Megjelent Katy Perry legújabb dala, a Dark Horse, melyen Juicy J is közreműködik.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dalpremier: Katy Perry — Dark Horse
2013. szeptember 17. 09:34
2013. szeptember 17. 11:13
Nem tudom eldönteni, hogy tetszik e. A refrén jó de annyira nem a stílusom a dal. A Walking On Air jobban tetszett. De a fav dalom Katytől a Roar marad.
2013. szeptember 17. 11:48
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Nekem nem tetszik.Valahogy nem igazán jön be Katynek ez az új stílusa.Már a Roar se tetszett (bár a klip tényleg jó lett).Ez se tetszik,a refrén nem rossz,de ennyi.A régi dalai jobbak voltak.
2013. szeptember 17. 11:49
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6086 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline |
nem tetszik nekem
2013. szeptember 17. 12:03
Bohácsi Adriennúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.26. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 196816 offline |
Nagyon szeretem Katty Perrit és eddig ez a legjobb száma .. <3
2013. szeptember 17. 12:38
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Dark horse... Érdekes, hogy Nekem eme fogalomról az apokalipszis négy lovasa jut eszembe... "„És láttam: íme, egy fekete ló, a rajta ülőnek mérleg volt a kezében. És hallottam, hogy egy hang szól a négy élőlény között a középen: ‘Egy mérce búza egy dénár, és három mérce árpa egy dénár, de az olajat és a bort ne bántsd.’” Az apokalipszis harmadik lovasa nagy éhínséget vetít előre, amely valószínűleg a második lovas, a háború nyomán fog kibontakozni."
Katy dala hasonlóan rossz ómen. A fülekre nézve. A Ro-ooar ro-oooar sem jött be. Nem utálom Őt, félre ne értsetek, de nem értem hogyan tud ennyi no1 dalt összehozni...
Katy dala hasonlóan rossz ómen. A fülekre nézve. A Ro-ooar ro-oooar sem jött be. Nem utálom Őt, félre ne értsetek, de nem értem hogyan tud ennyi no1 dalt összehozni...
2013. szeptember 17. 14:00
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
A Roar jobban tetszett!
2013. szeptember 17. 14:19
Nem tudom. Ez a szám valahogy nem olyan jó, mint a régebbiek, pl. a Firework, Hot n Cold, Part of me... Katy, te jobbat is tudnál! :/ Nem, nincs olyan jó mint a Roar. A Walking on Air sokkal jobb volt!
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.