Újra felszabadít a Hármak Ereje
2013. október 28. 19:55
Én kifejezetten imádom ezt a sorozatot. Nemrég elkezdtük anyukámmal újranézni, és még mindig ugyan olyan jókat tudok rajta nevetni, mint évekkel ezelőtt. Persze ez a sorozat sem volt tökéletes, megvoltak a maga hibái, amiket nem tudok megérteni, de maga a sorozat csodás. Őszintén kíváncsi vagyok a feldolgozásra, egy azonban biztos: sz@r lesz. Az eredetinél nincs jobb. Szerintem is jó ötlet lenne a gyerekeikkel folytatni, de neeeeem a jó ötletek sosem jutnak eszükbe. -.-'
2013. október 28. 20:02
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Hú, amikor kicsi voltam, akkor jó magam is hatalmas rajongója voltam a sorozatnak. Abszolút Prue karaktere volt a kedvencem, és emlékszem, hogy Rose-t iszonyatosan nehezen szoktam meg, hisz Shannen volt az örök favorit. Habár a sorozatot nem néztem végig, és talánba is csak azt tudnám mondani, hogy maximum az ötödik-hatodik évadig láttam. Feleslegesnek tartom az egész széria újraértelmezését és feldolgozását, hiszen mindenkinek az eredeti sorozat kell az eredeti boszorkákkal. Majd megint választanak három Nina Dobrev-féle pókerfész, játszani nem tudó színésznőcskének nevezett valakiket, akik eddig max a helybéli tejreklámban szerepeltek és semmit sem tudnak felmutatni a színészi karrierjüket illetően. Kapásból nem vagyok oda a remake dolgokért, s azt vallom, hogy az eredeti a legjobb. Nagyon durva alkotói válságban szenvedhetnek, hogyha egy ilyen klasszikusnak számító sorozatba belerondítanak. Egyébként vitatkoznék azzal, hogy a sorozatot nem kedveli minden korosztály - nekem például a húgom rajongott érte és édesanyám is darálta egy időben, valamint én is szerettem és még a párom is nézte fiú létére. A Charmed pontosan az volt, amit manapság képtelenek produkálni - egy olyan sorozat, ami megfogta egyaránt a gyermekeket, felnőtteket, idősebbeket, a fiúkat és a lányokat is. A Vámpírnaplók, a Originals, a Titkos kör lányai és az egyéb misztikus sorozatokkal valami hasonlót szerettek volna reprodukálni, ám eddig sikertelenül. Gondolom, végső elkeseredettségükben döntöttek a feldolgozás mellett, ami egy hatalmas baromság. Ez a sorozat úgy jó, ahogy van. Nem kellene belepiszkálni.
2013. október 28. 20:03
|
|
Atina21 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.07. Hozzászólás: 595 Csatolások: 208 Azonosító: 86615 offline
|
Hát őszintén szólva az eredetit nem tudja semmi sem felülmúlni. Nagyon szerettem a sorozatot, többször is láttam már. Kíváncsi vagyok az újításra, de azért kétlen, hogy akkora sikert tudna elérni, mint az eredeti. Nekem egyébként Phoebe karaktere volt a kedvencem, de azért a többi is remek volt. Mellesleg gratula a cikk írójának, nagyon jó lett a megfogalmazás!!!
2013. október 28. 20:33
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Ahh pont ma jutott eszembe ez a sorozat!! Alsós koromban imádtam, mindig néztük a barátnőimmel aztán mindennap megbeszéltük a suliban, hogy mi volt az előző napi részben.
Szerintem már nem lesz olyan jó új szereplőkkel, meg szerintem nem is kéne belőle új sorozatot csinálni. :S Mert mindig az eredeti a legjobb!
Szerintem már nem lesz olyan jó új szereplőkkel, meg szerintem nem is kéne belőle új sorozatot csinálni. :S Mert mindig az eredeti a legjobb!
2013. október 28. 20:36
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Mi is játszottunk olyat, hogy én voltam pl. Piper és tudtam fagyasztani. És ha rámutattam, (ahogy Piper is csinálta) egy másik gyerekre akkor ő megállt mintha megfagyott volna.. xD na mindegy, biztos értitek.
2013. október 28. 22:09
|
|
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline
|
OMG Imádtam ezt a sorozatot, és még mindig, most is imádom!
Hatalmas Charmed fan voltam.
Az egyik kedvenc sorozatom még most is, sajnálom, hogy vége lett.
Mindegyik boszit szerettem, de nekem Piper volt a kedvenc. ♥
Az szereplőkkel már nem lesz olyan jó, és szerintem nem is kéne új sorozatot csinálni belőle. :s Az eredeti mindig 1000000x jobb.
Az szereplőkkel már nem lesz olyan jó, és szerintem nem is kéne új sorozatot csinálni belőle. :s Az eredeti mindig 1000000x jobb.
2013. október 28. 22:25
|
|
SuperJuniorfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 207 Csatolások: 95 Azonosító: 202501 offline
|
Imádtam ezt a sorit és örülök hogy lesz új feldolgozásban de biztos nem lesz ugyanolyan jó mint a régi.
2013. október 29. 01:07
|
|
Gombócartúr216visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 204761 offline
|
Az egyik kedvenc sorozatom ♥♥ Elmondani nem lehet, mennyire rá voltam függve. Én és a nővérem is, csak ő pár évvel korábban. Egyáltalán nem örülök, hogy "folytatódik". Nem lehet olyan jó, mint az eredeti.
2013. október 29. 16:25
|
|
christine21új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.30. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 185124 offline
|
Az egész sorozat rajta van DVD-n, az összes rész az elsőtől az utolsóig, és még most is imádom
Sosem lesz olyan mint az eredeti, de tutira biztos, hogy nézni fogom.
Még a suliba is Boszikat játszottunk
Imádtam mind a 4üket, de Piper volt a legjobb
Még a suliba is Boszikat játszottunk
2013. október 29. 16:26
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Idézet (Jolie_77 @ 2013.10.28. 19:50)
Egyetértek.
Annak idején Shannen miatt kezdtem el nézni
Annak idején Shannen miatt kezdtem el nézni
Eleinte ő volt a kedvencem! Aztán sosem tudtam igazán eldönteni, melyikőjüket is szeretem jobban!
2013. október 29. 16:37
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Idézet (Beyla @ 2013.10.28. 20:02)
Majd megint választanak három Nina Dobrev-féle pókerfész, játszani nem tudó színésznőcskének nevezett valakiket, akik eddig max a helybéli tejreklámban szerepeltek
Hát, óriási vagy, komolyan!
Egyébként így igaz... Én még példának hoznám a Nagyimat, aki szintén beült velünk, és nézte! Ám a Papám kiszaladt a világból, ha belenézett néhány percig...
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. október 29. 19:34
|
|
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 785 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline
|
Annyira imádtam*-* remélem új szereplőkkel is jó lesz a sorozat:)
2013. október 29. 19:45
|
|
BTRésDemivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.20. Hozzászólás: 307 Csatolások: 1 Azonosító: 204073 offline
|
Imádtam a sorozatot.Azért jó szereplőket válasszanak,olyanokat,mint a régiek voltak.Bár nem tudják ugyanolyan jóra kreálni,mint a régit.Az úgy volt jó,ahogy volt.
2013. október 29. 20:29
|
|
Annacska1121új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.01. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 192947 offline
|
Nagyon örülök neki
Imádtam ezt a sorozatot kiskorunkba még utánoztuk is őket a barátainkkal. Remélem hasonlóan jó lesz mit az előző
2013. október 30. 15:14
nem is tudom hogy kell-e ez... a charmed az egyik kedvenc sorozatom a feldolgozások meg általában 10000000x rosszabbak szoktak lenni....
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.