2014-ben kerül a mozikba a Breaking Bad sztárjának új filmje, a Need for Speed, melyben egy utcai autóversenyzőt alakít.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent a Need for Speed előzetese
2013. október 10. 21:13
2013. október 10. 21:31
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1804 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Azért ez remélhetőle verni fogja a Halálos Irambant! NFS világsikerű pc, ps videójáték rengeteg réssze és egyik jobb mint a másik nekem az Underground 1 van meg, de az megunhtatlan és azok a RNR nóták!
1 felhasználónak tetszik:
Ms. Shorty
2013. október 10. 22:03
|
|
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline
|
Juj már alig várom
Kedvenc játékom, remélem, hogy a film is éppen olyan élvezetes lesz.
2013. október 10. 22:56
Ez hatalmas film lesz, megelőlegezem a bizalmat, szerintem sikert fog aratni, mindenképpen látnom kell. A színészgárda így előzetes alapján valóban jól lett összerakva, maga az előzetes felcsigázott, a zenéje meg remekül megalapozza a hangulatot! Várom már, hiszen imádom az ilyen stílusú és témájú filmeket!
2013. október 10. 23:43
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
mennyit jatszottam vele regebben haha
en tuti nezem. bar sztem az emberek nem adnak neki sok remenyt, mert mindenki azt fogja gondolni h csak Halalos iram hasonmas
2013. október 11. 08:50
|
|
solymikatavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 100 Csatolások: 1 Azonosító: 210712 offline
|
Ennyire elfogyott Amerikában a kreativitás a forgatókönyvírókból? Már lassan csak játék és képregény-adaptációkat csinálnak.
2013. október 11. 11:00
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Imádtam azt a játékot.
2013. október 11. 15:26
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Én is régebben sokat játszottam vele, de már uncsi
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.