Nemrégiben a holland banda elárulta, hogy az EP-n helyet kapott duettben Tarja lesz a vendégénekes — a klip pedig végre napvilágot látott!
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Within Temptation, Tarja — Paradise
2013. szeptember 27. 16:52
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Nagyon jó lett
Imádom őket
2013. szeptember 27. 16:54
Nekem nagyon tetszik! Bár eddig még soha nem adtak ki rosszat, szóval nem is számítottam másra
2013. szeptember 27. 17:10
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Ez kegyetlen jó lett.
Bevallom, aggódtam egy kicsit hogyan oldják meg a két énekesnő közötti hangdiferenciát. Sharon mezzoszoprán, Tarja szoprán, ráadásul opera-énekesnő. De kiválóan megoldottak mindent. Nagyon jó lett a klipp is, és a dal is^^"
2013. szeptember 27. 17:36
|
|
ReijaS๓๐๐ηSτץℓε ツ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 1526 Csatolások: 31 Azonosító: 201759 offline
|
Tegnap óta olyan sokszor néztem/hallgattam meg hogy kb. már a szomszédok is megtanulták a szöveget.
Nagyon jól sikerült, és sem a Within sem pedig Tarja dalainál nem meglepő de az a jóleső lúdbőr futkos rajtam minden meghallgatásnál.
Zseniális, imádom.
2013. szeptember 27. 17:50
|
|
kicsikokidragon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.29. Hozzászólás: 1169 Csatolások: 234 Azonosító: 201100 offline
|
az én szerelmeim..Sharjasztikus a dal..még mindig nehéz felfogni hogy két ekkora hang egy dalban énekel..♥ a klip meg érdekes,nem csicsás,még is káprázatos ♥
2013. szeptember 27. 17:51
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Nagyon tetszik ez a szám!
2013. szeptember 27. 18:05
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
nekem is tetszik
2013. szeptember 27. 18:17
|
Tiffany 95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.15. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 162151 offline
|
Hihetetlenül jó lett!!!!!!!!
Egyszerüen imádom őket és ezt a számot is!
Egyszerüen imádom őket és ezt a számot is!
2013. szeptember 27. 19:07
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Ez nagyon jó lett
de am a cikkben nem mükszik a link
de am a cikkben nem mükszik a link
2013. szeptember 27. 19:54
Hónapok óta arra vártam, hogy megtudjuk, ki lesz az a bizonyos énekesnő... Amikor megtudtam, hogy Tarjuskám lesz, hát esküszöm, hogy kisebb szívrohamom volt... Bár kicsikoki jóvoltából már láttam egy képet a bejelentés előtti estén, és szinte biztosra vettem, hogy Tarja van a fekete-fehér, ködösített fotón, azért világosan leírva mégis máshogy festett... A Nightwish/Tarja és a WT mindig is a legleglegleg bandák közé tartozott számomra, az meg nem is kérdés, hogy a metal két királynője Tarja és Sharon (az anyja meg Doro) és egyébként is nagyon imádom mindkettőjüket, úgyhogy a duett maga egy hatalmas nagy dolog volt számomra, hát még a videoklip... Egyszerűen imádom, és a drágákat is, hogy gondoltak a kijelentéseinkre, miszerint ez "úgysem történhetne meg"... Idézem: "Sharjasztikus!" ♥
2013. szeptember 27. 20:02
A "csajok" inkább már hölgyek
kitettek magukért. Nagyon jó, igényes dalt hoztak össze. Olyan fülbemászó a refrénje. Kicsit furcsa hallani őket egy dalban, de megérte a fáradozást. A klip is nagyon ötletes lett. Jó tematikát ragadtak meg.
2013. szeptember 28. 11:00
legbelül reméltem, hogy egyszer együtt hallom őket énekelni, de sosem hittem, hogy teljesül
Amikor megtudtam, türelmetlenül vártam, hogy beszerezzem a megjelenéskor és meghallgassam. Nem okoztak csalódást, a zene, a duett, a dalszöveg, sőt, még a klipp is fantasztikus lett. 10-es skálán 100-t adok nekik. Gratula, le a kalappal.
Bár engem is meglepett, hogy Sharon mezzo és Tarja opera hangját hogy birták ilyen klasszra összerakni. Ennek ellenére is csak azt tudom mondani egy oldalnyira, hogy : FANTASZTIKUS. TÖKÉLETES és így tovább.
Bár engem is meglepett, hogy Sharon mezzo és Tarja opera hangját hogy birták ilyen klasszra összerakni. Ennek ellenére is csak azt tudom mondani egy oldalnyira, hogy : FANTASZTIKUS. TÖKÉLETES és így tovább.
Kapcsolódó sztárok
Az Off Campus sztárja reagált a főszereplők közötti korkülönbségre
Az Off Campus sztárja reagált a főszereplők közötti korkülönbségre
Majdnem 10 év van a főszereplők között.
Súlya miatt kritizálják az Off Campus sztárját
Súlya miatt kritizálják az Off Campus sztárját
A súlyával van bajuk a rajongóknak.
Kiderült, melyik párra koncentrál az Off Campus második és harmadik évada
Kiderült, melyik párra koncentrál az Off Campus második és harmadik évada
A könyvek kedvelői meglepődhetnek. Figyelem a cikk spoliert tartalmazhat!
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
18+ Ezzel az undorító szöveggel próbált csajozni András exherceg
18+ Ezzel az undorító szöveggel próbált csajozni András exherceg
Sorra érkeznek a gyomorforgató sztorik.
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Katalin hercegné olyan dolgot villantott, hogy a férje is meglepődött
Katalin hercegné olyan dolgot villantott, hogy a férje is meglepődött
Nem gondolta volna, hogy mit tud!

5 felhasználónak tetszik: