!
Nem k-rva,mivel Calvin Harris-el nem jártak csak a klipben játszották el, "szinészkedésnek"hívják ezt a műveletet
És mivel Calvin+Rita+Ellie jóbarátok,így valószínű,hogy Ellie már akkor tudta,hogy Rita és Calvin között van valami 
Úgy te írtad a cikket? Csak, mert az oldal azt írja, hogy te, de biztos fórum hiba, mert a cikkbe az van leírva, hogy a Niall-lal való viszonyáról nem érkezett megerősítés, de te a hozászolásodban, azt írod, hogy Ellie cáfolta, hogy Niall és közte lenne bármi is, most akkor mi van?
2013. augusztus 27. 17:22
|
|
Bo_1D_ED_JBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.27. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 196855 offline
|
:DDDDDDDDDDDDDDDD
2013. augusztus 27. 17:37
|
|
ArianaLove99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 182511 offline
|
Én nem tudom már mi igaz,de jó lenne ha Niall-el jönne össze mert szerintem vele összeillenek.
2013. augusztus 27. 17:38
|
|
zsofy12345visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.09. Hozzászólás: 354 Csatolások: 0 Azonosító: 154958 offline
|
Azt hittem Ed-del jár :/
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

0 felhasználónak tetszik: