nincs olyan dal, amit nem szeretnék tőlük, mivel ők a kedvenceim.. persze van, amit jobba, kevésbé..
viszont nem tudom mit gondoljak a kiszivárgást illetően..
a Just Can't Let Her Go is kiszivárgott, és semmilyen reakciót nem mutattak, pedig biztos vagyok benne, hogy tudták..
nekem ez az egész fura..
nekem az egész TMH album megjelenés előtt 2-3 héttel megvolt, mert azt is megtaláltam a neten, a BSE-t is hamarabb hallgattam, mint kellett volna, akkor a fent említettet is, és most ezt is..
én csak örülök, ha minél hamarabb hallgathatom, de ez az egész fura.. itt van vmi a háttérben szerintem..
Kiszivárgott a One Direction új dala
2013. szeptember 22. 10:03
mindenkivel ellentétben nekem nem tetszik.. nem az én zenei világom!
2013. szeptember 22. 10:03
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Tegnap láttam a YT-on de nem hallgattam meg.
Furcsa volt, hogy feltették, gondoltam, hogy megint "kiszivárgott".
De hát, hogy nem vigyáznak jobban?
2013. szeptember 22. 10:13
|
|
LittleMixfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.21. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 200554 offline
|
Nekem tetszik.
2013. szeptember 22. 10:26
|
|
Directionergiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.07. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 197379 offline
|
nem hiszem el hogy mindig ki kell valakinek szivrogtatni az egyik dalt!!az annyira fel tud huzni!!én csak azért sem hallgatom meg..majd mikor megjeleni az album akkor.
2013. szeptember 22. 10:26
|
united kingdomvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.10. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 191322 offline
|
Kezdődik előröl....
2013. szeptember 22. 10:27
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Ugyanazt a selejtet adják ki újra és újra, csak más dalszöveggel,meg egy enyhén más hangzással. Nem tudom,de valami nagyon nagy rajongónak kell lennie valakinek,hogy egymás után ugyanazt a zenének csúfult szerzeményt meghalhassa vagy 2 albumon keresztül.
2013. szeptember 22. 10:32
|
|
Mrs. shelleyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.09. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 211519 offline
|
Ezentúl csak kiszivárognak a dalaik!!! Amúgy a szám úgy ahogy van szar
2013. szeptember 22. 10:36
|
|
Wercsikee |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 767 Csatolások: 10 Azonosító: 138428 offline
|
Misaonak iagza van ugyanolyan mint a tobbi csak ma szoveg.. Harryle enekel egy oldalt a tobbiek egy sort.. Refrennel mindenki eggyutt valakinek jobban hallani a hangjat.. Aztan oh oh vagy na na na es ujra kezdodik elorol az egesz... Unalmas
2013. szeptember 22. 10:44
|
|
utálombiebertúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.05. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 208283 offline
|
szerintem nagyon jó lett <3
2013. szeptember 22. 10:45
|
|
L Lily |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.18. Hozzászólás: 935 Csatolások: 10 Azonosító: 209653 offline
|
Én már tegnap este 10-kor letöltöttem. Teljesen odavagyok érte.
Azt sem bánnám, ha a Just Can't Let Her Go kiszivárogna a teljes verzióban. Persze azért nagyon-nagyon sajnálom a srácokat.
Én úgy tudtam, hogy az új albumuk NOVEMBER 25.-én jelenik meg?!
I LOVE ONE DIRECTION 4EVER!!!!!!!!! <3 <3 <3 <3
I LOVE ONE DIRECTION 4EVER!!!!!!!!! <3 <3 <3 <3
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.

0 felhasználónak tetszik: