10. nap: A kedvenc country előadód/zenészed
Nem hallgatok country-t.
20 napos sztárkihívás
2013. október 07. 17:46
|
|
m1lky-w4yvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.04. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 212940 offline
|
2. nap: Egy sztár, akihez hozzá mennél, ha lenne rá esélyed: Max Irons
3. nap: Egy sztár, akit szívesen látnál szingliként: Tom Hiddleston (bár nem tudom szingli-e vagy sem
)
3. nap: Egy sztár, akit szívesen látnál szingliként: Tom Hiddleston (bár nem tudom szingli-e vagy sem
2013. október 07. 17:53
Utálom a countryt, de mivel Taylor Swiftet annak mondják -pedig rég nem az- ezért ő lesz a választásom.
Utálom a countryt, de mivel Taylor Swiftet annak mondják -pedig rég nem az- ezért ő lesz a választásom.
2013. október 07. 19:22
Cassadee Pope.
Cassadee Pope.
2013. október 07. 19:53
|
|
Shawool LillaMrs.Shin Soohyun™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 5613 Csatolások: 851 Azonosító: 165682 offline
|
9. nap: Egy sztár, akinek szívesen lennél a legjobb barátja
Yang Seungho.
Yang Seungho.
2013. október 08. 07:10
11. nap: Egy olyan zenekar/előadó, aki(k) még nem olyan ismert(ek), de te szeretsz
Nincs ilyen
Nincs ilyen
2013. október 08. 11:21
|
|
Seherezade1050Straw Hat Pirate |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.28. Hozzászólás: 26818 Csatolások: 137018 Azonosító: 170292 offline
|
11. nap: Egy olyan zenekar/előadó, aki(k) még nem olyan ismert(ek), de te szeretsz
Nem tudok ilyet mondani.
Nem tudok ilyet mondani.
2013. október 08. 11:47
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
11. nap: Egy olyan zenekar/előadó, aki(k) még nem olyan ismert(ek), de te szeretsz:
nemigazán tudok ilyet mondani,esetleg talán a Tales Of Evening ami(akik)nem annyira ismertek de remélem az új albummal azok lesznek!
nemigazán tudok ilyet mondani,esetleg talán a Tales Of Evening ami(akik)nem annyira ismertek de remélem az új albummal azok lesznek!
1 felhasználónak tetszik:
Reija
2013. október 08. 11:50
2. nap: Egy sztár, akihez hozzá mennél, ha lenne rá esélyed
Richard Madden
Richard Madden
2013. október 08. 12:05
11. nap: Jamie Cullum, Blind Pilot, Brandi Carlile, Kimbra. Mondjuk ők túlságosan is jók a mainstreamnek.
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
2013. október 08. 14:05
10. nap: A kedvenc country előadód/zenészed:
Hála country rajongó barátnőmnek nagyon megszerettem ezt a műfajt, habár tény, hogy még csak az ismerkedés szintjén állok vele. Ennek ellenére szeretem Tate Stevens, Carrie Underwood, a Lady Antebellum, CassaDee Pope dalait. De szívesen hallgatok pár Rascal Flatts, Blake Shelton, Reba McEntire és Pistol Annies dalt is.
Hála country rajongó barátnőmnek nagyon megszerettem ezt a műfajt, habár tény, hogy még csak az ismerkedés szintjén állok vele. Ennek ellenére szeretem Tate Stevens, Carrie Underwood, a Lady Antebellum, CassaDee Pope dalait. De szívesen hallgatok pár Rascal Flatts, Blake Shelton, Reba McEntire és Pistol Annies dalt is.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?