Simon Cowell milliókat kaszált a This Is Usszal
2013. szeptember 23. 20:09
kreka33visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.14. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 200169 offline |
Hát valószínű, hogy kap pénzt, ha miatta van ez az egész. Bezzeg, ha én támogatok valakit, nem kapok pénzt. Smucigság Na, de mindegy. Ha ezt szeretik az emberek, szeressék. Nekem csak akkor szóljatok, ha a The Pretty Reckless-ből, Fall Out Boy-ból vagy a 5 Seconds of Summer-ből is lesz... egyébként is Simont szeretem... az öt srácot meg szereti az unokahúgom, szóval nem bántom őket. Nincs jogom hozzá.
2013. szeptember 23. 20:12
Teljesen jogos,mert végül is ha ő és Nicole nincsenek akkor nincs One Direction <3
U.I: A harmadik helyik jutottak és nem a másodikig
U.I: A harmadik helyik jutottak és nem a másodikig
2013. szeptember 23. 20:14
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline |
Oké, DiaKatona!
Nekem mindegy hogy akarják elérni a nagy sikert és sok sikert hozzá nekik
Csak szerintem kicsit korai ez a film.... De biztos van aki meg is nézi, de az nem én leszek
Nekem mindegy hogy akarják elérni a nagy sikert és sok sikert hozzá nekik
Csak szerintem kicsit korai ez a film.... De biztos van aki meg is nézi, de az nem én leszek
2013. szeptember 23. 20:15
Pocokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.26. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 186682 offline |
Azta. A rajongók nem kapnak semmit?D haha, jó is lenne. De amúgy nem Nicole rakta őket össze, vagy mi?:c Ő semmit nem kapott? Am jó lenne, ha lenne folytatás.
2013. szeptember 23. 20:18
Pofikaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.19. Hozzászólás: 710 Csatolások: 0 Azonosító: 196356 offline |
Még szép, hogy kaszált! És a film rohadt jó, ezt bizonyítja, hogy a Miskolc Plázában még sosem volt ekkora sor a mozinál, elképesztő volt, és még a jegypénztárosok is a lépcső mellől nézték a vetítést...
2013. szeptember 23. 20:18
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline |
Mennyit kaszált vele Simon Cowell... De még mennyit kaszáltak vele az 1D-s fiúk vagy a film rendezője.... Sokat.....
2013. szeptember 23. 20:19
Sunwell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 880 Csatolások: 59 Azonosító: 186812 offline |
Idézet (Wercsikee @ 2013.09.23. 19:55)
azt hiszem a cim mindent elarul miert is lett krealva ez a film..
Pontosan. One Direction = hatalmas pénzgyár, ismét megmutatkozik. Ez a film is csak arról szól, hogy a sz*rból is pénzt csináljanak, felhasználva a fiúkat, amíg még elég népszerűek. Ugyanaz a mese, mint a parfüm meg a sminkkészlet. Mondjuk én nem láttam a filmet, DE azért is meg fogom nézni, hátha legalább részben tévednék.
2013. szeptember 23. 20:21
Vivyy22~کŧụьь๑гŋ~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 2028 Csatolások: 143 Azonosító: 169884 offline |
Pénz, pénz, pénz....... Mily' meglepő
Ahogy ez a borzalmas film,és a még szörnyebb banda is, mind csak pénz szerzés miatt "üzemel".
Direcksönerek (vagy hogy kell írni) ,ugye nem hiszitek,hogy ez a film valódi???
Egy film attól film,hogy színészkednek benne,magyarul a This is us cím értelmét veszti. Pontosan ezért van ez a nyálbanda,hogy a sok kis naiv emberke elhiggye róluk,hogy ők a jók,ők a királyok,amikor rohadtul nem. Visszatérve a filmre, botrány. Eljátsszák,hogy ők ilyen kis cukimuki fiúkák,amikor a pénzért megy az egész hajsza, fiúk-lányok
Ennyi voltam, és bocs, ha egyeseket megbántottam az igazsággal
Ahogy ez a borzalmas film,és a még szörnyebb banda is, mind csak pénz szerzés miatt "üzemel".
Direcksönerek (vagy hogy kell írni) ,ugye nem hiszitek,hogy ez a film valódi???
Egy film attól film,hogy színészkednek benne,magyarul a This is us cím értelmét veszti. Pontosan ezért van ez a nyálbanda,hogy a sok kis naiv emberke elhiggye róluk,hogy ők a jók,ők a királyok,amikor rohadtul nem. Visszatérve a filmre, botrány. Eljátsszák,hogy ők ilyen kis cukimuki fiúkák,amikor a pénzért megy az egész hajsza, fiúk-lányok
Ennyi voltam, és bocs, ha egyeseket megbántottam az igazsággal
2013. szeptember 23. 20:22
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Remélem lesz folytatása,ez a film marha jó!!
2013. szeptember 23. 20:40
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Ezt szerintem eddig is tudtuk, hogy ez az egész tisz iz áz produksön miért készült. Várható volt, hogy a zombi tinédzserek tömegesével fogják venni a jegyeket arra, hogy egy összevágott másfélórás krikszkraksz dokumentumfilmet megnézhessenek. Király. Ez is azt mutatja, hogy mennyire lent van az ingerküszöbe a mai kislányoknak, mert én speciel csak akkor megyek el moziba, hogyha nagy az esély a film igényességére és pozitív minőségére. Nekem is vannak kedvenc sztárjaim, például Jennifer Garner, jelenleg ő érte rajongok a legjobban, ám, ha a moziba megjelenne egy róla szóló dokumentumfilm, még diákjegyet sem fizetnék rá. Meg tudom nézni azt ingyen is a netről letöltve - minek fizessek pár interjúért? Meg alapjáraton minden sz*rt el lehet adni, ha a nevükkel vagy az arcukkal fémjelzik. Meg kell venni, mert heris, mert zéjnes meg lúiszos, meg egydés meg tököm tudja, s csak folyamatosan húzzák lefele a szülők pénztárcáját. Ez nem érték, csak egy újabb sz*rkpuac, amiből sikerült pénzt generálni. Nem művészi, nincs üzennivalója, szimplán egy dokumentumfilm, amit anno Demi Lovato is csinált Stay Strong ige alatt, bár megjegyzem, még annak is több értelme volt, mint ennek, mert még halvány sejtelmem sincs, hogy miről szólhat. Demi legalább megragadott valami iszonyatosan szánalmas témát, és így a filmje szólt is valamiről. De ezzel mi a helyzet? Azt nézitek, hogy öt kisfiú hogyan ökörködik a forgatásokon és a turnék alatt? Érdekes. Miért nem pazaroljátok a drága időtöket valami olyanra, ami meg is éri?
2013. szeptember 23. 20:41
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline |
200 millió dollár komoly vígan élhetnek.
2013. szeptember 23. 20:42
Saphira |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 685 Csatolások: 3 Azonosító: 195049 offline |
Már nagyon elegem van abból, hogy mindenki azt mondja, hogy csak a pénzért csinálják, meg hogy semmit se érnek..stb. ezek csak okok, hogy beléjük kössetek. Én nem mondom, hogy nem hajtanak a pénzre, mert azért az is csábító, de szerintetek más hírességek csupán unalomból csinálják amit csinálnak??? Azokat is busásan megfizetik, némelyik jobban keres mint a 1D, de az nem a pénzre hajt..á nem ..még véletlenül se..mikor sok színész/színésznő azért nem vállal el egy szerepet mert nem fizetik meg eléggé, azok tényleg nem pénzéhesek egyáltalán nem, ne is mondjatok ilyet.
Elnézést a megjegyzésemért de azért ajánlom mindenkinek, hogy nézzen szét a sztárvilágban és biztos talál egy-két olyan sztárt akik tényleg a pénzre hajtanak. Különben meg nekik ez a munkájuk, ezért fizetik őket, és már eléggé sok pénzük van szerintem, szóval szerintem nem a pénzre hajtanak már, mert abból nekik nincs hiány, meg sok sztárt elnézve, szerintem sokan már nem a pénzért csinálják, mert annyi van nekik, hogy még az unokájuk is kényelmesen eléldegél, hanem mert szeretik, vagy nem tudom. Nekem ez a véleményem, legalábbis így látom a dolgokat. Mondjuk a pénzéhes menedzserek már más tészta mert ezekből azok kaszálnak a legtöbbet, azok tényleg a pénzre hajtanak, mert az a munkájuk, hogy "eladják" azt akit menedzselnek, ez minden sztárnál így van nem csak a 1D-nél.
Elnézést a megjegyzésemért de azért ajánlom mindenkinek, hogy nézzen szét a sztárvilágban és biztos talál egy-két olyan sztárt akik tényleg a pénzre hajtanak. Különben meg nekik ez a munkájuk, ezért fizetik őket, és már eléggé sok pénzük van szerintem, szóval szerintem nem a pénzre hajtanak már, mert abból nekik nincs hiány, meg sok sztárt elnézve, szerintem sokan már nem a pénzért csinálják, mert annyi van nekik, hogy még az unokájuk is kényelmesen eléldegél, hanem mert szeretik, vagy nem tudom. Nekem ez a véleményem, legalábbis így látom a dolgokat. Mondjuk a pénzéhes menedzserek már más tészta mert ezekből azok kaszálnak a legtöbbet, azok tényleg a pénzre hajtanak, mert az a munkájuk, hogy "eladják" azt akit menedzselnek, ez minden sztárnál így van nem csak a 1D-nél.
2013. szeptember 23. 20:42
Alkonyatkacskaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.01. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 199215 offline |
Remélem lesz folyatatása! És nem a 2. helyg jutottak. Bocsi szerző.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.