Starity

Miért fütyülik ki Sebastian Vettelt?

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. szeptember 27. 19:43 #41
rek4
rek4
 
Státusz"Nem az a fontos, hogy a madár hányszor csap a szárnyával, hanem, hogy íveljen."
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.09.17.
Hozzászólás: 891
Csatolások: 459
Azonosító: 160752
Offline offline
"Óó, most utáljuk Vettelt kollektívan, mert a sikereivel akar híres lenni, nem a magánéletével, mint Hamiltom!" - f.ck logic!

Schumacher sem Németországban él, őt mégsem gyűlöli ezért senki. Sőt, talán egyik német pilóta sem él Németországban.
OK? - Magasak az adók, Svájcban az élet is sokkal olcsóbb.
2 felhasználónak tetszik: Gajcsi, Szandiiii
2013. szeptember 27. 19:45 #42
Szandiiii
Szandiiii
P
 
Státuszhttp://www.youtube.com/watch?v=zRIbf6JqkNc
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.02.21.
Hozzászólás: 1310
Csatolások: 3
Azonosító: 196466
Offline offline
Irigység az egész...
Számomra nem unalmas, hogy mindig Vettel nyer, sőt, én örülök, hogy ilyen sikeres. Lehet, hogy beképzelt, de nem olyan rossz ember, mint ahogyan sokan gondolják.
Vettel egyáltalán nem érdemli meg, hogy kifütyüljék.
Nem kell Őt szeretni, de nem is kell Őt utálni, vagy szidni, mert ilyen jól megy neki a szekér.
2013. szeptember 27. 19:46 #43
Gajcsi
Gajcsi
 
StátuszFinland <3
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.09.18.
Hozzászólás: 5271
Csatolások: 74226
Azonosító: 39575
Offline offline
Badarság az utolsó pont, hiszen a legtöbb pilóta nem a szülőhazájában él (lsd. Button, Hamilton, Rosberg...) és ennek legfőképpen anyagi okai vannak.
A magánéleti rész is butaság, Hanna több futamon kint volt az elmúlt években, csak éppen nem pakolja fel a képeket (nem is tudnék róla, hogy van-e akármilyen nyilvános profilja) meg róla sem készítene sokat, nem úgy mint Alonso, Button vagy épp Sutil kedveséről...

Az, hogy kifütyülik meg elég sportszerűtlen, de hát vannak sportágak, ahol előszerettel használják ezt. Schumit is kifyütyülték, ő meg fütyült az utálóira biggrin.gif

Idézet (TheWiraag @ 2013.09.27. 17:56)
Utólag el is mondta Vettel, hogy azért csinálta, mert az apja ugyanezt megcsinálta a csapattársával.

Tényleg nem köteledni szeretnék, de ezt te hol olvastad? Ez elég WTF infó, már ne haragudj biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandiiii
2013. szeptember 27. 19:48 #44
- törölt felhasználó -    
nálam rég unalmassá vált, hogy mindig a német himnuszt hallgatjuk. nem tudom, Vettel hogy tud két kanyarnyi előnyt csinálni, de biztos van valami csalás abban az autóban. Bárcsak eltakarodna a F1-ből, bearanyozná a kedvemet tőle.
2013. szeptember 27. 19:49 #45
- törölt felhasználó -    
Én sem szeretem,sőt.Néha már nincs kedvem futamokat nézni,mert úgyis mindig ő nyer...Jó autóval Chilton is tudna.
2013. szeptember 27. 19:49 #46
- törölt felhasználó -    
A rajongók szerintem kissé elfogultak lett Vettel irányában, ezek a vádok alaptalanok. Oké, hogy 3-szor lett világbajnok és hogy ezt a Red Bull-nál érte el, de kérdem én, ezzel mi is a probléma? Schumacher is többször világbajnok lett, mig a Ferrarinál volt, és ő is mindig az élen ment, akkor nem volt unalmas a Forma 1? Az pedig, hogy nem publikál mindent a magánéletéről szerintem nem baj, legalább nem úgy éli a magánéletét mint némely más sztár (gondolok Justin Bieber és Selena Gomez vagy az Alkonyat két sztárjára) A svájci megjegyzés pedig nevetséges, hiszen élete 20 évét németországban töltötte, az hogy most Svájcban él az ő dolga. Van számtalan magyar is, aki külföldön él, de neki a magyar himnusz a mérvadó.. unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandiiii
2013. szeptember 27. 19:49 #47
Tomasevic92
Tomasevic92
visszatérő vendég
 
Státusz"oh think twice it's another day for you and me in Paradise. Think about it..."
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.04.08.
Hozzászólás: 235
Csatolások: 0
Azonosító: 124604
Offline offline
Ezért nem kell f1-es cikk ilyen oldalra, pontatlan és valótlan.
3 felhasználónak tetszik: Gajcsi, Szandiiii, Boscorelli
2013. szeptember 27. 19:51 #48
Fanni00
Fanni00
 
Státusz"So fuck you,you can go cry me an ocean and leave me be...."
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.05.03.
Hozzászólás: 4117
Csatolások: 1483
Azonosító: 126355
Offline offline
Vettel kiváló pilóta,abszolút nem érdemli meg ezt. Sosem szimpatizáltam vele,de mindig elismerem ha jó. Hát emberek,rajongók,hol marad a sportszerűség? Már-már nekem szarul esik,ha meghallom,hogy kifütytülik,mikor feláll a dobogó legtetejére. Ennél mocskosabb dolgot... Ez nem egyéb puszta irigységnél. És senki se jöjjön az űrautós dumával mert már lassan falra mászok tőle. Talán bele kellene gondolni,hogy ez egy technikai sport,és alap,hogy a pilóta alatt egy jó kocsi legyen. A Mercedes erre nem képes,sem a Lotus,sem a Ferrari,a Red Bull igen,és? El kell fogadni ezt. Az emberek ezen megnyilvánulása csak magukat tükrözi.
Unalmas már ez az idény is,ahogy az előzőek is voltak,de hát ez van. És el kell ismerni,igenis tehetséges a német,és megérdemelten lesz idén négyszeres világbajnok.
1 felhasználónak tetszik: Szandiiii
2013. szeptember 27. 19:59 #49
FeketeCseresznye
FeketeCseresznye
that's gay
 
StátuszSaving people, hunting things
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.12.13.
Hozzászólás: 1372
Csatolások: 17
Azonosító: 140689
Offline offline
Nem igazán kedvelem Vettel-t, tényleg kicsit unalmas lett az F1. De kifütyülni tényleg undorító dolog...
2013. szeptember 27. 20:00 #50
Mrs.VettelD
Mrs.VettelD
új tag
 
StátuszRUSH - Mindenkit hajt valami...
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.08.30.
Hozzászólás: 25
Csatolások: 0
Azonosító: 210915
Offline offline
A kifütyülésre egyetlen egy ok van: IRIGYSÉG! Semelyik pilóta sem érdemelné meg ezt a dolgot! SEMELYIK! Ez egyszerűen csak a szurkolókat járatja le.. Nincs az emberekben annyi tartás, hogy TISZTELJÜK a másikat?! Szerintem ez szánalmas...

Egyébként meg, a magánélet attól magánélet, hogy csak rá tartozik. Nem vetem meg azért, mert nem csüng a barátnője minden egyes versenyen a nyakán. Sőt, szerintem ő csinálja jól a mezőnyből ezt a dolgot! Gondolom meg is vannak rá az okai!

Csak egy dolgot tudok mondani: hajrá Seb, csak hajts tovább, legyen minél több VB címed, az irigykedők pedig sárguljanak tovább!
1 felhasználónak tetszik: Fanni00
2013. szeptember 27. 20:06 #51
Mrs.VettelD
Mrs.VettelD
új tag
 
StátuszRUSH - Mindenkit hajt valami...
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.08.30.
Hozzászólás: 25
Csatolások: 0
Azonosító: 210915
Offline offline
Ja.. és ez a rész:
"Magánélet

Sebastian magánéletéről keveset tudunk, hiszen míg Alonso vagy Button kedvese rendre feltűnik a futamokon, addig a 25 éves Hannát eddig egyetlen egyszer, a 2012-es évadzárón láthattuk csak. Sem interjúban, sem egyéb úton nem beszél Vettel a magánéletéről, ami sokakban még inkább növeli az ellenszenvet."

Úgy ahogy van, NEM IGAZ! Seb nem csak a 2012-es évadzáróra vitte magával Hannát.. Hanna tavaly az utolsó futamok nagy részén megjelent.. Az egy dolog, hogy mi nem látjuk, de azért van pár árulkodó kép.. Például az, ami a cikkhez van csatolva, az pont idén Ausztráliában készült, az idénynyitó futamon! És az sem igaz, hogy nem beszél a barátnőjéről... Mert beszél róla!
1 felhasználónak tetszik: Szandiiii
2013. szeptember 27. 20:22 #52
- törölt felhasználó -    
Én személy szerint imádom Vettel-t, már a kezdetektől fogva. És most leírnám én is a véleményem. Az, hogy valakit kifütyülnek az egyáltalán nem jó dolog. Nem tudom, hogy szegény Seb, hogy tudja ezt eltűrni, mert kb. amióta megkezdődött a siker-szériája ebben az évben azóta csak kifütyülik. Persze most mindenki ellene van, de ha pl. Alonso-t vagy bármelyik másik pilótát fütyülnék ki az nekik sem esne olyan jól. Sem Alo-nak sem a rajongóinak, stb. Főleg, hogy ezzel a szokással akik elkezdték és folytatták csak magukat minősítik... Sokan mondják, hogy Fernando Alonso így Fernando Alonso úgy, meg hogy sokkal tehetségesebb Vettelnél. Mondjuk ez rajongók véleménye ebbe nem folynék tovább bele. Szerintem mindkettő pilóta jó, még ha úgy is tartják, hogy a bika erősebb a lónál. Az okok pedig hogy miért fütyülik ki Vettel-t amik itt le vannak írva azok szerintem mind nem elegendő ok arra, hogy utálják. Vagy az már lassan egy szokássá válik, hogy ha valakit nem kedvelünk azt fütyüljük ki?! Emlékeztetnék mindenkit aki nem szívleli őt, hogy van neki is egy csapattársa, Mark aki érdekes módon ugyanolyan autót vezet mint ő. És hol van a tabellán? Ha valaki szívvel-lélekkel hódol a hobbijának és próbál mindent kihozni az autóból az persze, hogy az első helyért küzd - még ha a csapattársával is kell versengenie érte. A malajziai eset után Seb egyszer nyilatkozta, hogy Mark sem segít neki akkor ő minek segítsen neki? Persze, a csapat az első, de kettejük közt el kell ismerni, sosem volt az a nagy barátság. Az meg hogy a Red Bull, csodaautó azt kis túlzásnak tartom. Ugyanis akinek van tapasztalata a sportágban és tudja is azt hogyan kell "kezelni" az ott is lesz az élmezőnyben. Jó, az lehet, hogy ha csak egy pilóta nyer folyamatosan egymás után kissé kezd unalmassá válni, de ez is azt mutatja, hogy a kifütyülések csak erősebbé teszik Vettel-t. Ám meg anno' a Schumi-t is sokan bántották és tessék; hétszeres vb. Azért ha valaki Világbajnoki címet nyer az azt jelenti, hogy nem semmiért van a Forma1-ben és nem csak heccből csinálja azt amihez a legjobban ért. Sebastian még 2008-ban a Toro Rosso-t is győzelemre tudta vinni szóval nem mondhatjátok rá, hogy tehetségtelen. Nem a jó autó miatt nyer hanem mert tudja azt vezetni is. Egy autót nagy mértékben az adott pilóta aki éppen vezeti azt az teszi a legjobbá és nem csak beleültetik azt nesze vezessed, mást ne csinálj majd azt mi intézzük. A következő pedig az, hogy amiatt támadják csak mert védi a magánéletét a sajtótól? Mikor ezt olvastam, mondom wtf?! Inkább tisztelni kellene őt emiatt, mert a mai világban aligha akad olyan 'sztár' aki nem a magánéletével próbál a médiában maradni és nem teregeti ki a mindennapjait. Ez abszolút egy plusz pont Seb-nek! meghajolo.gif A Svájc-Németország ok meg egyszerűen szánalmas. Ha valaki ezért nem szereti őt arra már tényleg nem tudok mit mondani... Németnek született és az is marad. Attól mert Svájcban lakik az nem azt jelenti, hogy nem tiszteli a hazáját és azt honnan is jött. Egyébként más pilóta is Svájcban él és mégsem ott született. Ha valaki meg beképzeltnek mondja akkor ajánlom figyelmébe az életrajzát és akkor mondja meg.. Meg egyáltalán miért lenne az? Nem hiszem, hogy az indoknak számítana, hogy csak ő nyer. Ugyanis minden pilóta azért van a Forma1-ben, hogy nyerjen. Ez az időszak most Vettel időszaka, de egyszer ő is megöregszik és jönnek az "utódok".. Akkor majd őket is mind utálni fogjátok? Az egója meg nem hiszem, hogy nagyobb lenne neki pár egyre felkapottabb sztárnál. wink.gif
A lényeg a lényeg, hogy jövőre a "nagy" embereknek más-más csapattársa lesz és lehet, hogy addig tartott Vettel dominanciája. Most ő a legnagyobb rivális mindenki szemében, de a Forma1 nem a barátkozásról szól hanem, hogy minél jobb legyél és fejlődj és futamokat nyerj. Ő is volt "zöldfülű" szóval nem könnyen jutott el odáig ameddig eljutott. Jövőre minden kiderül! Én már nagyon várom 2014-et mert ezt a Vb-t szerintem már Seb félig elkönyvelheti magának hacsak nem áll fenn még legalább kétszer technikai hiba. Szó mi szó mivel nekem az első számú pilótám ezért még jó hogy kitartok mellette és nagyon örülök amikor futamokat nyer. - de ez mindenkire igaz a maga saját kedvencével.
1 felhasználónak tetszik: Szandiiii
2013. szeptember 27. 20:51 #53
10anta
10anta
visszatérő vendég
 
StátuszF*ck Yeah!
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 09.12.26.
Hozzászólás: 196
Csatolások: 68
Azonosító: 115644
Offline offline
poor baby-m!! :/ nem is értem, hogy képes ezt feldolgozni... tényleg a világ legszánalomraméltóbb dolga, ahogy az a sok primitív állat csordákban bőgnek a futamok után!!!
2013. szeptember 27. 21:00 #54
LeahRyan
LeahRyan
Sverige♥
 
StátuszA világ csakugyan nem dől össze semmitől.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.01.01.
Hozzászólás: 2318
Csatolások: 601
Azonosító: 142308
Offline offline
Nem elsőszámú nálam Seb, de szurkolok neki valamennyire.
Kétségkívül az egyik legjobb pilóta a jelenlegi mezőnyben. Oké, hogy a RedBullal bármelyik pilóta (na jó, nagy részük) vernék a mezőnyt, de ne felejtsük el, hogy mi miatt vették át a ToroRossoból. Megnézném, hogy a mostani, de akár az akkori ToroRossoval ki lenne képes futamot nyerni..
Ez a kifütyülés dolog egyáltalán nincs rendjén. Vettel olyan, amilyen. Nem a személyiségéért kell szeretni. Teljesen focimeccs-szerűek már a futamok. Jó, hogy nem verik agyon egymást a szurkolók. Miért nem lehet szépen egymás mellett ülve végignézni egy futamot, függetlenül attól, hogy ki nyer? Személy szerint én Alonso-t nem bírom, de nem kezdem el szidni, és bár nem örülök ha nyer, végighallgatom a himnuszt és nem illetem undorító jelzőkkel... Amit most csinálnak az borzasztó. Valahol olvastam egy kommentet, amiben az állt, hogy Federert miért nem fütyülik ki? Ugyanúgy sokat nyer, ugyanúgy idegesítheti az embereket mégsem láttam még olyan tenisztornát, ahol szidták, kifütyülték bármelyik teniszezőt (kivéve persze, ha sportszerűtlenül viselkedtek).
A Forma-1es szurkolók is kezdenek olyanok lenni, mint a kulturálatlan (természetesen nem az összes) focidrukkerek.
Mit ne mondjak, jó irányba halad a társadalom - irigység és gyűlölet... csak így tovább...
2013. szeptember 27. 21:07 #55
Detta
Detta
Queen♛
 
StátuszTired AF.... but succesful
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.06.07.
Hozzászólás: 4787
Csatolások: 689
Azonosító: 128947
Offline offline
Szerintem legfőképpen az irigység miatt meg már unják hogy mindig ő nyer. biggrin.gif
Én velük ellentétben nagyon is örülök a sikerének nekem ő az egyik favoritom biggrin.gif
2013. szeptember 27. 21:14 #56
Chocoberry
Chocoberry
visszatérő vendég
 
Státuszcoffee...books...cats...
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.08.04.
Hozzászólás: 296
Csatolások: 0
Azonosító: 182489
Offline offline
Az 1. számú kedvencem Button a 2. pedig Vettel smileeee.gif
Először is, rengeteg pilóta nem ott lakik, ahol született, ennek ellenére az a Himnusz szól, ahol született pl.: Nico Rosberg német, a német himnusz szól, amikor nyer, ennek ellenére ő Monacóban lakik wink.gif ennyit a hazafiságról, de még sok más pilótát említhettem volna.
Másodszor: Én kifejezetten örülök, hogy végre volt egy pilóta, aki nem tartotta be a csapat utasításait, mert az idegeimre megy az a mondat : XY is faster than you!
Harmadszor: Kinek, mi köze a magánéletéhez?! Van egy csaja, jól megvannak, más sem viszi be a barátnőjét a munkahelyére max ha valamit család nap van.
Végezetül pedig Vettel egyre jobbab kinövi azt a kis hülyegyerekes énjét, amiért én személy szerint évekkel ezelőtt nem kedveltem, de még azzal is egy nagyon szerethető, tehetséges pilóta. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandiiii
2013. szeptember 27. 21:14 #57
olívia005
olívia005
 
StátuszStay TRUE! Stay YOU! ♥
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.07.13.
Hozzászólás: 1390
Csatolások: 215
Azonosító: 155353
Offline offline
Hát én nem vagyok Vettel rajongó...inkább Kimi felé kacsingatok wink.gif
Na szóval én sem rajongok érte, de azért én nem fütyülném ki...már csak azért sem mert a legjobb barátnőm életének értelme ez a fickó biggrin.gif És szerintem tiszteletre méltó az, hogy ilyen fiatalon ilyen hatalmas eredményt ért el. smileeee.gif
2013. szeptember 27. 21:16 #58
cserike99
cserike99
 
StátuszWayer szív,Wayer lélek.Wayer leszek amíg élek!!! <3
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.09.21.
Hozzászólás: 535
Csatolások: 0
Azonosító: 186353
Offline offline
Féltékenyek rá! Amúgy attól h valaki Német miért ne élhetne Svájcba?! wtf.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandiiii
2013. szeptember 27. 21:26 #59
Lilly-chan
Lilly-chan
 
StátuszBooks are a uniquely portable magic. /Stephen King/
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.11.19.
Hozzászólás: 1048
Csatolások: 0
Azonosító: 139065
Offline offline
Az irigység ezt műveli az emberrel. Én kedvelem, szerintem jó versenyző és egyáltalán nem vált unalmassá a Forma-1, számomra legalábbis egyáltalán nem! Schumacher is sokszor nyert és mégsem volt unalmas. Egyszerűen féltékenyek, mert ilyen fiatal és már sok mindent elért! Én büszke vagyok rá! biggrin.gif
A másik meg, hogy ha netán profi versenyző lennék, de elköltöznék, akkor én is a magyar himnuszt szeretném megszólaltatni, mert oda tartozom, magyar vagyok. Ő német, logikus, hogy a német himnusz jár neki nem?!
1 felhasználónak tetszik: Szandiiii
2013. szeptember 27. 21:49 #60
Saphira
Saphira
 
Státusz<3 Vodafone McLaren Mercedes <3
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.01.31.
Hozzászólás: 685
Csatolások: 3
Azonosító: 195049
Offline offline
Nos Vettel nem a szívem csücske, sőt..inkább most nem nem erről beszélek. De azt elismerem nem rossz teljesítmény egymás után 3 vb címet nyerni. Nekem alapból nem szimpatikus Vettel, de hogy őszinte legyek nem igazán tudom miért, ő azok közé tartozik akiket nem tudom miért de nem szeretek. De én sosem fütyülnék ki senkit, mert tudom, hogy az neki meg a rajongóinak rosszul esne, nekem is rosszul esne ha a kedvenc pilótámat (Button) kifütyülnék ha nyerne, ami mostanság nem valószínű, hogy megtörténik, de azért bizakodom biggrin.gif
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok