Az Us Weekly jelentései szerint az Agymenők sztárja hamarosan oltár elé áll – az eljegyzés hírét szóvivője is megerősítette.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kaley Cuocót két hónap után eljegyezték!
2013. szeptember 26. 19:50
2013. szeptember 26. 20:03
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1197848 Azonosító: 91559 offline |
Hát, szerintem azért egy pcit gyors ez a váltás. Persze a szerelem szép, ezt nem is vitatom, de azért két hónap után máris eljegyzést bejelenteni? Én picit azért csalódott vagyok, hiszen egy jól kiérdemelt, komoly kapcsolatának a "gyümölcse" kéne, hogy legyen egy eljegyzés és később egy esküvő természetesen. Azért szerintem ez túl nagy lépés, két hónap alatt lehetetlen úgy kiismerni az embert, hogy tudd, vele akarom leélni az életemet, de szerintem ehhez még egy egész élet is kevés lenne. Szóval, szerintem elhamarkodott, elkapkodott dolog, és szerintem nem is fog pont emiatt sokáig tartani. De ettől függetlenül sok sikert hozzá nekik és a gyűrű pedig nagyon szép
2013. szeptember 26. 20:11
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Mennyi eljegyzés. Azért gratulálok!
2013. szeptember 26. 20:19
Úristen, ma mindenkit eljegyeztek?!
Sok boldogságot nekik!
Sok boldogságot nekik!
2013. szeptember 26. 20:33
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Az előbbi cikknél én a 2 évet is keveseltem...de két hónap? De örülök, hogy nem csak azért vannak együtt, hogy na legyen valaki, hanem tényleg szeretik egymást.
2013. szeptember 26. 21:42
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline |
Nem hiszem, hogy túlzottan sokáig tartana...
2013. szeptember 27. 14:52
Majomka03pull the trigger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 1397 Csatolások: 0 Azonosító: 202119 offline |
Ne mar 2 honap ez bolondsag.Nem akarok egy olyan fazon lenni aki nem szereti ha eljegyeznek valakit, de nem 2 honap utan...
De grat mas hozzaszolast...nem mondhatok!
De grat mas hozzaszolast...nem mondhatok!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.