Az RTL Klub nem állt meg az ötödik szériánál, hamarosan érkezik a hatodik is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hamarosan indul a Való Világ 6
2013. szeptember 20. 05:37
2013. szeptember 20. 07:00
minek!? végülis ha megint azt akarják, hogy megbüntessék őket, csak hajrá
2013. szeptember 20. 07:03
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Én egyiket se néztem eddig, most se fogom. Rosszul vagyok ezektől.
2013. szeptember 20. 08:00
Akkor most megint láthatjuk, ahogy az emberek megint hisztiznek?
Hát ez nagyon jó..
Hát ez nagyon jó..
2013. szeptember 20. 08:01
ááááááááááááááááááááááááááááááááááá imádomm ez a valo világot na végre lesz a hatodik széria uj várom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. szeptember 20. 08:16
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
Annyira felháborító, hogy erre a médiaszennyre még mindig van kereset...persze az ilyesmit is azok nézik, akik hasonlóan kisstílűek és ostobák, mint maguk a játékosok...gratulálok!
1 felhasználónak tetszik:
Kazuo
2013. szeptember 20. 08:29
Na az RTL Klub beszeretné zárni kapuit?!
Végül is nekem mindegy, az RTL-t úgy sem állítottam be a csatornáim közé.
kurama91 valószínűleg megfogják bűntetni őket, de amig nem kapnak minimum egy hét képernyővédőt plusz vagy félmilliárd forint büntetést, addig nincs túl sok értelme, ráadásként 2-3 évig képesek pereskedni, holott egy-két hét alatt gyorsított eljárással ki lehetne rájuk szabni.
Végül is nekem mindegy, az RTL-t úgy sem állítottam be a csatornáim közé.
kurama91 valószínűleg megfogják bűntetni őket, de amig nem kapnak minimum egy hét képernyővédőt plusz vagy félmilliárd forint büntetést, addig nincs túl sok értelme, ráadásként 2-3 évig képesek pereskedni, holott egy-két hét alatt gyorsított eljárással ki lehetne rájuk szabni.
2013. szeptember 20. 08:44
Egyébként hiába, most is lesznek (ahogyan voltak és még lesznek is) olyanok, akik nyál csorgatva ülnek majd a TV előtt, alig várva, éppen milyen kulturáltan élik életüket az ott lévők. Szerintem is kifejezett gusztustalan az, hogy az ilyenekre még mindig van pénz, stb. Nehogy valami hasznosra költsük, dehogy. És ez kell... Hát jó.
2013. szeptember 20. 09:07
solymikatavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 100 Csatolások: 1 Azonosító: 210712 offline |
Tényleg. Mikor fogják adni? Kiváltja az éjjelnappalbudapestet, meg a barátokköztöt, vagy ezek után megy majd? A "már majdnem nézhető" kategóriába tartozó sorozatokat meg még későbbre tolják, hogy normális sulis, vagy dolgozó ember már képtelen legyen addig fennmaradni...? Hány olyan sorozatot láttunk már, ami baromi jó lett volna, de olyan későre tették, hogy alig nézte valaki, aztán meg a kis nézettségre hivatkozva évad közben elkaszálták...?
2013. szeptember 20. 09:11
Fannii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.20. Hozzászólás: 723 Csatolások: 653 Azonosító: 187982 offline |
Az a legszörnyűbb, hogy a velem egyidősek meg ezt nézik és engem tartanak furcsának, hogy miért nem nézem. A pénzt, amiből ezt az egész hülyeséget csinálják inkább beteg gyerekekre fordítanák, vagy állatmenhelyeknek adnák.
2013. szeptember 20. 09:19
Szerintem meg az RTL arra költi el a saját - amúgy leginkább ilyen műsorokkal összegyűjtött - pénzét, amire akarja és jónak látja. Elvégre nem a tiétek. Nézni meg semmit sem kötelező, de néhányan úgy csináltok, mintha pisztolyt nyomnának a halántékotokhoz. El lehet kapcsolni. Aki nézi, az nézi és szerintem, aki így tesz sem lesz kevesebb és rosszabb egyikünknél sem.
2013. szeptember 20. 10:59
Mindenki szidja, mindenkinek elege van/volt belőle stb...stb... érdekes mégis milliós nézettséget hozott, amiért most újra meg is rendezik.
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni