Kiszivárgott a One Direction új dala
2013. szeptember 23. 17:18
Nekem tetszik! Bár én meghallgattam, és ismerősnek tűnt és leesett, hogy én ez a bejegyzés előtt már hallottam YouTube -n.
2013. szeptember 23. 17:30
|
|
hazza08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.10. Hozzászólás: 674 Csatolások: 0 Azonosító: 197566 offline
|
Idézet (Susan McKelaway @ 2013.09.22. 16:50)
Nem tudom hogy tudjátok hallgatni ennek az 5 macskajancsinak a számait!? xD Szerintem borzalmas!
Jaj mert a The Wantednek jobbak a zenéi és mert ők az 5 főisten
2013. szeptember 23. 17:33
|
|
hazza08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.10. Hozzászólás: 674 Csatolások: 0 Azonosító: 197566 offline
|
Idézet (Kittister @ 2013.09.22. 08:48)
nekem bejön
csak kár h nem youtubon van
A Youtubon is megtalálható!
http://www.youtube.com/watch?v=0o7O714YD3I
2013. szeptember 23. 18:39
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Ahogy így olvassom a kommenteket láttom, hogy szinte mindenkinek tetszik. Nekem nem. Szerintem szőrnyü. Ennyi. Elmondtam a véleményem. Nem kell miatta senkinek letámadnia...
2013. szeptember 23. 20:30
|
|
Susan McKelawayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 206830 offline
|
Kedves hazza08....Én nevetek a te viselkedésen...és minden Directioner viselkedésén, mert úgy csináltok mintha 1D nélkül nem lenne élet! Utálom ha az 5 buzerák miatt szólják le a Wanted-et... !! -.- És minden alkalommal ez megy.....szóval..
2013. szeptember 24. 05:58
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Sajnos már nem jön be, mert a szakik megtudták, hogy kiszivárgott, így minden feltöltést töröltek, akik meg újra föltöltötték majd pórul fognak járni, mert 100%, hogy újra letiltják a videójukat.
2013. szeptember 24. 06:02
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Idézet (Susan McKelaway @ 2013.09.23. 20:30)
Kedves hazza08..Én nevetek a te viselkedésen...és minden Directioner viselkedésén, mert úgy csináltok mintha 1D nélkül nem lenne élet! Utálom ha az 5 buzerák miatt szólják le a Wanted-et... !! -.- És minden alkalommal ez megy..szóval..
Nincs jogod ahhoz, hogy leszóld a 1D rajongókat, főleg nem az előbb említett vádak alapján. Úgy öszintén, te jól éreznéd magad, ha hirtelen eltűnne a The Wanted? Ha rosszul, akkor érted, hogy mi mit éreznénk csak éppen másik bandáért. Ne csodálkozz, ha leszólják a The Wanted-et, ha te jössz egy 1D cikk alá, csakhogy leírd, mennyire nem tehetségesek. El kell árulnom drága, hogy a The Wanted semmivel se tehetségesebb a 1D-nél.
2013. szeptember 24. 17:26
|
|
Susan McKelawayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 206830 offline
|
Ezt próbálom elmondani minden kedves 1D fannak...... mert ha nem tudnád minden alkalommal ha felemlítem a Wanted-et azzonnal "mintha muszáj lenne",egy 1D fannak feltétlenül be kell beszólnia....hogy juj a Wanted szar..uuuu!!! -.- És már a f***ki van hogy mindíg az 5 cuki-muki drágaságok miatt kell ezt a szöveget lenyomatnom mindenhol...!! És ha már a jogoknál tartunk..akkor hogy jön ahhoz minden 1D-fan hogy gunyolódjanak más bandákon meg sztárokon?? (akinek nem inge,ne vegye magára)....
2013. szeptember 26. 17:02
Buzerák, ezen jót röhögtem
Mitől lennének buzik? Hiszen van barátnőjük aki lány.
Mellesleg Harry azon a képen förtelmesen néz ki, bár hol nem?
(szeinretem)
És nem az öt 'buzerák' miatt utálom én a The Wantedet csak nem jön be a zenéjük. Ennyiiii
Mellesleg Harry azon a képen förtelmesen néz ki, bár hol nem?
És nem az öt 'buzerák' miatt utálom én a The Wantedet csak nem jön be a zenéjük. Ennyiiii
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.

0 felhasználónak tetszik: