Klippremier: Little Mix - Move
2013. október 25. 17:53
Hát, kövezzetek meg, de, bár nincs bajom a lányokkal, és van számuk amit nagyon is szeretek, de ez nekem most egyáltalán nem tetszik. Sem a dal, sem a klip.
2013. október 25. 17:53
Juj ! imádoooooom ! A dalt is imádtam és ez a klip ! alig várom az albumot
2013. október 25. 17:55
Lilian egyetértek
Igaz nem vagyok rajongójuk, szeretem a DNA és a Wings számukat, mindkettő tetszik, de ez nem
Valahogy olyan fura, és a klipje se jön be
2013. október 25. 18:04
|
|
MercuryFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 212783 offline
|
Ezt a stílust nem bírom már eleve és nem is ismerem túl jól, de nekem a Little Mixnek eddig szinte az összes száma nagyon egyformának tűnik, és ezt is mindha már hallottam volna tőlük sokszor már hónapokkal ezelőtt.
2013. október 25. 18:06
|
nikiofficial97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.19. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 206578 offline
|
Nekem először nem tetszett a szám,de ahogy egyre többször halgattam,megszerettem.Szerintem jó lett a klip,ehhez a számhoz pont passzol.A lányok pedig nagyon szépek!
2013. október 25. 18:12
|
|
Camila_Cabellovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 212875 offline
|
Nem értem mi ebbe a tökéletesen új . Ha Mixer lennék akkor tuti isteníteném de át látok a szitán . Ebbe max az az új ,h láthatóan próbálnak felnőttesebben viselkedni mint a mai tini sztároknak a betegsége ami azzal járul ,h mindent meg mutatunk mink van . Menő nagy lány vagyok mert egy száll melltartóba és egy hosszú nadrágba rohangálok .Sok sztár hordja ezeket a "felsőket " ami szerintem annak sem mondható de tegyük hozzá ,h ízlésesen tudják fel venni . Ez a klip a számmal együtt olyan mint a többi fülbemászó tucat zene ennyi semmi több . A klip is ugyan az mint pl a How Ya Doin-ba is ilyen parkettán táncoltak vagy min de az a rész nagyon hasonlít rá . Nekem nem jön be az új LM vagy talán ez az igazi LM ?
2013. október 25. 18:33
A dal nem tetszik. De a klip sem... A lányok nagyon gyönyörűek benne. *-*
2013. október 25. 18:44
|
|
nikolett1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.12. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 203615 offline
|
A dal is és a klip is nagyon jó lett!
2013. október 25. 18:49
|
|
DorciDirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.04. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 211231 offline
|
Nekem nagyon tetszik, tök jó lett
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.

0 felhasználónak tetszik: