Miley Cyrus: „Totál elszúrtam”
2013. szeptember 02. 16:42
Cece királynő LOLúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 6 Csatolások: 1 Azonosító: 210904 offline |
Hát egyet értek Taylor00 nekem is az tuti
2013. szeptember 02. 16:47
Persze, aztán abbahagyja ezt a viselkedést, aztán jön egy másik sztár aki folytatja....
2013. szeptember 02. 16:51
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline |
ez nem kifogás arra, amit az elmúlt 1 évben művelt. Selena, a One direction, Ashley Tisdale, vagy bárki más is eléggé elfoglalt, és még sem viselkednek úgy mint egy r*banc.
2013. szeptember 02. 16:56
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline |
ja, és hogy itt panaszkodik, hogy nincs ideje magára. Szerintem a világon senki nem kényszeríti arra, hogy "adjál ki lemezt!", vagy hogy "szerepeljél egy filmben!". Mi történne, ha nem koncertezne, vagy filmezne? Elveszne a neve a homályban. Ő akar sztár lenni, ő akar híres maradni, ő akar a média középpontjában maradni, és ahhoz, hogy ez meg legyen, csinálnia is kell valamit. Csak önmagát okolhatja azért, mert "nincs ideje magára".
2013. szeptember 02. 16:59
Ebből az interjúból csak az süt le, hogy lenézi azokat, akik hétköznapi dolgozó emberek, és hogy őtőle mennyi mindent kell elnézni, mert iszonyú fontos, világrendítő munkát végez.
A 45 perc alvás vagy egy nagy hazugság, vagy úgy értette, hogy óránként engedheti meg magának?
A 45 perc alvás vagy egy nagy hazugság, vagy úgy értette, hogy óránként engedheti meg magának?
2013. szeptember 02. 17:04
beyo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.07. Hozzászólás: 729 Csatolások: 11 Azonosító: 154837 offline |
Ebben az interjúban egyáltalán nem kér bocsánatot vagy ilyesmi. Pedig szerintem kellene, mert sokan csalódtak benne. Nekem semmi bajom vele, az ő dolga, hogy mit csinál, nem is akarok, és nem is tudok beleszólni az életébe.
2013. szeptember 02. 17:23
carly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 528 Csatolások: 0 Azonosító: 132467 offline |
Mostanában nagyon botrányos volt, és nem is tetszik ez az "új" Miley, de vmilyen szinten megértem a viselkedését, kamerák előtt nőtt fel folyton követik az életét, nem mindenki tudja kezelni ezt a nagy sztárságot, vagy ha tudja is egy idő után elege lesz. Mileyval is ez történik.Nagyon nehéz lehet így élni h folyton figyelnek h mit csinálsz, én csak azt remélem h nem csúszik le majd és nem kattan be mint anno Britney, vagy mint Linday Lohan.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.