Új előzetes jelent meg Paul Walker, a Katrina hurrikán idején játszódó Hours című drámájához.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új előzetes érkezett Paul Walker drámájához
2013. október 03. 18:39
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Izgalmasnak tűnik! Legalábbis nekem.
1 felhasználónak tetszik:
goldman
2013. október 03. 18:56
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
te uristen
olvasom h van gyereke es ezen nagyon meglepodtem mert nem is tudtam. most rakerestem googlen es latom h ki az es en arra azt hittem h a baratnoje mikor regen lattam xD tokre olyanok azok a kepek.. na min1
ezt is 2013ban tudom meg
am tuti nezem !
am tuti nezem !
goldman
2013. október 03. 19:01
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Nagyon várós. Köszi a cikket goldman.
2013. október 04. 07:25
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idén számomra ez a legvárósabb film.
Nem igazán tudnám megmagyarázni, miért várok tőle ilyen sokat, de az tény, hogy sokat várok tőle. Szerintem ez egy remek lehetőség Paulnak és biztos vagyok benne, hogy ebben a másfajta, komolyabb szerepben is jól fog teljesíteni. Nagyon szeretném már látni.
goldman
2013. október 04. 21:14
|
|
SuperJuniorfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 207 Csatolások: 95 Azonosító: 202501 offline
|
Imádom Paul-t, remek színész, biztos megfogom nézni ezt a filmet.
2014. február 07. 12:18
|
Reci81új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.03. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 220510 offline
|
nekem tetszett, de én elfogult vagyok.
nekem az összes tetszik amiben Ő szerepel, de szerintem jól alakította a szerepét ebben a filmben is. mooviecc.com itt menni fog, ha valaki szeretné
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.