Dühös anya árulja lánya One Direction-jegyeit
2013. szeptember 22. 20:55
Tinibálványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 491 Csatolások: 0 Azonosító: 206119 offline |
Huu.!! Ez nagyon szemétség volt tőle.!!
2013. szeptember 22. 20:57
most komolyan ezzel bünteti azért mert hazudott? én akkor inkább egész életemre bevállanám a szobafogságot! igaz hogy a Fall Out Boy-t jobban szeretem mint őket de ha belegondolok h anya azzal büntetett volna meg hogy nem mehetek el Zamárdiba a koncertjükre hát akkor inkább ne legyen telefonom vagy saját szobám!! szegény lány=((
2013. szeptember 22. 21:00
Christiina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 504 Csatolások: 110 Azonosító: 175233 offline |
Jajj.
A bevételből lehet venni majd több száz másik koncertjegyet is. Bár gondolom ez nem fog bekövetkezni.
A bevételből lehet venni majd több száz másik koncertjegyet is. Bár gondolom ez nem fog bekövetkezni.
2013. szeptember 22. 21:00
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Beleolvastam pár kommentbe, és megdöbbentett, hogy mennyien vélik úgy, hogy az anyuka nem megfelelően járt el. Már bocsánat édes drága csibebogaraim, de ez az anya nem hogy szülői jogaival élt, hanem egyszersmind szülői kötelességeit teljesítette. Ezek közé pedig a gyerkőc megfelelő morális megnevelése illetve az általa látogatandó szórakozóhelyek/koncertek megregulázása ugyanúgy beletartozik. És nyilván azért vett 4 jegyet eleve, hogy még inkább lánya kedvében járhasson, és az elvihesse a haverjait, de mivel az ő pénzéből lettek azok is kifizetve, így nyilvánvaló, hogy az az ajánlat is ugrott - ha amazoknak a kölköknek van anyjuk, az max vesz nekik helyette. Mellesleg azokat a gyerekeket sajnálom igazán, akiknek a szülei szemet hunynak minden efféle kihágás felett.
Az viszont valóban döbbenet, hogy valaki ennyit hajlandó kifizetni azért a 4 nyüves jegyért. Ezért érdemes gyereket nevelni.
Az viszont valóban döbbenet, hogy valaki ennyit hajlandó kifizetni azért a 4 nyüves jegyért. Ezért érdemes gyereket nevelni.
2013. szeptember 22. 21:01
Delenavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.11. Hozzászólás: 366 Csatolások: 0 Azonosító: 175326 offline |
Szerintem megérdemelte a lány!Miért kell hazudozni a szüleinek? Az a baj,hogy manapság semmit nem ér a jó szó,csinálják a hülyeséget tovább,tudom én is magamról,szóval szerintem tök jogos a szülő részéről. Az meg biztos,hogy jó üzletet csinált! )
2013. szeptember 22. 21:05
kreka33visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.14. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 200169 offline |
Ezt reggel olvastam a neonon. És igaza van az anyukának. Én például olyan neveltetést kaptam, hogy bárhova elengednek, csak mondjam, hogy hova megyek, mert ha baj van tudják, hol keressenek. Nem kell élménybeszámoló csak legyek őszinte. Szóval, ha hazudnék jogosnak látnám, hogy anya eladja az ő pénzéből vett mozijegyeimet, vagy a Fall Out Boy- koncertjegyemet. És gondolom nem kis piti hazugságért adja el a jegyeket...
2013. szeptember 22. 21:09
Miért szegény a lány? Nem hiszem, hogy magának vette volna meg a jegyeket. Akkor lehetne pipa, ha a saját, megtakarított pénzén vásárolt volna, és azt árverezné az édesanyja az eBay-en, egyébként pedig szerintem joga volt hozzá. Persze, azért nem kellemes, de mindenképpen igazságos...
2013. szeptember 22. 21:09
L Lily |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.18. Hozzászólás: 935 Csatolások: 10 Azonosító: 209653 offline |
Én nem szeretnék ilyen szülőt. Hogy lehet vki ilyen én akkor se csinálnék ilyet, ha lenne gyerekem. én nem tudom, hogy mit csinálnék, ha az én szüleim elvennék tőlem, talán elköltöznék v. elszöknék.
2013. szeptember 22. 21:10
BaybeeFly, fly dragonfly. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 144550 offline |
Szerintem igenis jól tette... A csaj meg ne panaszkodjon... A magyar Directionerek többsége még jegyet sem fog látni, nem hogy birtokolni...(akármennyi ideig is)
2013. szeptember 22. 21:14
flowerGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.21. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 204134 offline |
Ezért rossz a hazugság!!!
2013. szeptember 22. 21:16
kicsikokidragon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.29. Hozzászólás: 1169 Csatolások: 234 Azonosító: 201100 offline |
Ó hát micsoda hír..Biztos, hogy enélkül aludni sem tudtam volna.. Egyébként meg nem tudom mi a szánalmasabb, hogy van, aki eladja egy nyálas tinibanda koncert jegyeit öt milkáért, vagy aki meg is veszi.. Nem tudom hova süllyed ez a világ, de ha már ennyit kiad ezért, jótékony célokra is adakozhatna.. A kislány meg barátnői meg valószínű világfájdalmukba egy poszter alatt bőgnek..Anyuka meg ráfázik,mert nem tud majd mit kezdeni a gyerekkel.. Szülőként, oda nyúlt ahova kellett, a legfontosabb dolgot vette el tőle valószínű..A gyerek részéről, hát elég szépeket hazudhatott ha ezt kapta..
2013. szeptember 22. 21:16
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Ez fent van A Borson is kicsit részletesebben.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.