Az idei Miss Universe Hungary gőzerővel készül a nemzetközi verseny döntőjére. A lány öt kilótól meg is szeretne válni a megmérettetés kedvéért.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kárpáti Rebeka: „Kihozom magamból a maximumot”
2013. szeptember 28. 21:42
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline |
Igazán karcsú lány, nem értem miért kell még akkor is fogyókúráznia. Egy lány akkor is lehet szép, ha nem csont és bőr. Mindenesetre drukkolok Rebekának, mert szép lány!
2013. szeptember 28. 21:48
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Szépnek szép,de szerintem Magyarországon egyenlőre csak azért híres,és tűnik ki a többi csaj közül,mert Kárpáti Péter az apja.
2013. szeptember 28. 21:48
Sofy98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.26. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 165909 offline |
Egy lány nem szép akkor ha csont és bőr... Sajnos a mai világban az értékek felborultak, és ha nem vagy hiper-szuper vékony, akkor udorító és kövér vagy... Ha nem vagy gazdag, nem érsz sokat... úgy utálom ezeket.
2013. szeptember 29. 08:41
Elég vékony, tovább ne fogyjon.. Ám sok sikert neki, reméljük tényleg minél jobb eredménnyel tér haza!
2013. szeptember 29. 08:55
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6086 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline |
de jól néz ki vékony
2013. szeptember 29. 09:06
Szerintem felesleges fogynia, hiszen így is nagyon vékony. Gyönyörű lány! Remélem, hogy jó helyezést fog majd elérni a nemzetközi versenyen. Sok sikert neki!
2013. szeptember 29. 11:10
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline |
Sok sikert!!!
2013. szeptember 29. 12:29
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Ha nem eszik szénhidrátot, akkor miből keletkezik a kicsi karcsú sejtecskéiben ATP? Nem azért, de az édesítőszerekkel szó szerint tönkre vágja a veséjét. Ahogyan elnézem ez a csaj sem az eszéről híres, pláne úgy, hogy a vese mellett megannyi problémát tud okozni az édesítőszer, de hát az ő teste, az ő élete, ő tudja, hogy mit akar. Az meg már szimplán szánalmas, hogy ez akar fogyni. Hova? Negyven kiló sincs meg vasággyal együtt. Főiskolára is jár... najó, hagyjuk ezt az egészet szerintem. Ha nem tette volna szét a lábát és apuci nem tolta volna alá a zsetont, sehol sem tartana. Iszonyatosan antipatikus számomra, hiszen a szépségversenyt is bundával nyerte meg...
2013. szeptember 29. 12:35
Én nem tudom, abszolút laikus vagyok a modellek terén, de akárhogy és akárhányszor is nézem meg ezt a lányt, valami báj abszolút nem tükröződik le az arcáról. Persze, nagyon szép, ezt le kell írni. Igazából mindegy, mindenki mást lát különlegesnek.
2013. szeptember 29. 21:29
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1798 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline |
Nagyon szép lány,de egyet nem értek: Hova akarnak még fogyni? Mások ölnének,hogy ilyen alakjuk lehessen!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.