ha valaki akarja, csinálni, csinálja, nem kell ám belekötni harold h helytelen.. te is sok helytelen dolgot csinálsz...
és amug 1d fan vagyok, harry a kedvencek, ugy irtam ezt
Harry Styles szerint a twerk ostobaság
2013. szeptember 03. 17:54
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline |
Egyik srác sem gondolta komolyan, amit mondott, egyszerű szarkazmus volt! Mikor volt NYC-ben a This Is Us-nak a premierje, akkor kérdezték őket - lehetett online nézni, onnan tudom, csak mert néztem -, s ezt válaszolták. Nem mondták komolyan:)
Ezen felül igaza van Harrynek, bár, be kell vallanom, neki igazán jól állt :'D♥
Ezen felül igaza van Harrynek, bár, be kell vallanom, neki igazán jól állt :'D♥
2013. szeptember 03. 17:56
Smith család aranyosak és kicsit viccesek!
Én szeretem Harry-t,igaza van,bár twerkeljen...
Ennyi ész...amúgy szeretem Miley-t is de egyet értek a fiúkkal ,,cuki volt" haha
Én szeretem Harry-t,igaza van,bár twerkeljen...
Ennyi ész...amúgy szeretem Miley-t is de egyet értek a fiúkkal ,,cuki volt" haha
2013. szeptember 03. 17:57
Egyetértek Harold drága! Bár szerintem Milz előadása minden volt csak nem cuki, Liam... na de ki hogy látja
2013. szeptember 03. 18:07
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline |
Amit Harry mondott igaz, a Twerk egy nagy baromság....
Harryn és Liamen kicsit meglepődtem/csalódtam/furcsán ért hogy ezt meg kell nézniük a nagymamáknak(?) és, hogy cuki volt(?) Bocs srácok, de ellenetek vagyok. hogy lehet, Cuki (!!??) az, ahogy egy fiatal lány úgy billeg a színpadon mint egy lakmalmi k***a... ?????
Harryn és Liamen kicsit meglepődtem/csalódtam/furcsán ért hogy ezt meg kell nézniük a nagymamáknak(?) és, hogy cuki volt(?) Bocs srácok, de ellenetek vagyok. hogy lehet, Cuki (!!??) az, ahogy egy fiatal lány úgy billeg a színpadon mint egy lakmalmi k***a... ?????
2013. szeptember 03. 18:10
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline |
Liam szerint ez cukiii volt?? Na ez sem komplet.. Smith családot megértem hogy igy reagáltak. Én is kb igy néztem amikor megláttam..
2013. szeptember 03. 18:16
bellafan77visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.30. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 207661 offline |
igaza van harrynek..de smith család fején sírtam xdd
2013. szeptember 03. 18:19
Miss Csajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.11. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 160391 offline |
Gesztenye2
egyetértek
egyetértek
2013. szeptember 03. 18:23
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline |
Harryke megmondta kis édi xd am igaza van bár van akinek megy..
2013. szeptember 03. 18:29
Nem értem mi a baj a twerkeléssel... Ja, Miley szánalmas próbálkozását nem lehet twerkelésnek nevezni. Vannak akik meg jól csinálják és kész, semmi probléma nincs vele.
2013. szeptember 03. 18:33
Igaza van neki,teljesen.Bár nem szeretem a ván direksönt,nem olyan normálatlanok.De most őszintén ez nem is hír.Minden normális,értelmes ember szerint hülyeség.És azt hiszem,ezzel a mondattal mondtam a legtöbbet.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.