Jézusom, ennek a lánynak segítség kell, de sürgősen! Például egy golyó a fejébe...
Nem értem valaki hogyan képes bántani egy ártatlan állatot, főleg egy ilyen b**i bandáért. Inkább saját magát kellett volna megölnie. Most büszkék lehetnek magukra a drága 1D tagok. Ezt akarták?? Én a helyükbe a föld alá süllyednék.
Az ilyen ember az életet sem érdemli meg. Remélem minél rövidebb lesz neki, vagy hosszú, de akkor végig szenvedi az egészet!!
Megölte a kutyáját az őrült One Direction-rajongó
2013. szeptember 13. 19:15
L Lily |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.18. Hozzászólás: 935 Csatolások: 10 Azonosító: 209653 offline |
Ez a csaj nem normális.. Hogy lehet ilyet csinálni?? Én is rajongó vagyok meg nagyon (de nagyon) szeretem őket, de akkor is. Nem hiszem el, hogy képes vki ilyet tenni a saját anyjával, öccsével, macskájával és a kutyájával a srácok miatt. komin én is imádom őket, de ez már-már elmebeteges...
2013. szeptember 13. 19:15
Elmebeteg rohadék. Mit képzel az ilyen magáról? Fojtogatni az anyját, megölni a kutyáját, megkötözni az öccsét? Hová fajul a világ? Remélem a sors duplán adja vissza neki ezeket, és rájön, mit követett el. Az ilyennek elmegyógyintézetben lenne a helyük...
2013. szeptember 13. 19:16
SzimónaDrágavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 400 Csatolások: 1 Azonosító: 204649 offline |
Biztos meghalt az a kutya? Én annyira nem lennék benne biztos... játssza az agyát a kis csírafos.
2013. szeptember 13. 19:21
Saphira |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 685 Csatolások: 3 Azonosító: 195049 offline |
Jézusom Ennek a zárt osztályon van a helye.
Döbbenetes, hogy mire nem képesek egyesek. Az ilyennek adnék egy ásót, hogy ássa el magát, ja inkább nem mert akkor azzal fenyegetőzik.
Viccet félretéve, szánalmas, én is szeretném hogy bekövessen valamelyik 1D tag, de nem lennék képes megölni a kutyámat, annál én jobban szeretem. Elmebeteg, az ilyet miért nem csukják le, vagy viszik közmunkára, hogy egy kicsit észhez térjen? Ennek az anyja nem tanította meg, hogy mi az amit szabad és mit nem? Ha ennyire nem tud magával mit csinálni, inkább menjen kapálni, attól helyrerázódna. És ezt az összes elmebeteg rajongónak üzenem. És az ilyenek miatt gondolják azt az emberek hogy az összes Directioner elmebeteg, pedig vannak nagyon normálisak is, és magamat is a normálisak közé sorolom, én soha az életben nem lennék erre képes, inkább ne kövessen be, de az hogy én megöljek egy állatot vagy megfenyegessek valakit, na arra képtelen lennék.
Döbbenetes, hogy mire nem képesek egyesek. Az ilyennek adnék egy ásót, hogy ássa el magát, ja inkább nem mert akkor azzal fenyegetőzik.
Viccet félretéve, szánalmas, én is szeretném hogy bekövessen valamelyik 1D tag, de nem lennék képes megölni a kutyámat, annál én jobban szeretem. Elmebeteg, az ilyet miért nem csukják le, vagy viszik közmunkára, hogy egy kicsit észhez térjen? Ennek az anyja nem tanította meg, hogy mi az amit szabad és mit nem? Ha ennyire nem tud magával mit csinálni, inkább menjen kapálni, attól helyrerázódna. És ezt az összes elmebeteg rajongónak üzenem. És az ilyenek miatt gondolják azt az emberek hogy az összes Directioner elmebeteg, pedig vannak nagyon normálisak is, és magamat is a normálisak közé sorolom, én soha az életben nem lennék erre képes, inkább ne kövessen be, de az hogy én megöljek egy állatot vagy megfenyegessek valakit, na arra képtelen lennék.
Ennek a csajnak valami baja tutira van; csak azért hogy kövessék TWITTEREN képes ölni?! Be kéne záratni!
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Csak én nem értem, hogy mi köze van annak a szerencsétlen állat(oknak), az anyjának és az öcsinek a One Directionhoz? Ezt a csajt sürgősen be kéne zárni egy elmegyógyintézetbe, olyan kilencven évre. De amúgy a banda akármelyik tagja sem támogatná az ötletet, miszerint kutyákat, macskákat kínozzonak a rajongóik. Sajnálom szegény anyját, hogy egy ilyen agresszív pszichopata a lánya... És miért is fontos az, hogy egy adott sztár bekövessen a twitteren? Ezer más baja van, szerintem annak is örülnek, ha van idejük twitterezni. A leányzónak egy képzett pszichiáterre lenne szüksége.
Nevetséges, és egyben szomorú is azt látni, hogy többek között a One Direction (más ekkora mértékű negatív befolyással rendelkező együttest nem igazán tudnék mondani a tinik köréből) milyen borzalmas módon képes tönkretenni a rajongóikat. Mellesleg tiszta idegbeteggé teszik őket -tisztelet a kivételnek-, például éppen a mai napon is megkérdezték tőlem, hogy szeretem-e a One Directiont, amire én csak azt választoltam, hogy nem, semmi többet, csak ezt a három betűt. Hát ne mondjam, hogy minek el nem hordtak kb. két mondatban...
Nevetséges, és egyben szomorú is azt látni, hogy többek között a One Direction (más ekkora mértékű negatív befolyással rendelkező együttest nem igazán tudnék mondani a tinik köréből) milyen borzalmas módon képes tönkretenni a rajongóikat. Mellesleg tiszta idegbeteggé teszik őket -tisztelet a kivételnek-, például éppen a mai napon is megkérdezték tőlem, hogy szeretem-e a One Directiont, amire én csak azt választoltam, hogy nem, semmi többet, csak ezt a három betűt. Hát ne mondjam, hogy minek el nem hordtak kb. két mondatban...
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.