Azt mindig is tudtuk, hogy Kurt Cobain botrányos özvegye, Courtney Love és lánya, Frances Bean Cobain között sosem volt felhőtlen a kapcsolat, ám Courtney végre megtörte a csendet és őszintén nyilatkozott kapcsolatukról a Vanity Fair magazinnak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Őszintén mesélt lányáról Courtney Love
2013. október 15. 17:57
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2013. október 15. 18:32
RossioWrong Omen ▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 56 Azonosító: 135191 offline |
Hagyják végre Kurtöt békében nyugodni! Courtney nekem sosem volt szimpatikus, bárhogy állítják be a cikkek, én csak a nőt látom benne, aki a férje sikerein akar felkapaszkodni. Mélyen sajnálom Francest, hogy ilyeneknek teszik ki folyton.
2013. október 15. 18:48
Nem értem, miért nem tudják Kurtöt békében nyugodni. Courtneyt sosem csíptem, mert egy pénzéhes nőnek tartom, és Francesszel sem úgy bánt, ahogy kellett volna. Ha tényleg szeretné, arra nem most jött volna rá.
Rossioval mélységesen egyetértek.
Rossioval mélységesen egyetértek.
2013. október 15. 19:01
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Rossionak igaza van.
2013. október 15. 19:11
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Ez nem mostani cikk, 2011 októberi, nem értek ehhez, szóval nem értem miért van az eredeti cikk fölé 2013 írva, de a kommentek mind jóval előbbiek, a neten több helyen utána lehet keresni, hogy ezeket 2011-ben nyilatkozta. Még itt Starityn is volt cikk arról, hogy megölné Kurtöt
Arról nem beszélve, hogy már jóban vannak Francessel, minden király, találkoztak, és Frances imádja. Igen.
De a Starity krémje megint okosakat kommentel.
Arról nem beszélve, hogy már jóban vannak Francessel, minden király, találkoztak, és Frances imádja. Igen.
De a Starity krémje megint okosakat kommentel.
1 felhasználónak tetszik:
vida.veronika
2013. október 15. 19:19
Azért Courtney nem épp a szívem csücske, de ha úgy bele gondolok, elég rossz érzés lehet, hogy alig-alig találkozik a lányával.
2013. október 15. 20:12
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
Érdekes cikk lett... én sosem okoltam Courtney - t amiatt, ami Kurttel történt. Sajnálom, mert nemcsak azért nehéz neki, ami Kurttel történt, de valszin azért is, hogy utána sorra elcseszett mindent maga körül, és most takaríthatja a romokat...
2013. október 15. 22:03
MercuryFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 212783 offline |
Nem értem, hogy miért kéne Courtneyt okolni Kurt halála miatt. Amúgy kívánom Courtneynak, hogy tudja helyrehozni, amit tönkrement körülötte.
vida.veronika
2013. október 15. 22:09
Sok sikert. Mondjuk, butaság volt a saját lánya naplóját megmutatni a nagyközönségnek. bakker, olvassa fel az egészet! A magánéletüket védjék már meg!
2013. október 16. 06:35
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Mintha erről már lett volna cikk..
2013. október 16. 14:28
vida.veronikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.13. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 195923 offline |
Idézet (Rossio @ 2013.10.15. 18:32)
Hagyják végre Kurtöt békében nyugodni! Courtney nekem sosem volt szimpatikus, bárhogy állítják be a cikkek, én csak a nőt látom benne, aki a férje sikerein akar felkapaszkodni. Mélyen sajnálom Francest, hogy ilyeneknek teszik ki folyton.
Kurt sem lenne ennyire híres ha nem halt volna meg! Valóban tehetséges de legtöbben csak sajnálatból szeretik, ami elég elkeserítő, de ez van. Az egyetlen aki felakarhat kapaszkodni rajta az a lánya (oké tudom, van modell és festői karrierje, de ha belegondolunk, akkor is sikeres lenne ha átlagszülei lennének?!) Szerintem Courtney azért jóval többre vitte nála.. De egyébként meg minek is kell egy 20 évvel ezelőtti dolgon veszekedni? Ők voltak ott, úgyhogy ezt oldják meg ők. Idegesítő ha olyan emberek találnak ki mindenféle történetet akik nem is ismerik őket..
Pöttömke
2013. október 16. 15:20
Ha azért megölné, mert "elhagyta" őket, akkor életében is megölte volna másért. Nem tudom, de nem is érdekel, hogy mennyire közvetlen, vagy közvetett Kurt halálában, de beszédes az a tény, hogy a lánya nem áll szóba vele, és inkább a rokonainál élt.
2013. október 16. 16:13
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline |
nem szeretem ezeket a dolgokat
2013. október 16. 17:22
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Idézet (Pipi @ 2013.10.16. 15:20)
Ha azért megölné, mert "elhagyta" őket, akkor életében is megölte volna másért. Nem tudom, de nem is érdekel, hogy mennyire közvetlen, vagy közvetett Kurt halálában, de beszédes az a tény, hogy a lánya nem áll szóba vele, és inkább a rokonainál élt.
Olvasd már el néha amit előtted írnak, hogy ne írj ostobaságokat.
vida.veronika
2013. október 16. 17:51
Idézet (janet7 @ 2013.10.16. 17:22)
Olvasd már el néha amit előtted írnak, hogy ne írj ostobaságokat.
Miért is? Sokan a véleményüket írják le, a saját szemszögük alapján, és azok az onformációk alapján, ami addig a birtokukban van. Néhány hozzászólás nem tudja a világnézetemet megváltoztatni, ezért hiába is a támadás.
Am. nem követem napi rendszerességgel figyelemmel a Cobain családot, de tudtomal Courtney és Frances bár e-maileznek, de mégiscsak (C. saját bevallása szerint) három éve nem látta a lányát, és még a vőlegényét sem ismeri személyesen, szóval nem tudom, mire ez a nagyképűség, hogy ostobaságokat írok. Nem vagyok köteles feliratkozni Courntey és Frances twitterére, és percenként megnézni az oldalukat, hogy írtak-e. Szóval lepattanhatsz rólam.
2013. október 16. 21:42
janet7 |
Idézet (Pipi @ 2013.10.16. 17:51)
Miért is? Sokan a véleményüket írják le, a saját szemszögük alapján, és azok az onformációk alapján, ami addig a birtokukban van. Néhány hozzászólás nem tudja a világnézetemet megváltoztatni, ezért hiába is a támadás.
Am. nem követem napi rendszerességgel figyelemmel a Cobain családot, de tudtomal Courtney és Frances bár e-maileznek, de mégiscsak (C. saját bevallása szerint) három éve nem látta a lányát, és még a vőlegényét sem ismeri személyesen, szóval nem tudom, mire ez a nagyképűség, hogy ostobaságokat írok. Nem vagyok köteles feliratkozni Courntey és Frances twitterére, és percenként megnézni az oldalukat, hogy írtak-e. Szóval lepattanhatsz rólam.
Úgy látszik még mindig nem olvastad el a hozzászólásomat, miszerint találkoztak. Kép is van Francesről Court házában. Ez a cikk 2 éves. Ez tény, és nem vélemény. Véleményed lehet.
vida.veronika
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni