Egy interjú keretein belül említette meg Harry Styles, a One Direction szívtiprója, hogy jelenleg nincs barátnője.
A teljes cikkhez kattints ide!
Harry Styles szinglinek vallja magát
2013. augusztus 28. 21:53
2013. augusztus 28. 21:57
Doddy Whitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.08. Hozzászólás: 361 Csatolások: 0 Azonosító: 193627 offline |
Ha nem szingli engem az sem zavar Directioner vagyok de nem olyan aki fenyegetőzik ha boldog én is ez a normális. Nem hiszem , hogy valaha találkoznék vele vagy az aktuális barátnőjével. És nem akarok senkit sem savazni. Emberek kell a kapcsolat hisz ember.
2013. augusztus 28. 21:58
kreka33visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.14. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 200169 offline |
Hűha... szegény Kara... én lelépnék minden közösségi oldalról... na srácok, sose járjatok olyan sztárokkal akiknek őrült rajongóik vannak! Bár mondjuk oly mindegy, hogy Harry szingli vagy nem, minthogy miért nem szeretem őket...
2013. augusztus 28. 21:59
Bezzeg ha melegnek vallaná magát, nyomban kitörne az apokalipszis.
2013. augusztus 28. 21:59
Naomi01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.24. Hozzászólás: 368 Csatolások: 0 Azonosító: 184462 offline |
Remélem nem hiszik azt, hogy az összes rajongójuk ilyen elmebeteg! És azt is, hogy vannak olyanok akik örülnek a sikereiknek, a magánéletüket pedig tiszteletben tartják! Egyébként meg most komolyan? Pár kép miatt halálos fenyegetések? Nem tudom hogy azok, akik ezeket a fenyegetéseket írják mit szólnának ahhoz, ha az ő magánéletükbe szólnának bele.
2013. augusztus 28. 22:00
Én ennek a cikknek örülök.
Ez várható kijelentés volt tőlük, miszerint sosem hazudnának nekünk a kapcsolataikat illetően, bár azt tudtam hogy Harry drága szingli tehát ez nem újdonság
Másrészt a véleményem két részre oszlik arról hogy a barátnők nem lesznek benne a filmben, mivel én mindegyikőjüket nagyon szeretem, szívesen láttam volna őket a This Is Us-ban, viszont így nem lesz semmilyen vita a shipperesek között
Ez várható kijelentés volt tőlük, miszerint sosem hazudnának nekünk a kapcsolataikat illetően, bár azt tudtam hogy Harry drága szingli tehát ez nem újdonság
Másrészt a véleményem két részre oszlik arról hogy a barátnők nem lesznek benne a filmben, mivel én mindegyikőjüket nagyon szeretem, szívesen láttam volna őket a This Is Us-ban, viszont így nem lesz semmilyen vita a shipperesek között
2013. augusztus 28. 22:01
Idézet (Naomi01 @ 2013.08.28. 21:59)
Remélem nem hiszik azt, hogy az összes rajongójuk ilyen elmebeteg! És azt is, hogy vannak olyanok akik örülnek a sikereiknek, a magánéletüket pedig tiszteletben tartják! Egyébként meg most komolyan? Pár kép miatt halálos fenyegetések? Nem tudom hogy azok, akik ezeket a fenyegetéseket írják mit szólnának ahhoz, ha az ő magánéletükbe szólnának bele.
Az is elég, ha 10 ilyen elvetemült csaj van, már ők is pokollá tudják tenni bárki életét.
2013. augusztus 28. 22:07
Hanililozaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.05. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 185531 offline |
Én szeretem Harry-t, nem is tudtam, hogy voltak ilyen feltevések, hogy esetleg nem szingli, de csak úgy mellesleg: Amikor Taylorral járt, akkor is egy csomó ideig tagadta, hogy lenne köztük bármi, tehát ez a "sosem hazudnánk a rajongóinknak" duma nekem egy kicsit nem helytálló, de mindegy. Minden esetre a cikk abszolút felesleges, szerintem.
2013. augusztus 28. 22:08
Én nem vagyok directioner csak Zaynért rajongok és a zenéjükért és sose fenyegetném meg Periet , se a többiek barátnőit, és az őrült rajongók akik ennek ellenkezőit teszik...noshát azokat ezek után nem mondanám a rajongójukna.
2013. augusztus 28. 22:10
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline |
Már várom a filmjüket!!
A cikkhez visszatérve,ha valaki rajong a kedvencéért,akkor annaek kéne örülnie,hogy boldog.Nem pedig megfenyegetni azt,akivel éppen együtt van....
A cikkhez visszatérve,ha valaki rajong a kedvencéért,akkor annaek kéne örülnie,hogy boldog.Nem pedig megfenyegetni azt,akivel éppen együtt van....
2013. augusztus 28. 22:15
Hát vallja. Engem aztán teljesen hidegen hagy......
2013. augusztus 28. 22:17
Pdoriiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.15. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 209347 offline |
annyira elegem van ezekből az utállkozó "rajongókból" mert szerintem az ilyenek nem rajongók örüljenek , hogy Harry boldog valakivel ahejett , hogy elkezdenének utállkozni! már nagyon unom! -,-" szegény fiúknak nagyon rossz lehet...
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.