Az 50 évesen elhunyt legenda haláláért Conrad Murray-t, az énekes egykori orvosát hibáztatják, akinek megbízóját, az AEG Live-ot perelte a híres família.
A teljes cikkhez kattints ide!
Súlyos pert vesztett Michael Jackson családja
2013. október 03. 05:47
2013. október 03. 05:54
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Mondhatom szép! A család beperelte a koncertszervező vállalatot, csakhogy pénzhez jussanak, miért nem hagyják békében nyugodni, Michael-t? A másik elszomorító dolog, hogy az orvos hónap végén szabadul, és hogy luxuskörülmények között élt, szánalmas ez a rendszer..
2013. október 03. 06:27
Ugye ugye, nem minden a pénz. Örülök a döntésnek, szánalmas, hogy mindenből és mindenkiből pénzt akarnak kihúzni. Egyik sem jobb a másiknál ..
2013. október 03. 07:31
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1781 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline |
Szegény Micheal most forog a sírjában .....miért nem lehet abbahagyni?!
Most csak gratulálni tudok nekik a kapzsiságukért. Legalàbb egy kis munka lesz nekik a pénzt összegyűtei..... Pillanat,van annyi pénzük. Kapásból oda adhatják.
Most csak gratulálni tudok nekik a kapzsiságukért. Legalàbb egy kis munka lesz nekik a pénzt összegyűtei..... Pillanat,van annyi pénzük. Kapásból oda adhatják.
2013. október 03. 10:19
ForeverŁovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.29. Hozzászólás: 182 Csatolások: 7 Azonosító: 212649 offline |
Szegények.. Semmelyik se jobb
2013. október 03. 11:12
tejútlefetyelőúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 212859 offline |
Ez nem kapzsiság. Michael a családjáért dolgozott, azért vállalta el azt a nyomorult turnét, hogy a gyerekeinek biztonságot teremtsen. Őket is megrövidítették azáltal, hogy Michaelt megölték. Másrészt, aki egy kicsit is utánajárt, tudja, hogy vannak bizonyos háttér-erők, akik mozgatták/mozgatják a szálakat. Sajnos, nem véletlen baleset volt, és így a koncertcég megérdemelte volna a pénzbüntetést és a család kártalanítását. Michael inkább azért forog a sírjában, hogy a gyilkosai, a felbujtók (mert Conrad "csak" a bűnbak, a végrehajtó) megúszták. Részletekért az illuminati eszköztárát ajánlom mindenki szíves figyelmébe! Én inkább azért aggódtam, mert az ügyészek mindent megtettek, hogy Michaelt rossz színben tüntessék fel, és képesek voltak - mily meglepő!!! - épp akkor biz. FBI-titkosított aktákat előráncigálni. (amiben ismételten több tucat gyerek "lefizetéséről" beszéltek- roppant ellentmondásosan, hisz, ha tudott az FBI bármilyen bűncselekményről, akkor vajon miért nem lépett akkor, miért vár vele 30 évet??? Azért mert ezeket a kamu-dokumentumokat utólag gyártották, ezzel is megfélemlítve a családot, hogy álljanak el a pertől). Nem olyan egyszerű az ügy, mint ahogy egyesek azt gondolják. Vajon tudtok róla, hogy szept.11-én a WTC-ben lett volna megbeszélése Michaelnek? Csak elaludt!!! Az Illuminati már akkor végezni akart vele... Gondolták, több legyet egy csapásra, de akkor a sors közbeszólt. 2009-ben viszont (amikor az embereket tájékoztatni akarta a gonosz háttérhatalmi tervekről), már nem kerülhette el a gyilkosokat. A dalaival próbált üzenni az embereknek, de túl vakok voltunk... Ő az egyik áldozata az Illuminatinak, és ezt már sok helyen tényként kezelik.
1 felhasználónak tetszik:
Éowyn
2013. október 03. 12:24
Szerintem a szervezőknek ehhez semmi köze. Michael elvállalta ezt a koncertsorozatot, de ez nem a szervezők hibája, bár lehetett volna kevesebb koncertje is. Az orvos börtönben töltött ideje meg egyszerűen felháborító! Milyen világot élünk, ha már a raboknak is mobiljuk meg színes tvjük van a dutyiban?
2013. október 03. 13:18
Szegények! Ez rengeteg pénz. És tejútlefetyelő igazad van.
2013. október 03. 13:23
Felháborító. Mindjárt kiengedik!! Bár ez sem túlságosan szép, hogy a család most csak is pénzt akar, és üzletet csinálnak Mike halálából..
2013. október 03. 13:28
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline |
Hát ja....igazad van Filmfan719...szomorú
2013. október 03. 14:19
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Komolyan, luxus körülmények között tartják az ilyen senkiházi embereket? Érdekes ez a mai világ.
2013. október 03. 14:29
Kaattaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.25. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 181416 offline |
Michael Jackson halála nagy tragédia volt. De... áruljátok már el, hogy ebből hogy lett orvos? Mert aki ilyen felelőtlenül írja fel a gyógyszereket, az az. Egy poplegenda halála szárad a lelkén. És amúgy is, ki az, hogy luxuskörülmnények között tartják? Mégis ki ő? -.-
2013. október 03. 14:40
MercuryFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 212783 offline |
Luxuskörülmények? O.O Hát én hátast estem.
Amúgy pedig szerintem egyik fél se jobb, bár nem tudok sokat az ügyről.
Nyugodjon békében!
Amúgy pedig szerintem egyik fél se jobb, bár nem tudok sokat az ügyről.
Nyugodjon békében!
2013. október 03. 14:42
Nikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 194838 offline |
Szerintem Michael papa hagyott elég pénzt!!!Ebbe a luxusbörtön dologba meg semmi extra nincs,szinte már mindenkit oda "zárnak" be!!
ÉS EZ NEM A ROSSZ INDULATÚSÁG CSAK A VALÓS TÉNYEK!!!
ÉS EZ NEM A ROSSZ INDULATÚSÁG CSAK A VALÓS TÉNYEK!!!
2013. október 03. 14:54
Noémi16~ Moonwalker ~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 981 Csatolások: 17 Azonosító: 181664 offline |
Hagyják végre szegény Mike-ot!
Borzasztó, hogy még mindig csak azt nézik az emberek, hogy hogyan lehet pénzt húzni ebből az egészből.
Már úgyis mindegy (bár én hiszem, vagyis tudom, hogy él)....
Borzasztó, hogy még mindig csak azt nézik az emberek, hogy hogyan lehet pénzt húzni ebből az egészből.
Már úgyis mindegy (bár én hiszem, vagyis tudom, hogy él)....
2013. október 03. 15:17
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 17566 Csatolások: 18355 Azonosító: 168141 offline |
Nem értem, hogy miért engedik ki. Amúgy,ha mindenki ilyen börtönben töltené le a büntetését tuti, hogy sokkal több bűnöző lenne. Nem mellesleg jobb lenne, ha hagynák szegény Michael-t békében nyugodni!
2013. október 03. 15:21
Conradhoz nagyon illik a ciklámen keret! xDD
Amúgy nem lepődtem meg, egyáltalán. Minden úgy alakult, ahogy gondoltam.
Amúgy nem lepődtem meg, egyáltalán. Minden úgy alakult, ahogy gondoltam.
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.