Életünk talán egyik legszebb napja az, amikor valakinek kimondjuk a boldogító igent. De vajon szükségünk van-e drága esküvői ruhára és puccos helyekre ahhoz, hogy felejthetetlenné tegyük ezt a napot? Nos, ez a pár tökéletes bizonyíték rá arra, hogy kevés pénzből is sok mindent ki lehet hozni!
A teljes cikkhez kattints ide!
Esküvő 350 forintból? Lehetséges!
2013. szeptember 04. 15:35
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
mondjuk én sem akarnék egy hatalmas palotában összeházasodni több millió pénzes vendéggel, nekem egy egyszerű templomi, szép, szűk körű esküvő is jó lenne
2013. szeptember 04. 15:44
Hát nekem az már alap hogy templomban házasodunk, pappal, és ne tésztából legyen a gyűrű! Ja és a hozzávalókra, ha másra nem is kellett pénz!
2013. szeptember 04. 15:45
|
|
KatherineMoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 84 Csatolások: 4 Azonosító: 208578 offline
|
Mindent csak akarni kell, nem hiába mondják
2013. szeptember 04. 15:45
|
|
nemááár |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.03. Hozzászólás: 832 Csatolások: 18 Azonosító: 140026 offline
|
Mondjuk ez azért így, ebben a formában kamu.
Ha csak a kaját veszem példának, ahhoz is pénzbe kerül az alapanyag.
Mindenesetre támogatom, hogy vannak még akiknek nem arról szól az esküvő, hogy csődbe vigyék a családot.
Ha csak a kaját veszem példának, ahhoz is pénzbe kerül az alapanyag.
Mindenesetre támogatom, hogy vannak még akiknek nem arról szól az esküvő, hogy csődbe vigyék a családot.
2013. szeptember 04. 15:55
Nagyon szép történet, és megmutatja a mostani fiatalságnak, hogy a boldogságban nem számít a pénz.
2013. szeptember 04. 16:06
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Nem semmi esküvők lehettek
2013. szeptember 04. 16:12
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Nekem sincs sok pénzem,de esküvő sincs mindennap.20.000-ret mindenképp rááldoztam volna.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: