Idézet (Beyla @ 2014.12.01. 17:54)
Nem tudom, hogy ki hogyan van vele, de borzasztóan sajnálom, hogy végül a kaszája mellett döntöttek és összesen csak tizenhárom epizódot élhetett meg. Régebben nagyon sokat érdeklődtem a sorozat iránt, de úgy elfelejtettem, mint a fene, így tehát pár hete elővettem. Nyolc óra munka után, kifejezetten tudott szórakoztatni esténként. Rengetegen lehúzták, sőt sokan kifejezetten rossznak titulálták és nem igazán értem, hogy miért. Eksön széria - mégis mit vártak tőle az emberek? Azt sem nagyon vágom, hogy miért pont a Célszemélyhez (Person of interest) hasonlították, mikor a két sorozat alaptörténete sem mutat egyezőséget. Ha már valamire rá akarnám húzni, akkor az a Chuck lenne, csak ugye ott egy szoftvert nyomtak bele a csávó agyába és nem egy komplett chipet. Teljesen korrekt volt pedig. Joshban kellemesen csalódtam, hiszen ténylegesen elhittem neki ezt a szupör szoldzsör szerepet, viszont Meghannek van mit csiszolnia, már ami a teljesítményét illeti. Tény, nem ugrotta meg az Alias színvonalát (ehh, van olyan sorozat egyáltalán?

), de nekem nagyon tetszett és simán lehet egy többször nézős kategória.
Nekem is tetszett, korrekt akciósorozat volt, de én a Chuckhoz sem hasonlítanám, az egy teljesen más kategória. Ott inkább a humorra mentek rá, meg ott egy kockából lett kém, ebben meg eleve egy badass katona kapta meg a szuperhightech cuccot az agyába. Nekem csak az nem tetszett, hogy nem volt semmi komolyabb átívelés, nem tartott semerre a sorozat. Érdekesek voltak az ügyek, amiket mindig megoldottak, de én az Almost Humanből is az átívelést hiányoltam. Kell nálam valami, hogy összetartsa a sorozatot. Ennek ellenére, nagyon sajnáltam mindkét sorit, mert nagyon jók lehettek volna, ha egy kicsit odateszik magukat és ha többen harapnak rá.
Az Almost Human különösen fájt, nagyon hiányolok egy ilyen jövőben játszódós, sci-fi sorozatot a kínálatból...