Miley és Liam nemrégiben jelentették be szakításukat, azonban úgy tűnik, hogy az ausztrál színész nem nagyon bánkódik emiatt, ugyanis készült néhány kép, amin csókolózik egy másik nővel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Liam Hemsworth máris továbblépett
2013. szeptember 18. 18:06
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline |
2013. szeptember 18. 18:11
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline |
Ezzel a csajjal a képeken nagyon öszzeillik!Liam megérdemelne egy normális csajszit Miley után!Remélem nem csak külsőre illenek össze!Hajrá Liam <3
2013. szeptember 18. 18:11
Eszti. BridgitFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.20. Hozzászólás: 766 Csatolások: 17 Azonosító: 206672 offline |
Szerintem sem kellett volna,ezt tennie Mileyval.
2013. szeptember 18. 18:13
Miley akkora fruska lett (2010-ben volt fruska, de nem akartam káromkodni), hogy én már azon sem lepődtem volna meg, ha a kapcsolatuk alatt kavar Liam más nőkkel.
2013. szeptember 18. 18:14
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline |
Azért már régóta látszott, hogy Liam csak megszokásból tart ki Miley mellett, mivel vele kb. akkor voltak ilyen intim képei, amikor még friss volt a kapcsolatuk, ezzel a csajjal meg pár napja kavar, de máris ilyen képek kerülnek elő. Értem, ha reklámfogás volt Liam menedzsmentje részéről ez az egész kapcsolat, de Miley láthatóan tényleg szerette. Nem hinném, hogy ezt érdemelné.
2013. szeptember 18. 18:15
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline |
Jah és méghogy Liam nem tiszteli Mileyt??Nem hinném hogy Liam mutogatja magát pucéran (pedig akkor még állítólag eggyütt voltak) a világhálón!Már bocsika...
2013. szeptember 18. 18:15
ShenaylaSheyka |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3667 Csatolások: 40063 Azonosító: 158683 offline |
Éppen ideje volt már, hogy Miley és Liam véget vessenek a kapcsolatuknak, Liamhez egyáltalán nem való a mostani Miley, szépek voltak az igaz. Ha pedig összejöttek Eizával remélem boldogok lesznek, én szorítok nekik.
2013. szeptember 18. 18:16
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Szép lány. Kicsit Jessica Alba-s.
2013. szeptember 18. 18:17
Miley viselkedése után nem is csodálom, hogy inkább más lányt választott. Eiza egy nagyon aranyos lány és igazán szép is. Remélem, hogy boldogok lesznek együtt, mert igazán megérdemlik!
2013. szeptember 18. 18:17
k.renátavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.12. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 134717 offline |
Milyen jól teszi! Csak hogy már végre rájött, hogy Miley nem hozzá való, legalábbis szerintem nem így viselkedik egy gyűrűs menyasszony, aki a jövőben férjhez akar menni, akár mennyire is népszerűség vayg figyelemfelkeltés a cél.
Szerintem van Miley annyira tehetséges, hogy ilyen "botrányok" nélkül is sikeres legyen. Sőt, még talán sokkal sikeresebb is lenne, habár lehet hogy nem beszélnének róla ennyit, és nem lenne minden második nap címlapon valami botránnyal, de legalább érett, felnőtt nőhöz való módon viselkedne, nem úgy mint egy lázadó 14-15 éves kamasz.
Ezért sokan meg fognak kövezni, de ott van például Selena aki szerintem negyed annyiira sem énekel jól mint Miley, vagy Bridgit Mendler is, bár azért ő jól énekel, akik szintén Disney sztárok volta, és minden botrány nélkül sikeresek.
Szerintem van Miley annyira tehetséges, hogy ilyen "botrányok" nélkül is sikeres legyen. Sőt, még talán sokkal sikeresebb is lenne, habár lehet hogy nem beszélnének róla ennyit, és nem lenne minden második nap címlapon valami botránnyal, de legalább érett, felnőtt nőhöz való módon viselkedne, nem úgy mint egy lázadó 14-15 éves kamasz.
Ezért sokan meg fognak kövezni, de ott van például Selena aki szerintem negyed annyiira sem énekel jól mint Miley, vagy Bridgit Mendler is, bár azért ő jól énekel, akik szintén Disney sztárok volta, és minden botrány nélkül sikeresek.
2013. szeptember 18. 18:18
Én nem fogom itt szentségelni meg elhordani mindennek ezt a fiút. De lássuk be, ez elég undorító húzás. Előadta, hogy mennyire odavan Miley-ért, erre pár nappal a szakításuk után már rögtön mással kavar - vagy valószínűleg már a kapcsolat alatt is volt egy kis ez az. Nagyon szép és gerinces darabja ez a pasas az emberi fajnak, az egyszer biztos. De mindenki visszakapja egyszer az élettől a szemétséget.
2013. szeptember 18. 18:20
angika0701visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.17. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 155671 offline |
Hat h a mart szakitotak biztos volt oka es ezert szakitotak mert mart mas szeretet!
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.