Ez nem rossz elgondolás, de önmagától senki se fog ilyet venni, főleg, hogy aki tényleg függő az ilyen közösségi oldalaknak az úgy se ismeri be.
Én facebook-ot max 2-3 naponta látogatok akkor sem olyan sokáig, kivéve ha egy régi barátommal nem kezdek el beszélni aki messze lakik tőlem, de így ennyi.
Azért jó lenne ha elszakadnának az ilyen mániákusok a géptől, mert néha már engem is untatnak az olyan kiírások, hogy "unalom van" meg egyéb értelmetlen társai. Bár nagyjából én ezt kigyomláltam az ismerőseim megritkításával, mert minden ilyen harmadrészről ismert xy elmés kiírásai nem tudnak érdekelni, de elszomorító, hogy van aki ennyire rá van gyógyulva erre az egészre...
Sokkoló találmány Facebook-függőknek
2013. szeptember 02. 20:01
2013. szeptember 02. 20:02
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline |
vicces dolog sztem ... én úgy buliból megvenném magamnak ... meg amugyis tuti nemsegítene a föggőkön..de azért valkjuk be ha egy haverod leülne a monitor elé úgy,hogy ilyened van és egyszeriben csak úgy megrázná valami.. háát én szakadnék a nevetéstől
2013. szeptember 02. 20:05
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline |
Én nem vagyok függő. Naponta 2-szer felnézek. Ez kb. 10-20 perc.
2013. szeptember 02. 20:08
Szerintem is hülyeség. Az meg szinte hihetetlen hogy egyesek nem bírnának Facebook nélkül élni! Pff. Hihetetlen!
2013. szeptember 02. 20:09
Sunwell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 880 Csatolások: 59 Azonosító: 186812 offline |
Ez maximum akkor működne, ha az illetőnek nem lenne más választása, és nem saját maga venné meg a kütyüt, mert aki függő, az nyilván nem fogja.
Hmm... lassan amúgy fel kéne néznem facebook-ra, hetek óta nem jártam arra.
Hmm... lassan amúgy fel kéne néznem facebook-ra, hetek óta nem jártam arra.
2013. szeptember 02. 20:10
répácska999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.09. Hozzászólás: 330 Csatolások: 0 Azonosító: 175181 offline |
Hát, ez... kellemes élmény lehet.
Bevallom (és nem vagyok rá büszke), hogy ha egy napig nem nézem meg a twitterem vagy a facebookom, akkor eléggé hiányzik. De nem vagyok olyan, hogy mindent kiposztolok magamról, képeket töltök fel. Csak nagyon sok jó netes barátom van és velük tartom a kapcslatot. Mondjuk ez sem azt jelenti, hogy neten élem az életem...
Btw, nagyon jó cikk lett.
Bevallom (és nem vagyok rá büszke), hogy ha egy napig nem nézem meg a twitterem vagy a facebookom, akkor eléggé hiányzik. De nem vagyok olyan, hogy mindent kiposztolok magamról, képeket töltök fel. Csak nagyon sok jó netes barátom van és velük tartom a kapcslatot. Mondjuk ez sem azt jelenti, hogy neten élem az életem...
Btw, nagyon jó cikk lett.
2013. szeptember 02. 20:19
DomiEmoPrincessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.01. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 211044 offline |
Úgy tudnám ezzel szivatni haverokat...XDD
2013. szeptember 02. 20:23
Én csak azért nem örülnék ennek, mivel facebook messengeren vagyok, ami egyből bekapcsol,ahogy a gép és megy mig kinem kapcsolom ,de semmi helyet nem foglal...én megszívhatnám a semmiért..
2013. szeptember 02. 20:50
pikachu2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 209088 offline |
én is függő vook :*
2013. szeptember 02. 20:56
NA hallod ez is egy vicces találmány. Én nem vok függő napi kb. 20-40percet vok fönt és ennyi. De ez azért jó kis találmány! A haverokat jól meg lehet szvatni!
2013. szeptember 02. 21:02
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6086 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline |
ez tiszta hülyeség
2013. szeptember 02. 21:04
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Számomra az is kissé sokkoló, hogy valaki képes ezen oldal előtt leélni az életét - találkoztam már ilyen személlyel. Nem igazán értem, hogy tulajdonképpen hogy és miért teszi függővé az embereket. Nekem is van profilom (amit egyszer már meg is szüntettem, ha nem csal az emlékezetem, de rájöttem, hogy muszáj működtetni a profilomat az osztálycsoportokban elhangzó információk miatt), be is jelentkezem minden héten egyszer és nagyjából öt-tíz percet töltök rajta, ami tökéletesen elég, hogy az osztálycsoportban értekezzek az osztálytársaimmal és visszaírjak a nagynénimnek, akivel sajnos csak itt tudok beszélgetni, sőt néha a tanárok is itt üzennek nekünk. Ilyen szempontból abszolút hasznos egy találmány a Facebook, viszont minden egyéb rajta felesleg, például a játékok. Csak az képes ennek a függőjévé válni, aki egész nap nem csinál semmit és emellett vevő ilyen butító dolgokra. Másrészt pedig idegesítenek az állítólagos ismerőseim rajta a világmegváltó flegmah idézeteikkel, a "lájkold ezt és..." posztokkal, és csak úgy ömlik néha a marhaság az ember képébe, amit sokan nem is vesznek észre. Hát nekem erre nincs sok szükségem.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.