Hamarosan megkezdi amerikai turnéját a lassan 10 éves Paramore, a Rolling Stone magazin pedig kifaggatta a frontasszonyt az együttes múltjáról és jövőbeli terveiről.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hayley Williams nem ítélkezik Miley felett
2013. október 12. 18:43
luca_pretty-liar14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 210861 offline |
Legalább Hayley normális
2013. október 12. 18:45
Ezért is szeretem és tisztelem annyira Hayley-t. Csodálatos, tehetséges lány, aki a sikerek ellenére bizony tudja, hogy hol a helye. Bár mindenki ilyen értelmesen és összeszedetten tudna gondolkodni, akkor talán a mostani generáció sem lenne olyan amilyen (akinek nem inge..).
Filmfan719: talán azért nem teszi, mert ő tisztában van azzal - amivel itt nagyon sokan nincsenek-, hogy egyszerűen nincs joga hozzá. De gondolom, csak a cikk címét olvastad el és azt sem tudod, mit nyilatkozott.
Filmfan719: talán azért nem teszi, mert ő tisztában van azzal - amivel itt nagyon sokan nincsenek-, hogy egyszerűen nincs joga hozzá. De gondolom, csak a cikk címét olvastad el és azt sem tudod, mit nyilatkozott.
2013. október 12. 18:47
Claityúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.06. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 213050 offline |
Szerintem sem kell elítélni. Jó ez kicsit túlzás volt,még részemről is. Nekem megvan a véleményem a változásairól,de attól még ugyanúgy egy tehetséges (és nagyon furcsa) énekest látok benne...
2013. október 12. 18:51
Eszti. BridgitFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.20. Hozzászólás: 766 Csatolások: 17 Azonosító: 206672 offline |
Szerintem sem kéne elítélni Mileyt mivel ő próbál kitörni a Disney által hozott skatulyából.
2013. október 12. 19:02
Paradoxon. A múltkor szúrta a szemét Miley viselkedése, most már kezd enyhülni az egész? Most döntse már el. Maga se tudja mi a szitu. Amúgy miért kell ennyire "isteniteni" ezt a csajt? Mintha ő lenne a "mindenség", akinek a szava többet ér mint az arany. Az ő véleményére kell adni? Kész vicc ez az egész felhajtás körülötte, és igy válik egyre unszimpatikusabbá..
1 felhasználónak tetszik:
MartinX
2013. október 12. 19:02
TamoArvavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 209904 offline |
Miley kiváló énekesnő, és igen ő most keresi a helyét a nagyvilágban, próbál kitörni abból, hogy mindenkinek csak édespofa cuki Disney csillagocskát lát benne. Ez teljesen érthető, hisz egy idő után mindenki megunja, ha még 19 évesen is azt az édes 16 szerepet akasztják rá.. Senki sem segített neki rátalálni arra, hogy ki ő hát megpróbálta egyedül..
Imádom Hayley-t csodálatos hangja van és egy nagyszerű ember érett gondolkodással. Annyira emberbarát, igazságos, érett lány(nő).
Imádom Hayley-t csodálatos hangja van és egy nagyszerű ember érett gondolkodással. Annyira emberbarát, igazságos, érett lány(nő).
2013. október 12. 19:05
Hát akárki akármit mond, szerintem túlzás amit Miley csinál! :/
2013. október 12. 19:12
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Most utánanéztem ennek a Sinead dolognak. Na EZÉRT igazán gáz Miley, nem azért, mert vetkőzik
2 felhasználónak tetszik:
Candy Love,
Beyla
2013. október 12. 19:13
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline |
Kicsit kételyesen beszél ez a lány.
És az a kép Miley-ről állandóan ki van mindene minek takarja magát hiszen látni mindent..buta egy tyúk!!
És az a kép Miley-ről állandóan ki van mindene minek takarja magát hiszen látni mindent..buta egy tyúk!!
2013. október 12. 19:17
Idézet (Florahh @ 2013.10.12. 18:52)
Nemértem, mindig mást mond ez a bige..
Ez a "bige" kb. szó szerint ugyanazt mondta, mint a múltkor. Nincs joga senki felett sem ítélkezni, mert nem tudja, hogy min megy keresztül az illető. És ha elolvastad volna a cikket, tudnád, hogy vele is történtek hasonló dolgok, mégsem adja ki a negyvenedik életrajzi könyvét és huszadik dokumentumfilmjét, hogy sajnáltassa magát. Nem akar olyan ostoba lenni, mint azok, akik régebben bíráskodtak felette (frigidnek, leszbikusnak állították be, mert nem járt bulizni, stb.), mert tudja, hogy milyen érzés a célkeresztben lenni. És azért nyilatkozik ilyen "semmitmondóan", mert bölcsebbnek tartja, ha nem keveredik bele az ilyen gyerekes botrányokba. Arról pedig nem tehet, hogy az újságírók ilyenekkel traktálják őt. Nyilván érdekesebb és értelmesebb dolgokról is tudnák őt kérdezni, de hát ilyen a média.
2013. október 12. 19:17
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline |
Felőlem Miley csinálhat akármit, nem kell ítélkezni, csak ne posztolgassák folyamatosan minden tettét, mert ha nem látnám, nem is zavarna. gaza van Hayley-nek. :3
2013. október 12. 19:19
Idézet (Levin @ 2013.10.12. 19:02)
Paradoxon. A múltkor szúrta a szemét Miley viselkedése, most már kezd enyhülni az egész? Most döntse már el. Maga se tudja mi a szitu. Amúgy miért kell ennyire "isteniteni" ezt a csajt? Mintha ő lenne a "mindenség", akinek a szava többet ér mint az arany. Az ő véleményére kell adni? Kész vicc ez az egész felhajtás körülötte, és igy válik egyre unszimpatikusabbá..
soha nem mondott róla semmi rosszat, úgyhogy nem értem mit kell itt izélni. te meg állandóan azzal vagy elfoglalva, hogy őt szidd, ha ennyire zavar akkor miért olvasgatod a róla szóló cikkeket és miért szánsz rá időt, hogy írj róla? nem kell adni a szavára, de a tiédre se, szóval pont annyira érdekel a te véleményed mint téged Hayley-é. ez a "felhajtás" dolog meg nevetséges. Halyey-vel nem azért foglalkoznak mint pl miley-val vagy akárkivel. ő nem úgy hívja magára a figyelmet, hogy úgy viselkedik mint egy ostoba r*banc... Hayley milliószor normálisabb mint akárki más, lehet néha őrült de őt pont ezért szeretjük. ha te nem, akkor ne is foglalkozz vele...
2013. október 12. 19:20
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12520 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (TamoArva @ 2013.10.12. 19:02)
Miley kiváló énekesnő, és igen ő most keresi a helyét a nagyvilágban, próbál kitörni abból, hogy mindenkinek csak édespofa cuki Disney csillagocskát lát benne.
Pont ez a probléma, elhitették vele, hogy egy gyagyás disney sorozat sikere neki köszönhető és, hogy tehetséges. Nem az. Tizenkettő egy tucat. Nem láttam az 'édespofa disney csillagocskát' sem benne. Szerintem bármelyik rajongója elkapcsolná bármelyik dalát a rádióban, ha nem tudná, hogy ki az.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.