Durván lefogyott Jason Segel
2013. október 20. 19:52
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Wow.
Pedig ő tipikusan azok közé az emberek közé tartozik, akinek jól áll egy kis felesleg. De tisztelem, hogy egészségesebb életet szeretne élni és tesz érte. Hajrá Jason!
Pedig ő tipikusan azok közé az emberek közé tartozik, akinek jól áll egy kis felesleg. De tisztelem, hogy egészségesebb életet szeretne élni és tesz érte. Hajrá Jason!
2013. október 20. 20:01
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Juj, nem vált előnyére a fogyás. Az arca is egész csontvázszerű. Szerintem nem volt kövér, inkább erős. Elvégre csak tízenkét kiló választotta el a (szerinte) tökéletes alaktól. Eleve magas, eloszlott rajta a súlyfelesleg. Maximum öt kilótól kellett volna megszabadulnia, remélem használ tükröt.
2013. október 20. 20:12
Idézet (pekii97 @ 2013.10.20. 20:07)
Az arca így elég furi lett, és amúgy szerintem neki jól áll a duciság 
Szerintem is jól áll neki.
2013. október 20. 20:15
|
|
Dömi26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.11. Hozzászólás: 390 Csatolások: 35 Azonosító: 167014 offline
|
Ducibb vagy soványabb, nekem oly mindegy. Imádom és kész
Egyébként a második egy szörnyen előnytelen és ijesztő kép (:")), de szerintem ugyancsak el fog állni a szavam, ha leveszi azt a bizonyos pólót ^^
Egyébként a második egy szörnyen előnytelen és ijesztő kép (:")), de szerintem ugyancsak el fog állni a szavam, ha leveszi azt a bizonyos pólót ^^
2013. október 20. 21:19
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
Szerettem mackósan is, szeretem így is
örülök, ha egészségesen él, de azért túlzásba se vigye a fogyást
2013. október 20. 21:31
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Jézusom ez nagyon durva!!!!!!!!!!
2013. október 21. 06:39
Úgy néz ki mintha beteg lenne, nem mint aki "egészséges életmódba kezdett és sportol is"
2013. október 21. 09:12
|
|
spadrivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 311 Csatolások: 0 Azonosító: 128963 offline
|
Te jó ég, teljesen megváltozott. Valami arany középút kellene a véznaság meg a duciság között, az első képen nagyon jól néz ki, de az alsó kettő nem túl előnyös.
2013. október 21. 10:39
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Valoban mindig kis pocis volt meg az arcan is lehetett latni
de szerintem ugy volt cuki. Most picit olyan azon a kepen mint egy hajlektalan vagy egy pias. De majd ha uj filmben lesz lathato, biztos tok jol fog kinezni.
2013. október 21. 13:11
Bennem felmerült az a kérdés, hogy vajon két képen lévő férfiú egy és ugyanaz a személy lenne
Olyan az arca, mintha most engedték volna ki egy fogolytáborból, vagy mi a szösz. Nekem jobban tetszett mackósan, sőt, szerintem nem is volt kövér, nem lötyögött rajta a háj (kicsit emlékeztet az egyik ismerősömre, aki hozzá hasonlóan megfelel egy kétajtós szekrénynek), csak szimplán nagydarab volt, és kész. De ha ő ettől jobban érzi magát, akkor lelke rajta.
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: