Justin Bieber iskolát épít
2013. október 29. 22:57
Nagyon nemes tett épp eljött az ideje ,hogy tegyél is valamit a világért! (habibi egyetértek)
2013. október 29. 23:04
Korinaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.09. Hozzászólás: 920 Csatolások: 0 Azonosító: 211504 offline |
Annyira jó szíve van Justinnak:) Eddig is nagyon szerettem őt,de most még nagyobbra nőt a szememben,hisz tényleg odament,és saját kezűleg segítet az iskola építésében! Egyébként ha valakit érdekel,fel raktam a videó közé az élménybeszámolóját,az egyik Justinos facebook oldal lefordította magyarra,így mi is érthetjük amit mond benne Csak így tovább Justin! ♥
2013. október 29. 23:15
"Justin Bieber mindig is híres volt nagy szívéről és jótékonykodásairól. A hétvégén újra megmutatta a nagyvilágnak ezt az oldalát. Guatemala City-beli koncertje után egy segélyszervezettel karöltve állt be a munkások közé, talicskát tolva."
biztos jótékony, főleg amikor röhögve köp a rajongóira... oké, hogy segít, de valójában oda ad egy kis suska, meg egy csuka cipőt, és akkor ó a HŐS... szenté ne avassam? ezt csak azért csinálta, hogy amcsi anyuci-apucival újra elhitesse, hogy ő rendes gyerek csak félrelépett néhányszor, és vegyék meg szépen a cd-jét....
biztos jótékony, főleg amikor röhögve köp a rajongóira... oké, hogy segít, de valójában oda ad egy kis suska, meg egy csuka cipőt, és akkor ó a HŐS... szenté ne avassam? ezt csak azért csinálta, hogy amcsi anyuci-apucival újra elhitesse, hogy ő rendes gyerek csak félrelépett néhányszor, és vegyék meg szépen a cd-jét....
2013. október 29. 23:16
directioner29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 494 Csatolások: 37 Azonosító: 203396 offline |
Nem kedvelem Justin-t, a zenéjét sem szeretem. De ez igazán aranyos és kedves volt tőle. Habár a számait soha nem fogom hallgatni, Bieber igazán nagyot ugrott a szememben
2013. október 29. 23:17
habibi
Nem most jött rá.. ő is megtapasztalta gyerekként ennek a minimális szintjét. És nem ez az első eset hogy segít másokon, de persze még ilyenkor is kell "utálkozni"
Nem most jött rá.. ő is megtapasztalta gyerekként ennek a minimális szintjét. És nem ez az első eset hogy segít másokon, de persze még ilyenkor is kell "utálkozni"
2013. október 29. 23:33
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline |
Végre jót is olvasni Justin felől! Sosem tartozott a kedvenceim közé, de amikor ilyet olvasok róla mindig nő valamennyit a szememben! Bemutatta, hogy képes kedves is lenni, ha néha hülye is!
2013. október 29. 23:43
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline |
hát legalább megtette, még akkor is ha csak a média kedvéért vagy a hírverésért. A sok botrány mellett kellett egy ilyen is, hogy azért ne forduljanak el tőle olyan sokan és az elfordult "rajongókat" visszaszerezze, ugyanis szükség van arra, hogy vegyék a CD-ket vagy a koncert jegyeket. Nem igaz? (semmi jót nem tudok elképzelni erről a gyerekről, tehát bocs a fanoktól)
2013. október 29. 23:43
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline |
Lehet, hogy túl ngatívan fogom fel a dolgot, de ez nekem kicsit propagandagyanús. Tényleg nem akarok megbántani senkit, mindig is ilyen volt a természetem. Gyanakvó. Persze, meglehet, hogy nem az, és tényleg felnyílt a szeme, de én nem hiszem, hogy ezt bárki kinézte volna belőle a botrány(ok) után. Ha ez igaz, akkor most egy kicsit nőtt a szememben.
2013. október 30. 00:39
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline |
Timcsike beszélj a magad nevében. -.- Nagy dolog, *1 egy évben segít, ő olyan nagy szívű hogy elment megnézni es a szokásos vinnyogas. De beszéljünk azokról akik a földeket művelik, ezért van kenyér es pék termékek amik nélkül ma mar élni sem lehet. Ezeknek meg annyi a köszönet hogy "paraszt"...
,olyan nagy szíve van hogy nekünk sosem lesz olyan." Könyörgöm, ha van miből oké meg minden... De azért ennyire túlzásokba ne essünk.. Johnny Depp es adam lambert napi szinten csinál ilyet, az o cikkünk alatt meg sosem olvasok ehhez hasonlókat. Nekem épp mindegy mit csinál Bieber de az ilyen kommentektol a falat kaparom...
Elvakult rajongok, elvakult rajongok mindenütt...
,olyan nagy szíve van hogy nekünk sosem lesz olyan." Könyörgöm, ha van miből oké meg minden... De azért ennyire túlzásokba ne essünk.. Johnny Depp es adam lambert napi szinten csinál ilyet, az o cikkünk alatt meg sosem olvasok ehhez hasonlókat. Nekem épp mindegy mit csinál Bieber de az ilyen kommentektol a falat kaparom...
Elvakult rajongok, elvakult rajongok mindenütt...
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. október 30. 00:41
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline |
Nika hogy bele ne dogoljon szegeny vigyazz mert meg belehal :,)
2013. október 30. 01:23
Mollynickivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 209864 offline |
ez tényleg nagyon kedves tőle:) ha az imigye kedvéért csinálta ha nem akkor is!!!!
2013. október 30. 02:22
Az a baj a mai emberekkel hogy csak utálkozni tudnak és ítélkezés mások felett, biztos jobb lesz az életetek hogy lebuzizzátok stb? Gold Wolf1 EBBEN az évben többször is jótékonykodott nyugodtan keress utána ha nem hiszed, de ahhoz kéne angolul is tudnod.. Olyan dolgokat 'mondasz' mintha beszéltél volna vele, és hallottad volna tőle hogy nem tiszteli a szegényeket. Az viszont igaz hogy nem kell annyira ájuldozni emiatt.. mert ő többször is megtehetné ezt. Nem kell mindent azzal magyarázni hogy a média kedvéért csinálja ezt az egészet..mert akkor ellehetne mondani a negyed sztárvilágról. De ha ti nem így gondoljátok, és azzal hogy mindennek elhordjátok jobban érzitek magatokat, hajrá.
2013. október 30. 06:48
missbabuciivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 353 Csatolások: 0 Azonosító: 213339 offline |
jaaaj, de aranyoos!!!, elég érdekes h eddig csak rosszat tudtak róla mondani.. emiatt nem is szerettem, de mostanra tökre megkedveltem!!!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.