Klippremier: Little Mix - Move
2013. október 27. 13:48
Ariana-Girlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.06. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 199622 offline |
eznagyonjóóóóóóóóóóó
2013. október 27. 18:16
one direction fan 18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 204510 offline |
Nagyon jó a szám a klipnek kicsit olyan műtermes feelingje van de a táncos részek jók benne
nekem tetszik!!!
nekem tetszik!!!
2013. október 30. 16:05
Doddy Whitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.08. Hozzászólás: 361 Csatolások: 0 Azonosító: 193627 offline |
Mixer vagyok úgy mondom
Szerintem nagyon tehetségesek a lányok jó a dal jó a klipp
de semmi köze nincs egymáshoz a kettőnek. ez is olyan lett mint a How Ya Doin' táncolnak benne csak itt ki toppokban semmi különbség nincs köztük ez már csak a figyelem felhívásról szól szerintem ami nagy kár mert ennél ők sokkal jobbak ez már csak a maga mutogatás sajnos. a dalt jobban szeretem mint a klippet mert a klippnek semmi értelme sincsen ...... úgyhogy én csalódott vagyok
Szerintem nagyon tehetségesek a lányok jó a dal jó a klipp
de semmi köze nincs egymáshoz a kettőnek. ez is olyan lett mint a How Ya Doin' táncolnak benne csak itt ki toppokban semmi különbség nincs köztük ez már csak a figyelem felhívásról szól szerintem ami nagy kár mert ennél ők sokkal jobbak ez már csak a maga mutogatás sajnos. a dalt jobban szeretem mint a klippet mert a klippnek semmi értelme sincsen ...... úgyhogy én csalódott vagyok
2013. november 26. 09:43
Amikor először csak úgy meghallgattam nem tetszett, de amikor a klipet láttam......HUUU!!! :-) Annyira jó a klip és a szám is nagyon tetszik mostmár... Imádom <3
2014. január 05. 18:13
KPetra5000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.26. Hozzászólás: 340 Csatolások: 0 Azonosító: 217535 offline |
szerintem ez a legjobb daluk * mondjuk minden új daluk után ezt mondom XD*
2014. június 30. 10:49
Nagyon tetszik a dal és a klipp is nagyon jó lett. Nagyon tehetségesek és jó hangjuk van!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.