Megjelent Katy Perry legújabb dala, a Dark Horse, melyen Juicy J is közreműködik.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dalpremier: Katy Perry — Dark Horse
2013. szeptember 17. 09:34
2013. szeptember 17. 11:13
Nem tudom eldönteni, hogy tetszik e. A refrén jó de annyira nem a stílusom a dal. A Walking On Air jobban tetszett. De a fav dalom Katytől a Roar marad.
2013. szeptember 17. 11:48
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Nekem nem tetszik.Valahogy nem igazán jön be Katynek ez az új stílusa.Már a Roar se tetszett (bár a klip tényleg jó lett).Ez se tetszik,a refrén nem rossz,de ennyi.A régi dalai jobbak voltak.
2013. szeptember 17. 11:49
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
nem tetszik nekem
2013. szeptember 17. 12:03
|
|
Bohácsi Adriennúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.26. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 196816 offline
|
Nagyon szeretem Katty Perrit és eddig ez a legjobb száma ..
<3
2013. szeptember 17. 12:38
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Dark horse... Érdekes, hogy Nekem eme fogalomról az apokalipszis négy lovasa jut eszembe... "„És láttam: íme, egy fekete ló, a rajta ülőnek mérleg volt a kezében. És hallottam, hogy egy hang szól a négy élőlény között a középen: ‘Egy mérce búza egy dénár, és három mérce árpa egy dénár, de az olajat és a bort ne bántsd.’” Az apokalipszis harmadik lovasa nagy éhínséget vetít előre, amely valószínűleg a második lovas, a háború nyomán fog kibontakozni."
Katy dala hasonlóan rossz ómen. A fülekre nézve.
A Ro-ooar ro-oooar sem jött be. Nem utálom Őt, félre ne értsetek, de nem értem hogyan tud ennyi no1 dalt összehozni...
Katy dala hasonlóan rossz ómen. A fülekre nézve.
2013. szeptember 17. 14:00
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
A Roar jobban tetszett!
2013. szeptember 17. 14:19
Nem tudom. Ez a szám valahogy nem olyan jó, mint a régebbiek, pl. a Firework, Hot n Cold, Part of me... Katy, te jobbat is tudnál! :/ Nem, nincs olyan jó mint a Roar. A Walking on Air sokkal jobb volt!
Kapcsolódó sztárok
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Tokióban jártak együtt.
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.

0 felhasználónak tetszik: