Elzakózott a színpadon Selena Gomez
2013. október 15. 15:04
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline |
Idézet (MartinX @ 2013.10.15. 14:54)
eszt most mire véljem ?
A playback egy csodálatos dolog , így nem kell küzködnie a hanghibákkal a sok sztárnak.. nem izzadnak a koncerteken..sokkal jobbb. E zene is lehetne ilyen , mehetne cd-ről az is
A playback egy csodálatos dolog , így nem kell küzködnie a hanghibákkal a sok sztárnak.. nem izzadnak a koncerteken..sokkal jobbb. E zene is lehetne ilyen , mehetne cd-ről az is
Na fiam,remélem ezt nem gondoltad komolyan,ha mégis,akkor látszik,hogy neked halvány lila fogalmad sincs a zene fogalmáról...
Idézet
A playback egy csodálatos dolog , így nem kell küszködnie a hanghibákkal a sok sztárnak
Aki tud énekelni,nem csak nyarvogni,mint szellike,azoknak egyszerűen nincs szükségük a playbackre ahhoz,hogy hanghibákat kikerülhessenek...Ezen mondatoddal tökéletesen igazoltad,hogy az ismereted a zenében kimerül dzsásztin bíbernél,szellikénél és szájruszkánál.Nem tudom,hány éves lehetsz,de a 10-et már csak elhagytad,illene egy cseppet művelődni is,de tudom,az nem menő...
Hát hallod,gyönyörű lenne egy rock koncert,ahol a zene CD-ről menne.XD Az igazi "muzsikák" milliószor élvezetesebbek élőben,mint egy hangfelvételről,csak szólok.
Meg hát,ahogy előttem is írták,ezért a koncertért nem keveset kell fizetni ugyebár,és nagyjából a semmibe dobják ki a pénzt,mert ha szellike végig playbackeli az egészet,az olyan,mintha otthon a kis hangfaladon végighallgatnád a dalt,ingyenesen.Látom,hogy a gondolkodás és a nyelvtan nem az erősséged,de legalább ne dicsekednél ezzel...
2013. október 15. 15:04
Cloveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 213430 offline |
Idézet (DirectionerGirl1000 @ 2013.10.15. 15:03)
I always go to play back at you "concerts" because it sounds really horrible. But many will be interested Selena Fant anyway .. But it would be good for me if my voice is everything I feljavítanák. Small cheesy voice .. Irit is really me .. Sorry, not sorry.
Thank you google translate.
9 felhasználónak tetszik:
Eszti0305,
MartinX,
Beyla,
Fan-ily6889,
Midnight Memories,
Sally Sparrow,
Genevieve,
MadHatter,
Jolie_77
2013. október 15. 15:05
Idézet (Clove @ 2013.10.15. 14:59)
Ez most szórakozik velem/velünk vagy ez egyfajta szarkazmus akar lenni, amihez nem túl fejlett még az agyam vagy KOMOLYAN GONDOLJA??! Ha az utóbbi, öljetek meg kérlek.
off vége
off vége
pedig komolyan gondolom , de tényleg. De tetszik vagy sem 10 év múlva már csak ilyen sztárok lesznek Eltűnik végre a rock meg minden ilysmi és marad a jó kis electropop. várom már ezt az időt
2013. október 15. 15:06
Sumarokyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 211175 offline |
Előfordul az ilyen..azt sajnálom hogy nem igaziból énekelt..de örülök hogy legalább nem esett nagyot. És ne merjétek bármelyik sztárt csúfolni..ti se tudnátok jobban..:/ Bárkivel előfordul az ilyen.. azt ne mondjátok hogy ti ne estetek el,..(stb..)
2013. október 15. 15:08
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline |
Hiába tüntettek, hogy akkor adjon ingyen koncertet, ha csak tátogott, a showért fizettek, és azért, hogy lássák Selenát, nem a fantasztikus énekhangjáért, mindenki tudja, hogy gyenge a hangja élőben, érthető a playback. Ráadásul evidens ilyen mozgás mellett, hogy playbackelt. Nem kellett ehhez elesnie, hogy az ember rájöjjön. Ha a közönség ennyire szörnyülködött volna, már a szám elején elhagyta volna az arénát.
2013. október 15. 15:08
BlancaSuárez24új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.09. Hozzászólás: 51 Csatolások: 25 Azonosító: 205693 offline |
Szerintem egyáltalán nem vészes.És én például nem láttam azt hogy nem úgy mozgott a szája mint ahogy kellett volna.
2013. október 15. 15:09
Idézet (Eszti0305 @ 2013.10.15. 15:04)
Na fiam,remélem ezt nem gondoltad komolyan,ha mégis,akkor látszik,hogy neked halvány lila fogalmad sincs a zene fogalmáról...
Aki tud énekelni,nem csak nyarvogni,mint szellike,azoknak egyszerűen nincs szükségük a playbackre ahhoz,hogy hanghibákat kikerülhessenek...Ezen mondatoddal tökéletesen igazoltad,hogy az ismereted a zenében kimerül dzsásztin bíbernél,szellikénél és szájruszkánál.Nem tudom,hány éves lehetsz,de a 10-et már csak elhagytad,illene egy cseppet művelődni is,de tudom,az nem menő...
Hát hallod,gyönyörű lenne egy rock koncert,ahol a zene CD-ről menne.XD Az igazi "muzsikák" milliószor élvezetesebbek élőben,mint egy hangfelvételről,csak szólok.
Meg hát,ahogy előttem is írták,ezért a koncertért nem keveset kell fizetni ugyebár,és nagyjából a semmibe dobják ki a pénzt,mert ha szellike végig playbackeli az egészet,az olyan,mintha otthon a kis hangfaladon végighallgatnád a dalt,ingyenesen.Látom,hogy a gondolkodás és a nyelvtan nem az erősséged,de legalább ne dicsekednél ezzel...
hát igazad van az nem menő A plázázás a menő ott ismerkedtem meg selly tökéletes zenéjével is
De Justinnál nagyobb kedvencem sose lesz
2013. október 15. 15:10
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline |
@DirectionerGirl1000:
Please, shut the fck up!
Miért nem tudsz magyarul trollkodni?
Please, shut the fck up!
Miért nem tudsz magyarul trollkodni?
8 felhasználónak tetszik:
Beyla,
Jody,
Clove,
Fan-ily6889,
Midnight Memories,
Lambika,
MadHatter,
Jolie_77
2013. október 15. 15:11
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Csalódás már nekem ez a Selena.
2013. október 15. 15:12
Idézet (DirectionerGirl1000 @ 2013.10.15. 15:07)
Selena Gomez 199 by
I tell you, once or twice Playback disappear, you have a voice that can not live always clear but whose? Maybe you? And Selena is not the name Selenium So I do not think talking about it .. :/
I'm a singer, so I do not bounce unnecessarily ... Of course, everyone has a voice, but no matter what ... Then you will have your ears and you will be taught by a teacher of genius, then you can talk ...
I tell you, once or twice Playback disappear, you have a voice that can not live always clear but whose? Maybe you? And Selena is not the name Selenium So I do not think talking about it .. :/
I'm a singer, so I do not bounce unnecessarily ... Of course, everyone has a voice, but no matter what ... Then you will have your ears and you will be taught by a teacher of genius, then you can talk ...
Abbahagynád légyszíves ? Annyira szar vagy ezzel a pro intermediate alatti angoloddal hogy már idegesítesz!
2013. október 15. 15:13
MademoiselleChanelúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.10. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 199894 offline |
Otthon ráklikk a youtube-ra és akkor pénz kidobás nélkül is hallgathatod ha ez kell neked.
2013. október 15. 15:20
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6086 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline |
Hát jobb lett volna ha élőben énekel én szerintem
2013. október 15. 15:20
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Playback-elt az 100%,de ráis énekelt,mert lehetett hallani,hogy sikított egyet. Amúgy meg,az énekesek 98% mind playbacelt!
2013. október 15. 15:21
Meg se lepődöm rajta, eddig is tudtam, hogy playbackel minden egyes koncertjén, ha meg nem is, akkor meg szörnyen gyenge a produkciója.
2013. október 15. 15:21
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline |
egy ne hozzuk MIley Cyrust egy lapra Selen Gomezzel ,pár hónapja szerintem én is azt mondtam volna hogy tök egyformák megcsinált sztárocskák és akkor meghallottam a Wrecking Ball élőben és úgy el nyomta a csaj hogy a szőr a kezemen fel állt......amúgy ideje volt hogy meg jelenjen egy ilyen videó így legalább mindenki hallhatja hogy nem tud énekelni
2013. október 15. 15:22
Idézet (DirectionerGirl1000 @ 2013.10.15. 15:03)
I always go to play back at you "concerts" because it sounds really horrible. But many will be interested Selena Fant anyway .. But it would be good for me if my voice is everything I feljavítanák. Small cheesy voice .. Irit is really me .. Sorry, not sorry.
Hagyd már abba! Rossz nézni a borzalmas szórendedet. Az írott nyelvben az időhatározó a mondat végén áll. A Google fordító a "feljavítanákkal" nem tudott mit kezdeni. Csak szólok.
Az egy dolog, hogy pléjbekel', többre úgyse képes (élőben is autotune-os a hangja vagy ) de az előadása is vérgyenge. Mint egy kezdő útszéli.
8 felhasználónak tetszik:
Clove,
Beyla,
Fan-ily6889,
Midnight Memories,
Sally Sparrow,
Eszti0305,
Genevieve,
MadHatter
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében