A színész durva fogyáson esett át legújabb filmszerepe kedvéért: arca ijesztően csontossá és beesetté vált.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jake Gyllenhaal, hogy nézel ki?
2013. október 23. 16:13
2013. október 23. 16:16
|
|
LoVe nyuszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 580 Csatolások: 0 Azonosító: 193238 offline
|
juj mint egy 45 éves könyvelő
2013. október 23. 16:20
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Azért azt tegyük hozzá, hogy pont egy igen rosszul elkapott képet láthatunk. Mindenesetre valóban elég nagy a fogyás, bár én nem aggódom érte. Jake felnőtt és nagyon okos férfi, pontosan tudja mikor mit és hogyan kell csinálnia. A forgatás után egykettőre visszakapjuk a mi kis szívdöglesztő Jake-ünket!
A díjhoz pedig külön gratuláció, nagyon megérdemelte!
A díjhoz pedig külön gratuláció, nagyon megérdemelte!
2013. október 23. 16:22
Egy filmért sem vállalnám be, hogy drasztikusan lefogyjak/meghízzak. Soha.
2013. október 23. 16:29
|
|
Hiddlestonervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 186140 offline
|
Tényleg elég rémesen néz ki.
(Csak engem emlékeztet a Supernaturalból a Halálra?)
2013. október 23. 16:31
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
"A színész durva fogyáson esett át legújabb filmszerepe kedvéért: arca ijesztően csontossá és beesetté vált."
Egyáltalán minek fogyni egy szerep miatt? Ez olyan, mintha azért akarnék meghalni, hogy kapjak pénzt... -.-
Egyáltalán minek fogyni egy szerep miatt? Ez olyan, mintha azért akarnék meghalni, hogy kapjak pénzt... -.-
2013. október 23. 16:38
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Gratulálok a díjhoz,és szegény elég rosszul néz most ki. :SS
2013. október 23. 16:40
Idézet (Hiddlestoner @ 2013.10.23. 16:29)
Tényleg elég rémesen néz ki.
Nem,nem csak téged..a csontos arca valóban nagyon hasonlít
2013. október 23. 16:43
|
|
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1780 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline
|
Nagyon ijesztő.... Mit nem tesznek magukkal a színészek... A tehetségük mellett még hiteles is akarnak lenni, azért ezt tisztelem a művészekben.
Helyes színész volt, de most... Hagyjuk.
Helyes színész volt, de most... Hagyjuk.
2013. október 23. 16:44
|
|
Hushpushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 853 offline
|
Nem ő az első, aki vállal ilyen drasztikus fogyást egy szerepért (pl.: Chtistian Bale ), de engem mindig érdekel, nem okoz-e egészségkárosodást egy ilyen nagy sokk a szervezet számára?
2013. október 23. 17:06
csak nekem tűnik fel, hogy mostanság jó pár szerep csontvázra hasonlít? csak mert van néhány cikk, ami arról szól, hogy kinek hogy kellett lefogynia a szerep kedvéért. remélem megérte...
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.

0 felhasználónak tetszik: