3. nap: Egy sztár, akit szívesen látnál szingliként
Uhú, azt hiszem legszívesebben James Maslow-ot mondanám, de látszik, hogy szeretik egymást a barátnőjével. És én sem vagyok elfogult rajongó, aki azt akarja, hogy a kedvence vegye feleségül. De azért elismerem, hogy nagyon tetszik a srác, épp ezért nem sírnék, ha szakítanának.
20 napos sztárkihívás
2013. október 04. 15:27
Kicsit lemaradtam.
4. nap: A kedvenc énekesed/zenészed
Nagyon sok van, de a legnagyobb kedvencem talán a One Direction : )
5. nap: Egy sztár, akinek szívesen viselnéd a frizuráját
Hayley Williams
6. nap: Egy sztár, akivel szívesen lennél egy csók jelentben együtt egy filmben
-
7. nap: Egy sztár, akivel szívesen élnél együtt
Mivel csak a médián keresztül ismerem Őket, nem tudom hogy milyenek valójában, vagyis hogy milyen lehet velük élni. Lehet, hogy elviselhetetlenek : D
Nagyon sok van, de a legnagyobb kedvencem talán a One Direction : )
Hayley Williams
-
Mivel csak a médián keresztül ismerem Őket, nem tudom hogy milyenek valójában, vagyis hogy milyen lehet velük élni. Lehet, hogy elviselhetetlenek : D
2013. október 04. 16:15
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3267 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline |
Az én esetemben énekesnő. Miley Cyrus
Az én esetemben énekesnő. Miley Cyrus
2013. október 04. 16:58
Harry Styles
Harry Styles
2013. október 04. 17:00
1-2 hetet őszintén szólva bármelyik kedvencemmel eltöltenék.
Az már más tészta, hogy kivel élnék. Nem hiszem, hogy bárkit is el tudnék viselni, ill, hogy ő is elviseljen engem.
1-2 hetet őszintén szólva bármelyik kedvencemmel eltöltenék.
Az már más tészta, hogy kivel élnék. Nem hiszem, hogy bárkit is el tudnék viselni, ill, hogy ő is elviseljen engem.
2013. október 04. 18:01
ezen még nem gondolkodtam, de talán Tyler Hoechlin, JJ Hamblett vagy Colton Haynes
ezen még nem gondolkodtam, de talán Tyler Hoechlin, JJ Hamblett vagy Colton Haynes
2013. október 04. 18:12
Joel Peat, milyen meglepő.
Joel Peat, milyen meglepő.
2013. október 04. 19:07
I don't know
I don't know
2013. október 04. 19:13
7. nap: Egy sztár, akivel szívesen élnél együtt :
nehéz kérdés, nem gondolkoztam ezen sem, viszont csak így kívülről ismerem őket, szóval ezt a választ is most passzolom
nehéz kérdés, nem gondolkoztam ezen sem, viszont csak így kívülről ismerem őket, szóval ezt a választ is most passzolom
2013. október 04. 19:20
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline |
Alex O'Loughlin vagy Christian Bale vagy Milo Ventimiglia
Első kézből BJA-t mondanám. Denszelnénk együtt meg ilyenek, mert kb. egy szinten mozgunk. De szívesen osztoznék Jennifer Lawrence-el is. Levadásznánk a betörőket.
Alex O'Loughlin vagy Christian Bale vagy Milo Ventimiglia
Első kézből BJA-t mondanám. Denszelnénk együtt meg ilyenek, mert kb. egy szinten mozgunk. De szívesen osztoznék Jennifer Lawrence-el is. Levadásznánk a betörőket.
1 felhasználónak tetszik:
Reija
2013. október 04. 19:22
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline |
7.nap: Egy sztár, akivel szívesen élnél együtt
Ezt a napot most én is kihagynám,mivel nem is ismerem személyesen egy kedvencemet sem.Az is lehet,hogy akit itt írnék,kibírhatatlan,viszont akivel meg sem fordulna a fejemben,hogy együtt éljek,tök normális lenne.
Ezt a napot most én is kihagynám,mivel nem is ismerem személyesen egy kedvencemet sem.Az is lehet,hogy akit itt írnék,kibírhatatlan,viszont akivel meg sem fordulna a fejemben,hogy együtt éljek,tök normális lenne.
2013. október 04. 19:51
ianninafocus on the good |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 5249 Csatolások: 34903 Azonosító: 138106 offline |
2. nap: Egy sztár, akihez hozzá mennél, ha lenne rá esélyed
Austin Butler
Zayn Malik, de nagyon szeretem Perrievel.
Marina and the Diamonds
Austin Butler
Zayn Malik, de nagyon szeretem Perrievel.
Marina and the Diamonds
2013. október 04. 21:27
Tyühű, de régen voltam itt Van mit bepótolni.
Na, megint kopni fogni a klaviatúra
Énekes(nő): ha most nagyon p@r@szt lennék, akkor azt mondanám, hogy „nézd meg a kedvenceimet, és akkó’ megtudod”; amúgy meg Steven Tyler, Jeff Buckley, Layne Staley, Axl Rose, Christina Aguilera, Cher, Tony Kakko, Eric Clapton, Freddie Mercury, James Hetfield, Kirk Hammett, James Brown, Jon Bon Jovi, Billy Squier, Tarja Turunen, Floor Jansen, Sharon den Adel, Kurt Cobain, Candice Night, Matt Bellamy, Bryan Adams, Nick Cave, David Bowie, Edith Piaf, Nina Simone, Ronnie James Dio, Billie Holliday, Aretha Franklin, Janis Joplin, Patsy Cline, Joan Baez, Patti Smith, Bruce Dickinson, Tina Turner, Etta James, Shirley Manson, Brian Molko... a teljesség igénye nélkül, of course.
Sinéad O’Connor (Csak vicceltem, na.) Simone Simons vörös üstöke, Scarlett Johansson (amikor még Black Widowként vörösödött), Halle Berry hosszú göndör fürtjei (már amikor az volt neki), és ha afro származású lennék, akkor bizony Solange Knowles.
Michael Fassbender
Yoda mester mennyire számít sztárnak?
Na, megint kopni fogni a klaviatúra
Énekes(nő): ha most nagyon p@r@szt lennék, akkor azt mondanám, hogy „nézd meg a kedvenceimet, és akkó’ megtudod”; amúgy meg Steven Tyler, Jeff Buckley, Layne Staley, Axl Rose, Christina Aguilera, Cher, Tony Kakko, Eric Clapton, Freddie Mercury, James Hetfield, Kirk Hammett, James Brown, Jon Bon Jovi, Billy Squier, Tarja Turunen, Floor Jansen, Sharon den Adel, Kurt Cobain, Candice Night, Matt Bellamy, Bryan Adams, Nick Cave, David Bowie, Edith Piaf, Nina Simone, Ronnie James Dio, Billie Holliday, Aretha Franklin, Janis Joplin, Patsy Cline, Joan Baez, Patti Smith, Bruce Dickinson, Tina Turner, Etta James, Shirley Manson, Brian Molko... a teljesség igénye nélkül, of course.
Sinéad O’Connor (Csak vicceltem, na.) Simone Simons vörös üstöke, Scarlett Johansson (amikor még Black Widowként vörösödött), Halle Berry hosszú göndör fürtjei (már amikor az volt neki), és ha afro származású lennék, akkor bizony Solange Knowles.
Michael Fassbender
Yoda mester mennyire számít sztárnak?
2013. október 04. 22:29
5. nap: Egy sztár, akinek szívesen viselnéd a frizuráját: Taylor Swift, annyira tetszik olyan göndören, mint régen volt, igaz nekem is hasonló, csak icike-picivel kevésbé göndör
6. nap: Egy sztár, akivel szívesen lennél egy csók jelentben együtt egy filmben: Nincs nagyon olyan, egy se jut eszembe
7. nap: Egy sztár, akivel szívesen élnél együtt: Nem tudok senkit se, talán a kedvenc sztárjaim egyikével
6. nap: Egy sztár, akivel szívesen lennél egy csók jelentben együtt egy filmben: Nincs nagyon olyan, egy se jut eszembe
7. nap: Egy sztár, akivel szívesen élnél együtt: Nem tudok senkit se, talán a kedvenc sztárjaim egyikével
2013. október 04. 22:38
kicsikokidragon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.29. Hozzászólás: 1169 Csatolások: 234 Azonosító: 201100 offline |
Ha ízléstelen lennék, Tarját mondanám. Vagy Sharon den Adel-t, de mivel nem vagyok az, ezért Oliver Palotai,vagy Elias Viljanen. Ha részeg lennék, Tuomas Holopainen.
Ha ízléstelen lennék, Tarját mondanám. Vagy Sharon den Adel-t, de mivel nem vagyok az, ezért Oliver Palotai,vagy Elias Viljanen. Ha részeg lennék, Tuomas Holopainen.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.