A CBS csatorna nemrég arra jutott, épp itt van az ideje annak, hogy feldolgozza minden idők egyik legnépszerűbb boszis sorozatát. A Bűbájos boszorkák átiratának első epizódján már dolgoznak is a készítők, a történet pedig új szereplőkkel tér vissza.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újra felszabadít a Hármak Ereje
2013. október 28. 09:42
![]() |
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 ![]() |
Én tényleg imádtam a sorozatot, de szerintem az új szereplőkkel már nem lenne sok értelme, mert szerintem a régi szereplők kedveltették meg sokakkal a sorozatot.

2013. október 28. 09:44
![]() |
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3017 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 ![]() |
Jaj nee, hagyják csak úgy, ahogy volt. Miért kell mindent újraforgatni, meg feldolgozni? Ez egy jó sorozat volt, (bár nekem addig tetszett igazán, amíg Prue volt a harmadik boszi) nem kell belőle új.

2013. október 28. 09:51
![]() |
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 ![]() |
Némi fenntartással ugyan, de azért kíváncsian várom. Az eredetit úgysem tudja felülmúlni, de ki tudja? Talán tetszeni fog
Meg aztán a CBS leginkább a bűnügyi, nyomozós sororzatairól híres. Érdekel, mit és hogyan akarnak kihozni a misztikus témából (esetleg egyveleg?)

2013. október 28. 09:52
![]() |
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 ![]() |
Ez szerintem a világ egyik leghülyébb ötlete. Mindig is utáltam az ilyen újragondolásos, meg átdolgozásos dolgokat, mert az eredetinél úgysem lesz sikeresebb, vagy jobb. Mindenki egy ócska utánzatként fog csak tekinteni rá, és, ha esetleg egy évadot megér majd, úgyis el fogják kaszálni azután a gyér nézettség miatt.
Imádtam a sorozatot, a gyerekkorom része volt, de ez már lerágott csont és nem hiszem, hogy sok újat tudnának mutatni benne, amit az eredetiben ne "lőttek volna el", vagy valahol máshol.
Imádtam a sorozatot, a gyerekkorom része volt, de ez már lerágott csont és nem hiszem, hogy sok újat tudnának mutatni benne, amit az eredetiben ne "lőttek volna el", vagy valahol máshol.

2013. október 28. 09:54
![]() |
EVEVEVvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.29. Hozzászólás: 390 Csatolások: 2 Azonosító: 94487 ![]() |
Szerintem ez a világ legjobb sorozata és csak idő kérdése volt, hogy valaki feldolgozza. Szerintem jó ötlet, én nem mondom, hogy nem lesz olyan jó, mint az eredti, mert még nem láttam az újat. Ha jó szereplőket raknak majd bele, akkor nekem lehet, hogy tetszeni fog!
2013. október 28. 09:56
Nagyon szerettem ezt a sorozatot. Jó ötlet, hogy folytassák.

2013. október 28. 10:00
![]() |
bogi120visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.17. Hozzászólás: 167 Csatolások: 34 Azonosító: 196197 ![]() |
Imádom ezt a sorozatot 3 éves korom óta nézem szerintem az új nem fogja felülmulni de szívevesen megnézem és már nagyon várom.Nekem nemcsak a szívembe lopta magát a sorozat hanem mikor meghalt az anyukám 3 éveskoromban a sorozat segitet tovább lépni.Remélem ez is olyan jó lesz mint az eredetí.(bár addig szerettem a legjobban amig Prue volt a harmadik boszi)
2013. október 28. 10:01
Régen minden részét néztem, akár újra és újra, ha arról volt szó. Imádtam, nagyon-nagy kedvencem volt, akkoriban az ilyen sorozatok újdonságnak számítottak még. Aaa, remélem nem rontják el az újat.

2013. október 28. 10:01
Kiskoromban ez volt a kedvenc sorozatom,de szerintem nem éri meg egy remaket csinálni,úgysem lesz olyan jó,mint az eredeti.
2013. október 28. 10:04
a sorozatot szerettem, de nagyon nagyon utálom, amikor egy sorozatot újra feldolgoznak ugyanazzal a történettel, csak más színészekkel! mert ha még a folytatása lenne más szereplőkkel, vagy mittudomén, az még oké, de ugyanazt a szerepet más színészekkel nem tudom elképzelni, ez olyan mintha majd az odaátot is újra forgatnák más színészekkel!!! rémálom
2013. október 28. 10:06
![]() |
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 ![]() |
Én szeretem ezt a sorozatot,és örülök,hogy folytatják.
2013. október 28. 10:06
![]() |
Fanny8új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 201658 ![]() |
Mikor kicsi voltam nagyon szerettem, de ez nem azt jelenti, h nem szeretem most is. különben szerintem nem olyan nagyszerű ötlet újat készíteni, hiszen az eredeti, itt az 1.-re célzok, szóval a 2. nem olyan jó mint az 1. ha érti valaki

2013. október 28. 10:12
![]() |
pekii97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 152279 ![]() |
A kedvenc sorozatom volt, és még most is megnézem ha megy a TV-ben, de szerintem csak elrontanák az egészet. Nem sok értelme lenne új szereplőket keresni, úgysem lennének olyan jók, mint a régiek. És amúgy is mi ez, hogy most megint ennyi boszis sorozat van (AHS Cove, Witches of East end)? Na mindegy, ha tényleg megcsinálják, akkor azért bele fogok nézni, de nem hiszem, hogy felérhet az eredetihez...
2013. október 28. 10:18
Nagyon imádtam és imádom most is
Kíváncsian várom

Kíváncsian várom

Kapcsolódó sztárok

Repül az idő: Julia Roberts ikrei már 19 évesek!
Repül az idő: Julia Roberts ikrei már 19 évesek!
Szülinapot ünnepelt a sztár.

Az Alkonyat rendezője szerint Jenna Ortega és Jacob Elordi lehetne az új Bella és Edward
Az Alkonyat rendezője szerint Jenna Ortega és Jacob Elordi lehetne az új Bella és Edward
Kiderült, kit tart tökéletesnek a szerepre.

Férje a vörös szőnyegen csipkedte a fenekét, Margot Robbie képtelen volt abbahagyni a nevetést
Férje a vörös szőnyegen csipkedte a fenekét, Margot Robbie képtelen volt abbahagyni a nevetést
Dúl köztük a szerelem.

Timothée Chalamet kissé felháborodott, amikor Kylie Jennerről kérdezték
Timothée Chalamet kissé felháborodott, amikor Kylie Jennerről kérdezték
Szeretne magánéletet.

A katolikus papot fosztottak meg kötelességeitől Sabrina Carpenter miatt
A katolikus papot fosztottak meg kötelességeitől Sabrina Carpenter miatt
Új klipje nem tetszett az egyháznak.

Új fotók erősítik meg Dove Cameron és Damiano David kapcsolatát
Új fotók erősítik meg Dove Cameron és Damiano David kapcsolatát
X-en kezdet el terjedni néhány meghitt kép róluk.

Jennifer Lawrence válaszol a találgatásokra, hogy plasztikai műtéten esett át
Jennifer Lawrence válaszol a találgatásokra, hogy plasztikai műtéten esett át
A szeme és az orra lett gyanús.

Rachel Zegler keresztre feszítették, amiért a korábbi filmjét kritizálta, Jacob Elordi megússza
Rachel Zegler keresztre feszítették, amiért a korábbi filmjét kritizálta, Jacob Elordi megússza
A színésznő korábban szintén hasonló nyilatkozatot tett.