Starity

Perrie Edwards már izgatottan várja az esküvőjét

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. szeptember 27. 20:45 #61
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7221
Csatolások: 0
Azonosító: 158900
En is izgatott lennek es egyben ideges smileeee.gif Biztos tok szep lesz meg minden, de en meg ennek nem latom itt az idejet. smileeee.gif
2013. szeptember 27. 20:53 #62
Amy..
Amy..
visszatérő vendég

StátuszIf you do not like it, you can go .. ;) - YOLO ;D
Hozzászólás: 395
Azonosító: 178850
mrs.styles93 én is nagyot nevettem xd
Perrie csak szeret a nap 24 órájában (ami valójában 23 óra 56 perc 4,09 mp) napra kész lenni, és ha Zayn-el van főleg.. de szerintem mindnki a legjob formáját akarja mutatni a szerelmének.. smileeee.gif
nagyon várom már az esküvőjüket, akkor még Perrie? biggrin.gif
SOK BOLDOGSÁGOT NEKIK!!! smileeee.gif <3
2013. szeptember 27. 20:59 #63
- törölt felhasználó -    
Tényleg várhatnának :s
Legalább még 2-3 évet. És ott a banda is, mindkettőnek. De szerintem nem csak üzleti fogás a kapcsolatuk!! reklamalo.gif
2013. szeptember 27. 21:00 #64
Phann
Phann
visszatérő vendég

StátuszCheating
Hozzászólás: 224
Azonosító: 207595
Idézet (krisztintin @ 2013.09.27. 18:50)
Gratu nekik!! Már én is nagyon várom az esküvőt, de szerintem ez így is van rendjén! smileeee.gif
Ui: Phann ez egyáltalán nem volt szép tőled!! Attól még nem leszel Zayn felesége, mert rosszat akarsz Perrienek!

Állj!Ki akar Zayn felesége lenni?Mert, hogy én nem, az egyszer biztos!Csak utálom azt a kis pulykát, Zayn ezerszer jobbat érdemel!!
1 felhasználónak tetszik: Nórii_xd
2013. szeptember 27. 21:02 #65
Nórii_xd
Nórii_xd

StátuszHisz szabad vagy az élet örök, a lélek végtelen.!
Hozzászólás: 510
Csatolások: 6
Azonosító: 195601
mrs.styles93-pff gondoltam hogy jönnek az utálkozók xDD
Kezdjük ott hogy a igen is a one direction miatt nyerték meg az x-factort mert kampányt indítottak hogy szavazzanak a rajongók a Little Mix-re és láss csodát kik nyertek?!... Azt nemmondtam hogy nemvagyok féltékeny bevallom az vagyok de én nemakarok Perrie 2 lenni hogy hazudok hogy "jajj olyan kis cukikák együtt" nem én kimondom a véleményemet és nekem ez a vélemyényem, szívesen megnézném hogy hol lennének most hogyha Zayn nincs... valószínűleg sehol..
2013. szeptember 27. 21:04 #66
AnnaHuong
AnnaHuong
visszatérő vendég

StátuszI'm not perfect, never have been, never will be...
Hozzászólás: 475
Azonosító: 157434
Orulok nekik oszinten. De elhamarkodjak.
2013. szeptember 27. 21:17 #67
linna
linna
♥ Brian&Justin ♥

Státusz~Oberyn was dead, but I never forget him!~ ♥♥♥
Hozzászólás: 4901
Azonosító: 164721
Remélem lesznek képek. biggrin.gif
2013. szeptember 27. 21:20 #68
TheDanush
TheDanush
ღ ℓοωе ღ

Státuszdid you feel us? where are you now?
Hozzászólás: 7418
Csatolások: 5288
Azonosító: 175833
Idézet (mrs.styles93 @ 2013.09.27. 20:44)
Nórii_xd: hatalmasat röhögtem a véleményeden. Ordít rólad az irigység. biggrin.gif Persze, mert a Little Mix az 1D-nek köszönhetően nyerte meg az x-faktort, és nekik köszönhetően írtak történelmet. Az 1D nélkül is megállják a helyüket, és meg is teszik. Plusz nem hiszem, hogy Zayn csak a kinézete miatt van vele, annál komolyabbnak tűnik a kapcsolatuk. Persze, nyilván az arca miatt veszi feleségül, véletlenül sem azért mert talán szereti őt... ebbe bele se gondolj. biggrin.gif És egy rövidke tanács, ne higgy el mindent amit írnak, mert ez a "hogyan csábítja el Zayn-t" dolog egy hatalmas hülyeség. 
Én szurkolok nekik, szerintem aranyosak együtt. És ha úgy érzik hogy összeakarják kötni az életüket, tegyék meg. smileeee.gif

Csak mert leírta a véleményét, nem feltétlenül féltékeny rá. Lássuk be, hogy manapság egy X-Faktort nem nehéz megnyerni, nú meg a One Direction nélkül nem tartanának ott, ahol ma. A magánéletükbe nem látunk bele, és nem is kell, mindenkinek kell egy kis magánélet. Szerintem egyáltalán nem illenek össze, de ha Zayn boldog vele, akkor nekem is jó. Mellesleg Perrie hangja nem valami nagy eresztés, azért ezt se felejtsük el.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. szeptember 27. 21:32 #69
mrs.styles93
mrs.styles93
visszatérő vendég

StátuszLive while we're young ;))
Hozzászólás: 351
Azonosító: 184849
Nórii_xd, már ne is haragudj, én nem megbántani akarlak vagy ilyesmi, de honnan tudod hogy Perrie milyen is valójában? Úgy értem, honnan veszed hogy nem szereti Zayn-t, és csak a hírnevéért van együtt vele?

A LM egyáltalán nincs a túlsztároltak kategóriában, és sokkalta tehetségesebbek mint pár mai nagy kedvenc. A 4 lány közül szerintem Perrie-nek van a legjobb hangja, annyira imádom visszanézni a x-faktoros produkciókat. smileeee.gif

Mindegy, nem fogok senkivel sem ezen vitázni, mert fölösleges. Szerintem összeillenek, és annyira jó ilyen boldognak látni őket. smileeee.gif
2013. szeptember 27. 21:32 #70
Nórii_xd
Nórii_xd

TheDanush-végre egy értelmes ember! meghajolo.gif
2013. szeptember 27. 21:37 #71
Nórii_xd
Nórii_xd

mrs.styles93-őő én sem akarok vitázni de egy utolsót még leírok szerintem csak Perrie túlsztárolt teljesen erölteti az éneklést szerinted miért kellett megműteni a hangszálait?! Én is tudok ugy énekelni mint ő de akkor teljesen befeszülnek a hangszálaim... és nem azt mondtam hogy CSAK a hírnévért van együtt vele de biztos hogy az is közrejátszik... de igazából ez Zayn döntése de szerintem most cseszi el az életét egyrészt a házasság miatt másrészt nemfog egész életében megmaradni Perrie melett...de ezt nemtudhatjuk...
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. szeptember 27. 21:41 #72
Törpemókus
Törpemókus
Tʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs

Státusz"Strong people don't put others down - they lift them up."
Hozzászólás: 3398
Csatolások: 158
Azonosító: 179420
Szerintem Perrie aranyos, ahogy nyilatkozik az esküvőről. Kicsit elhamarkodják, az tény, de ha ez kell nekik...
2013. szeptember 27. 21:49 #73
mrs.styles93
mrs.styles93
visszatérő vendég

StátuszLive while we're young ;))
Hozzászólás: 351
Azonosító: 184849
Nóri_xdd: a torkával volt valami, ha jól tudom kiszedték a manduláját (de ebben nem vagyok biztos), ennek az énekléshez semmi köze. smileeee.gif Abban igazad van, hogy nem tudhatjuk mi lesz, lehet hogy pár éven belül már nem lesznek együtt, vagy az is lehet hogy együtt lesznek életük utolsó napjáig. Szerintem amíg Zayn / Perrie (kinek melyik) boldog addig csak az a lényeg. smileeee.gif
2013. szeptember 27. 21:50 #74
anna28
anna28
új tag
Hozzászólás: 71
Azonosító: 203345
jobbat érdemel, nem elég jó stb, így nem illenek össze, úgy nem illenek össze, csak az 1d miatt híres annyira borzalmasan gyerekesek vagytok! nevetséges. mi az h jobbat érdemel? gondolom személyes tapasztalatból beszélsz és persze 12éves sem vagy,de úgy nagy a szád
2013. szeptember 27. 21:56 #75
Saphira
Saphira

Státusz<3 Vodafone McLaren Mercedes <3
Hozzászólás: 685
Csatolások: 3
Azonosító: 195049
Nos ízlések és pofonok, ezt tudom mondani. Valaki szereti őket valaki nem. Én pl. szeretem őket külön is meg együtt is. remélem, hogy boldogak lesznek együtt nagyon nagyon sokáig smileeee.gif
2013. szeptember 27. 21:56 #76
Nórii_xd
Nórii_xd

anna28-nem kell itt vádaskodni! biggrin.gif és ha érdekel rég elmúltam 12-éves..
2013. szeptember 27. 21:58 #77
olívia005
olívia005

StátuszStay TRUE! Stay YOU! ♥
Hozzászólás: 1390
Csatolások: 215
Azonosító: 155353
annyira édesek smileeee.gif biztos szupi kis esküvőjük lesz *.*
2013. szeptember 28. 01:57 #78
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Nórii_xd @ 2013.09.27. 20:33)
Jaj de utálom ezt a nőt teljesen túlsztárolt ha megnézzük a starity adatlapját csak olyan hírek vannak róla ami Zayn-el kapcsolatos... Zayn nélkül sehol se lenne sőt a Little Mix-se  ellenne feledve az egész banda... -.- olvastam egy másik oldalon hogy "hogyan csábítja el Zayn-t - Mindig kifestem magam egy kicsit(ja mert smink nélkül úgy néz ki mint egy zombi), ha Zaynnel Skype-olok, Sokszor játszom a fénnyel is, például kicsit megdöntöm a lámpát, és az olyan hatást kelt, mintha tökéletes bőröm lenne( ja mert már a 10kg alapozótól már nem látszik az eredeti bőre). Mindig mondom, hogy „Jaj, most keltem fel!”, persze ez egyáltalán nem igaz! (fő az őszinteség ) igen Perriekém egy kapcsolat alapja az hogy hogyan nézz ki... szánalom ez az ember...

Ennyi, meg egy bambi. Iszonyatosan egyetértek a véleményeddel, hiszen minden klappol. Tényleg egy agyon hájpolt Barbie-ról van szó, hiszen a hangja... nem azért, de a falat tudom tőle kaparni, annyira sz*r és irritáló. blink.gif Azt meg mindig is tudtuk, hogy zéjn nélkül ez a csaj is gimibe járna és nyaranként diákmunkát vállalna. Speciel mondjuk a legjobbakat kívánom nekik, de ordít az egészről már ténylegesen, hogy egy megrendezett só az egész. Hát zéjn biztos leadott a minőségből, vagy szegénynek soha nem is volt olyanja, de nálam a párommal kicsit másképp mennek a dolgok elcsábítás címen. A fiúk nem szeretik az öt tonnányi vakolatot, a szerelem meg pont attól olyan szép, hogy mersz önmagad lenni a szerelmed előtt. Kócos a hajad, táskásak a szemeid vagy csak szimplán sz*rul nézel ki. És? Ő a szerelmed! Képzelhetem milyen megfelelési kényszere lehet a csajnak, hogyha öt tonna vakolattal játszik a fénnyel, amíg Skypeolnak... blink.gif Höhh, nálam annyiból áll az egész, hogy bevágom magamat a gép elé pizsiben egy adagnyi zabálnivalóval és úgy beszélgetünk. Mindegy, az általad felvázolt dolgok alapján tényleg elég érdekes egy kapcsolat lehet. Szerény véleményem szerint akkor komoly már tényleg, hogyha mersz büfögni és pukizni a párod előtt hangosan. Amíg nem megy a dolog, addig felejtős is az egész. Pirike meg biztos, hogy van olyan finnyás és inkább bélcsavarodást kap, ha ne adj Isten felpuffad a délben elfogyasztott babtól.
1 felhasználónak tetszik: TheDanush
2013. szeptember 28. 07:51 #79
Crazyyy334
Crazyyy334
új tag

StátuszAndy Biersack
Hozzászólás: 21
Azonosító: 211943
Szép pár smileeee.gif és ha Zayn boldog mi se szoljunk bele!Elegem van azokból a fanokból akik mindent megtesznek azért hogy a fiúk szinglik legyenek!!
2013. szeptember 28. 07:54 #80
Adrianna Wittmann
Adrianna Wittmann
új tag
Hozzászólás: 8
Azonosító: 212251
Háát ok... esküvő... ,de szerintem Zain jobbat is tudott volna szerezni, mondjuk olyat akinek egy kapcsolat nem csak smink, ruha, meg agy játszásból áll.
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok