Zayn Malik szerint jó döntés volt az eljegyzés
2013. augusztus 31. 23:54
Idézet (Henna100 @ 2013.08.31. 19:44)
Directioner:
És egy olyan aki szereti a srácokat:
Semmi együttérzés nincs benned? A directionerek közül sokan teljesen máshogy néznek a srácokra,mint mások.Nem,nem a negatív oldalt mondom.Hanem valaki nem csak 5 fiút lát egy bandában,hanem -bármilyen hülyén is hangzik- a szerelmét.Tudod,létezik plátói szerelem is .A legtöbben ezen átesünk,és ezzel azon kívül,hogy néha mocskosul fáj a dolog bizonyos okok miatt,nincs semmi gond.Nyilván nem mind az 5 srác iránt érzi ezt egy Directioner.Legalább is a legtöbbjük.Ha nem éreztél még ilyet,majd fogsz.Ha meg nem is,akkor sincs baj,kimaratsz jó és rossz dolgokból is,de...ez van.Előfordul.
Nyilván Zayn és Perrie-nek nem számít,de ez egy olyan oldal ahol a véleményünket kell,szabad leírni a cikkekhez.Nem értem hol itt a gond.
U.i.:De aki nem Directioner nem érezheti át a dolgok csodás és egyben megsirató részét.
És egy olyan aki szereti a srácokat:
Semmi együttérzés nincs benned? A directionerek közül sokan teljesen máshogy néznek a srácokra,mint mások.Nem,nem a negatív oldalt mondom.Hanem valaki nem csak 5 fiút lát egy bandában,hanem -bármilyen hülyén is hangzik- a szerelmét.Tudod,létezik plátói szerelem is .A legtöbben ezen átesünk,és ezzel azon kívül,hogy néha mocskosul fáj a dolog bizonyos okok miatt,nincs semmi gond.Nyilván nem mind az 5 srác iránt érzi ezt egy Directioner.Legalább is a legtöbbjük.Ha nem éreztél még ilyet,majd fogsz.Ha meg nem is,akkor sincs baj,kimaratsz jó és rossz dolgokból is,de...ez van.Előfordul.
Nyilván Zayn és Perrie-nek nem számít,de ez egy olyan oldal ahol a véleményünket kell,szabad leírni a cikkekhez.Nem értem hol itt a gond.
U.i.:De aki nem Directioner nem érezheti át a dolgok csodás és egyben megsirató részét.
Köszönöm!
2013. szeptember 01. 00:22
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline |
na hat en pont idegsitoen nevetek xd
2013. szeptember 01. 08:56
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
hu hát én elég idegesitően nevetek,vagy is azt hiszem
2013. szeptember 01. 09:17
zsofy12345visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.09. Hozzászólás: 354 Csatolások: 0 Azonosító: 154958 offline |
Zayn és Perrie biztos boldogok együtt
2013. szeptember 01. 10:13
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline |
Ezt ők tudják és ők is érzik. A kapcsolatuk előbb-utóbb úgy is kifejlődik, az is lehet tényleg igazi szerelmet találtak meg egymásban! Én nagyon örülök az ilyen embereknek és remélem egyszer mindenkinek meglesz az esélye arra, hogy találjon egy olyan párt akivel végletekig kitart vele.
Harry-hez én minimum kések mindenhonnan kb. 5 percet és hiába változtatok rajta nehezen jön össze. A köpés tényleg kiábrándító, de mind a két nemnél!
Niall-hoz, mindenki furcsán nevet. Szóval próbáljon akkor "tökéletesen" nevető lányt keresni.
Harry-hez én minimum kések mindenhonnan kb. 5 percet és hiába változtatok rajta nehezen jön össze. A köpés tényleg kiábrándító, de mind a két nemnél!
Niall-hoz, mindenki furcsán nevet. Szóval próbáljon akkor "tökéletesen" nevető lányt keresni.
2013. szeptember 01. 10:43
SSelena-GGomez-llovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 291 Csatolások: 0 Azonosító: 189500 offline |
Hát biztos Perrie is ezt nyilatkozná
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.