Klippremier: Little Mix - Move
2013. október 25. 17:53
Hát, kövezzetek meg, de, bár nincs bajom a lányokkal, és van számuk amit nagyon is szeretek, de ez nekem most egyáltalán nem tetszik. Sem a dal, sem a klip.
2013. október 25. 17:53
Juj ! imádoooooom ! A dalt is imádtam és ez a klip ! alig várom az albumot
2013. október 25. 17:55
Lilian egyetértek Igaz nem vagyok rajongójuk, szeretem a DNA és a Wings számukat, mindkettő tetszik, de ez nem Valahogy olyan fura, és a klipje se jön be
2013. október 25. 18:04
MercuryFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 212783 offline |
Ezt a stílust nem bírom már eleve és nem is ismerem túl jól, de nekem a Little Mixnek eddig szinte az összes száma nagyon egyformának tűnik, és ezt is mindha már hallottam volna tőlük sokszor már hónapokkal ezelőtt.
2013. október 25. 18:06
nikiofficial97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.19. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 206578 offline |
Nekem először nem tetszett a szám,de ahogy egyre többször halgattam,megszerettem.Szerintem jó lett a klip,ehhez a számhoz pont passzol.A lányok pedig nagyon szépek!
2013. október 25. 18:12
Camila_Cabellovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 212875 offline |
Nem értem mi ebbe a tökéletesen új . Ha Mixer lennék akkor tuti isteníteném de át látok a szitán . Ebbe max az az új ,h láthatóan próbálnak felnőttesebben viselkedni mint a mai tini sztároknak a betegsége ami azzal járul ,h mindent meg mutatunk mink van . Menő nagy lány vagyok mert egy száll melltartóba és egy hosszú nadrágba rohangálok .Sok sztár hordja ezeket a "felsőket " ami szerintem annak sem mondható de tegyük hozzá ,h ízlésesen tudják fel venni . Ez a klip a számmal együtt olyan mint a többi fülbemászó tucat zene ennyi semmi több . A klip is ugyan az mint pl a How Ya Doin-ba is ilyen parkettán táncoltak vagy min de az a rész nagyon hasonlít rá . Nekem nem jön be az új LM vagy talán ez az igazi LM ?
2013. október 25. 18:33
A dal nem tetszik. De a klip sem... A lányok nagyon gyönyörűek benne. *-*
2013. október 25. 18:44
nikolett1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.12. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 203615 offline |
A dal is és a klip is nagyon jó lett!
2013. október 25. 18:49
DorciDirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.04. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 211231 offline |
Nekem nagyon tetszik, tök jó lett
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.