Klippremier: Little Mix - Move
2013. október 25. 18:53
|
|
Troublemakeroffúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 210757 offline
|
Számomra a szám nem tetszett először, de aztán egyre többször hallgattam, és a végén azt vettem észre, hogy a lábam az ütemre jár:') Fülbemászó
dal, és most talán az egyik kedvencem lett:D
A klip pedig szerintem nagyon jó lett, mert itt már látható, hogy kezdenek felnőni, és már nem azok a kis fiatalok, mint a legelső klipjükben, szóval egy nagy piros pont nekik!!
dal, és most talán az egyik kedvencem lett:D
A klip pedig szerintem nagyon jó lett, mert itt már látható, hogy kezdenek felnőni, és már nem azok a kis fiatalok, mint a legelső klipjükben, szóval egy nagy piros pont nekik!!
2013. október 25. 19:00
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Nekem olyan szedett-vetettnek hangzik ez a dal, mintha két-három különböző dalt vágtak volna össze. És mind a két-három elég tucat.
A DNA legalább fülbemászó volt.
A DNA legalább fülbemászó volt.
1 felhasználónak tetszik:
baisée
2013. október 25. 19:06
|
|
PrettyLittleLiarsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 202504 offline
|
Imadooooom:3 a tobbi kommentet el sem olvasom:D
2013. október 25. 19:13
semmi különlegeset nem csinálnak, de valami megfogott benne... talán a helyes táncos srácok
2013. október 25. 19:16
|
|
luca_pretty-liar14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 210861 offline
|
annyira nem hatott meg xdd.
a DNA jobb.
a DNA jobb.
2013. október 25. 19:21
|
|
baiséeunappreciated artist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 5292 Csatolások: 284135 Azonosító: 204424 offline
|
Nekem már az elejétől nem tetszik a dal, és még mindig nem nagyon szimpatizálok vele. A klip egy átlagos, tucatklipre sikeredett, táncosok, stúdió fények. Nincs nagy különlegesség benne: se a dalba, se a klipbe.
2013. október 25. 19:38
|
|
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline
|
Régen nagyon szerettem őket, de ez most nem igazán jön be.
2013. október 25. 19:40
Nekem nagyon tetszik. A dalt már az audiós bemutatásakor is imádtam. A klip se rossz.
2013. október 25. 19:52
|
|
Pinkie Pieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.23. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 212350 offline
|
nem olyan rossz mint ahogy az elején hittem
2013. október 25. 20:05
|
|
DemiliBarvúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.22. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 210099 offline
|
Megy lefelé a lányok szintje? :/ Mixer létemre megmondom őszintén, nem tetszik
a How Ya Doin' sem nyerte el a tetszésemet, de még csak-csak elment. viszont ez.. 1., semmi történetet nincs az egésznek, valamire fel kéne épülnie, de semmi alap.. 2., imádom a lányok stílusát, de ezt már nagyon nem bírom. mik ezek a ruhák? 3., nekik nem ezt kéne mutatniuk.. nem ez kéne lennie az imidzsüknek. inkább példát kellene mutatni a mostani generációnak, mert már így is tele van mocsokkal a világ.. és igen, ezek többnyire a producer hibái, de akkor is >.< nos, amúgy a lányok gyönyörűek benne, mint mindig, a hangjuk is gyönyörű, remélem csak egyszeri bekattanás volt ez a stílus.. nagyon remélem. nem szeretném, hogy olyan sorsa jussanak, mint Miley (akinek tényleg vannak jó dalai, de nézzünk már rá..) - bár szerintem őt is csak a menedzsment irányította de ez már más téma. lényeg a lényeg, igazándiból a klippből származó képekből, amiket előre láttam, ilyesmire számítottam, úgyhogy nagy csalódás nem ért. a lányokat ugyanúgy szeretem, tisztelem ♥ De nekem ez a stílus nagyon nem..
2013. október 25. 20:07
Egyhangú unalmas a dallama. Nekem nem tetszik. A szám nem az én ízlés világom, a klip sem nyerte el igazán a tetszésemet. Szerintem a lányoknak volt már ezerszer jobb számuk, hiába nem kedvelem őket...
2013. október 25. 20:10
|
|
DemiliBarvúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.22. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 210099 offline
|
Jaj, azt kifelejtettem, hogy végülis nem annyira rossz.. de jobb lenne visszatérni a régi stílusukhoz :/
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.