Szégyelli az apja Szepesi Nikit!
2013. szeptember 03. 18:48
evi0000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.19. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 178166 offline |
Én undorodom ettől a nőtől, és nem kell ahhoz elolvasni a "könyvét" hogy valakinek véleménye legyen erről a nőről, mert elég sok helyen megírták hogy mit tartalmaz.
2013. szeptember 03. 18:54
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
Szerintem ez a nő úgy gusztustalan ahogy van...Oké, én elismerem, hogy lehet életrajzi könyvet írni jól is, de hogy ez neki nem megy, azt tapasztaltuk...szerintem a könyvei pedig az ő szegénységi bizonyítványai, hiszen aki ekkora nyilvánosság előtt ilyen leplezetlenül teregeti ki a szexuális életét, az nem komplett...
2013. szeptember 03. 19:13
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline |
hát szerintem ennek a könyvnek így nincs értelme..
2013. szeptember 03. 19:38
MademoiselleChanelúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.10. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 199894 offline |
El se kezdtem (a könyvet), meg is értem (az apját)!
2013. szeptember 03. 19:56
SzimónaDrágavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 400 Csatolások: 1 Azonosító: 204649 offline |
Óóó je, egy csaj, akiről azt se tudtam, hogy létezik. Fantasztikus, ahogy ekkora port kavar a kis könyve körül, amiről még nem is hallottam.
2013. szeptember 03. 20:02
vodka-and-louboutinsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.31. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 207754 offline |
LexiCobain egyet értek!
2013. szeptember 03. 20:10
Mirrors#sremmlife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 18 Azonosító: 203041 offline |
Szerintem Niki egy gusztustalan nőszemély, egyet is értek Lexi Cobainnal! Én megértem az apját, én is így állnék hozzá. Normális dolog, hogy a szexuális életéről könyvet ír? Megmondom őszintén, én is elolvasnék ilyen könyvet, de saját magamról nem lennék képes írni. :' )
2013. szeptember 03. 20:11
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline |
Ez a nő egy szégyen, nem csoda, hogy az apja is szégyelli...-.-
2013. szeptember 03. 20:29
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline |
Szégyen ez a nőnek nevezett egyed. A könyvét(sajnálatos, hogy egy ilyen összefűzött szemétkupacot így állítanak be) akkor sem olvasnám el, ha fizetnének érte. Különböző híradásokban és újságok által leközölt részletek épp elégnek bizonyultak. Ezzel kapcsolatban az is felidegesített, hogy egy áruházban a könyvszekciót bújtam életrajzi irományokat keresgélve(többek között SOAD, Ramones, Metallica) és mindenfelé a "csodálatos" szerzeménye jött velem szembe 72-szer egymás mellé pakolva. Bezzeg amit szerettem volna..
2013. szeptember 03. 20:36
Én is szégyellném ha a lányom lenne.... Tehetséges sportolóból egy könnyűvérű ribancot csinált magából... Ráadásul vannak nála ezerszer szebb nők (példának okáért mindjárt ott van Jakabos Zsuzsi...) nem is értem azt a sok sportolót,akiket a könyvben állít,hogy lefeküdtek vele... Én egy ujjal nem érnék hozzá....
2013. szeptember 04. 06:55
Ez a nő vagy micsoda olyan lehet odalent h egy tehervonat is simán megfordul benne. Én félig olvastam a könyvét és a véleményem az hogy, szánalmas, könnyűvérű, egoista, ribanc, idióta, ciki, szégyenletes, lealacsinyító, beképzelt.
2013. szeptember 04. 07:17
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline |
Bármit is gondolok a csajról és a hányaveti könyvéről abban igazat kell adnom neki, hogy egy apa, aki elhagyja a gyerekét mert önmagát kicsit jobban szereti annál, mintsem felnevelje ne nyilatkozzon olyanokat, hogy szégyellje magát a lánya.
Szerintem annál nincs nagyobb szégyen, ha egy "apát" a lányának kell felkeresnie azért, hogy kapcsolatba kerüljenek. Ráadásul, ha a lány azt érzi ez örök törés volt az életében amit nem hidaltak át, ne ez a fickó mondja meg miért nem igaz a véleménye.
Ebből csak annyi jött le, hogy a fater, aki nem is volt az háborog azon, hogy kevéssé szeretik, mint hitte. Pedig ez a degenerált a saját gyermekéért sem bírt felelősséget vállalni.
Szerintem annál nincs nagyobb szégyen, ha egy "apát" a lányának kell felkeresnie azért, hogy kapcsolatba kerüljenek. Ráadásul, ha a lány azt érzi ez örök törés volt az életében amit nem hidaltak át, ne ez a fickó mondja meg miért nem igaz a véleménye.
Ebből csak annyi jött le, hogy a fater, aki nem is volt az háborog azon, hogy kevéssé szeretik, mint hitte. Pedig ez a degenerált a saját gyermekéért sem bírt felelősséget vállalni.
2013. szeptember 04. 10:32
solymikatavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 100 Csatolások: 1 Azonosító: 210712 offline |
Kedves symor, szerintem nem ismered a sztorit. A "fater" sosem élt együtt a lányával, Ninike egy félresikerült diszkóbaleset, egyéjszakás kaland eredménye, amit az apával a drágalátos anya csak akkor közölt, amikor már 7 hónapos terhes volt...
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni