11. nap: Egy olyan zenekar/előadó, aki(k) még nem olyan ismert(ek), de te szeretsz
Marie Mai, Professor Green, The State Of Massachusetts, Coeur de Pirate
20 napos sztárkihívás
2013. október 08. 17:01
11. nap: Egy olyan zenekar/előadó, aki(k) még nem olyan ismert(ek), de te szeretsz
Pf.. vagy egypár. Pl. a 5 Secounds of Summer.
Pf.. vagy egypár. Pl. a 5 Secounds of Summer.
2013. október 08. 17:07
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Florrie; You Me At Six; Orianthi^^"
Florrie; You Me At Six; Orianthi^^"
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2013. október 08. 17:29
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline |
6. nap: Egy sztár, akivel szívesen lennél egy csók jelentben együtt egy filmben: Nikolaj Coster-Waldau; Aiden Gillen; Choi Young Hak ..:$
7. nap: Egy sztár, akivel szívesen élnél együtt: Gerard Butler *-*
8. nap: A kedvenc Disney sztárod: Zac Efron; Corbin Blue; Lucas Grabeel; Bella; Zendaya..stb.
9. nap: Egy sztár, akinek szívesen lennél a legjobb barátja: (most meglehet kövezni,de legszívesebben tényleg neki..) Alföldi <3
10. nap: A kedvenc country előadód/zenészed: country-t nem nagyon hallgatok, csak néha hallok 1-2-t...de ha választanom kell, akkor Billy Ray Cyrus
7. nap: Egy sztár, akivel szívesen élnél együtt: Gerard Butler *-*
8. nap: A kedvenc Disney sztárod: Zac Efron; Corbin Blue; Lucas Grabeel; Bella; Zendaya..stb.
9. nap: Egy sztár, akinek szívesen lennél a legjobb barátja: (most meglehet kövezni,de legszívesebben tényleg neki..) Alföldi <3
10. nap: A kedvenc country előadód/zenészed: country-t nem nagyon hallgatok, csak néha hallok 1-2-t...de ha választanom kell, akkor Billy Ray Cyrus
2013. október 08. 17:44
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline |
Ismét csak Tom Beck-et tudnám mondani. Bár, őt ismerik Magyarországon, de csak színészként. Énekesként már kevésbé, pedig ott is megállja a helyét, és a legjobb, hogy nem tucat előadó tucat dalokkal.
Ismét csak Tom Beck-et tudnám mondani. Bár, őt ismerik Magyarországon, de csak színészként. Énekesként már kevésbé, pedig ott is megállja a helyét, és a legjobb, hogy nem tucat előadó tucat dalokkal.
2013. október 08. 17:46
ReijaS๓๐๐ηSτץℓε ツ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 1526 Csatolások: 31 Azonosító: 201759 offline |
Itthon nem túl ismert a Van Canto, ők egy német a-capella metal együttes, elég furán hangzik de nekem bejön a zenéjük, a két fő énekesnek (Dennis Schunke és Inga Scharf) nagyon jó hangja van.
Itthon nem túl ismert a Van Canto, ők egy német a-capella metal együttes, elég furán hangzik de nekem bejön a zenéjük, a két fő énekesnek (Dennis Schunke és Inga Scharf) nagyon jó hangja van.
1 felhasználónak tetszik:
kicsikoki
2013. október 08. 18:16
Gabrielle Aplin
Gabrielle Aplin
2013. október 08. 18:25
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Ide abszolút az angol Ivyrise brit formációt tudnám mondani. Imádom őket, hisz abszolút megvan bennük minden, ami egy rock bandához kellhet. Fantasztikus hangok, fantasztikus zene és egy fantasztikus album, ám eddig a befutás sikertelen volt. Folyamatosan nyomon követem a pályafutásukat, s bár nehezen ugyan, de indulgat a szekér, teljes mértékben megérdemelnék az elismerést. Kár, hogy ezek az egydé nyomiságok elnyomják őket, mert valljuk be, részben az ilyen tiniblődségek miatt képtelenek hírnévre szert tenni.
Ide abszolút az angol Ivyrise brit formációt tudnám mondani. Imádom őket, hisz abszolút megvan bennük minden, ami egy rock bandához kellhet. Fantasztikus hangok, fantasztikus zene és egy fantasztikus album, ám eddig a befutás sikertelen volt. Folyamatosan nyomon követem a pályafutásukat, s bár nehezen ugyan, de indulgat a szekér, teljes mértékben megérdemelnék az elismerést. Kár, hogy ezek az egydé nyomiságok elnyomják őket, mert valljuk be, részben az ilyen tiniblődségek miatt képtelenek hírnévre szert tenni.
2013. október 08. 18:44
Nálunk nem olyan ismertek, de már kezdenek híresek lenni: Lawson
Nálunk nem olyan ismertek, de már kezdenek híresek lenni: Lawson
2 felhasználónak tetszik:
Szandiiii,
chelseagirl18
2013. október 08. 18:47
Lawson.
Lawson.
2 felhasználónak tetszik:
Szandiiii,
chelseagirl18
2013. október 08. 19:13
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline |
Hm,hát nem igazán tudom megállapítani,hogy ki mennyire ismert a mai világban,de mondjuk legyen Mary Lambert,habár nem vagyok rajongója,egy-két száma van,ami tetszik.
Hm,hát nem igazán tudom megállapítani,hogy ki mennyire ismert a mai világban,de mondjuk legyen Mary Lambert,habár nem vagyok rajongója,egy-két száma van,ami tetszik.
2013. október 08. 20:03
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
1. nap: A kedvenc zenekarod/együttesed
Megmondom őszintén, rengeteg van. A Paramore, a Within Temptation, a The Pretty Reckless, Simple Plan, Halestorm, Little Mix, Amaranthe, Three Days Grace, OneRepublic, Green Day, Jedward, Lordi, Guns N' Roses, AC/DC, Metallica, Coldplay, Blue, Train, Trackhittaz, Take That, The Beatles, The Wanted, Nightwish, HIM, Of Monsters and Man, EarlyRise, Lacuna Coil, Fit For Rivals, Big Time Rush, A Friend In London, Volbeat, de ott van még a Sonata Arctica és néhány Eurovíziós zenekar, remélem nem hagytam ki senkit. Nekem ők a kedvenceim, magyarok között is akad jócskán.
Megmondom őszintén, rengeteg van. A Paramore, a Within Temptation, a The Pretty Reckless, Simple Plan, Halestorm, Little Mix, Amaranthe, Three Days Grace, OneRepublic, Green Day, Jedward, Lordi, Guns N' Roses, AC/DC, Metallica, Coldplay, Blue, Train, Trackhittaz, Take That, The Beatles, The Wanted, Nightwish, HIM, Of Monsters and Man, EarlyRise, Lacuna Coil, Fit For Rivals, Big Time Rush, A Friend In London, Volbeat, de ott van még a Sonata Arctica és néhány Eurovíziós zenekar, remélem nem hagytam ki senkit. Nekem ők a kedvenceim, magyarok között is akad jócskán.
2013. október 08. 22:33
Turisas, Diablo Swing Orchestra, Gogol Bordello, Sabaton, Feist, Highland Glory, The Pogues
Turisas, Diablo Swing Orchestra, Gogol Bordello, Sabaton, Feist, Highland Glory, The Pogues
2013. október 09. 06:49
12. nap: Egy színész/színésznő a kedvenc sorozatodból: Neil Patrick Harris ( ) és most még Meryem Uzerli
2013. október 09. 09:25
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline |
12. nap: Egy színész/színésznő a kedvenc sorozatodból
Troian Bellisario
Troian Bellisario
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.