Katy Perry kiütötte Miley Cyrust
2013. november 01. 12:22
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Szerinntem Miley jobban megérdemelte, hogy ő adta el a legtöbbet...
2013. november 01. 13:42
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Hát, egyikük sem a szívem csücske, de azért Katy nagyságrendekkel jobb énekesnő, mint Miley. Lady Gaga meg hogy jött ide?
2013. november 01. 18:26
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Pedig a Bangerz sokkal jobb, pedig Miley-ért sem vagyok odáig. A Prism rohadt unalmas lett. Egy hét alatt 286.000? Húúúha, az teljesítmény. xD Gaga Artpopjának csak az előrendelése tart majdnem itt. xD
2013. november 01. 19:07
|
|
ZendayaColeman10visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 210551 offline
|
Gratula Katy jobban szeretem katy-t mint miley-t!
2013. november 02. 21:30
|
|
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline
|
Nem hallgattam meg az albumot, de jobban szeretem Katy-t, mint Miley kisasszonyt.
Szerintem sokkal tehetségesebb és a dalai is jobban tetszenek. Azt meg nem értem, hogy a bánatba jön ide Lady Gaga...
2013. november 03. 10:49
|
|
gyurmiiiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 503 Csatolások: 97 Azonosító: 149380 offline
|
Nem is tudom, nekem semmi különleges nincs az új lemezében. A Roart már kezdtem meg szeretni, de csak, mert annyit hallottam. És mit is mondjak igazából, még meg sem szerettem, de már unom. Libabőrös leszek a visításától, és én semmi különbet nem hallok ezen a számon, mint az előzőeken.
2013. november 03. 10:58
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12641 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (holembo @ 2013.10.31. 18:33)
xD Gaga albumát többen rendelték elő, asszem' 750 ezren. Nem akart TD 2.0-t csinálni, hát jól elb*szta az biztos, az egy popalbum volt, de művészetet és perry-t nem lehet összekapcsolni, bárhogy próbáljuk is.
Katy 30 évesen 11 éveseknek csinál zenét, mert ott képes eladni, lehet, hogy Gagára nem vevő a 10 éves korosztály, de örülök is neki, Miley-t pedig hatalmas érdem megverni komolyan. xD
Katy énekelni is megtanulhatna, nem csak ilyen magasröptű dumákat elengedni, amiket interjúkban is csinál, néha azthiszi magáról, hogy valaki is elismeri mint művész
majd a nickeloadeon awards-on kap zöld trutyit jutalomként.
Katy 30 évesen 11 éveseknek csinál zenét, mert ott képes eladni, lehet, hogy Gagára nem vevő a 10 éves korosztály, de örülök is neki, Miley-t pedig hatalmas érdem megverni komolyan. xD
Katy énekelni is megtanulhatna, nem csak ilyen magasröptű dumákat elengedni, amiket interjúkban is csinál, néha azthiszi magáról, hogy valaki is elismeri mint művész
majd a nickeloadeon awards-on kap zöld trutyit jutalomként.
Ez mind elmondható gagádról is. Az előrendelésekkel meg előre isztok a medve bőrére. Nézitek mibe lehet belekötni, hogy gagát hozzátok ki előnyősebben. Nos, ha annyira szerettek számokkal, nézettséggel meg eladásokkal dobálózni, kukkoljátok meg pl az appleause és a roar nézettségét és a megjelenési idejét a jutubin.
Lustábbaknak leírom a lényeget, a Roar 1 hónap alatt 2x annyi nézettséget számlál, mint az appleause 2 hónap alatt.
Számomra mondjuk ez továbbra sem jelent semmit, de nektek youtube és a billboard meg az előrendelések (amit aztán feleannyian sem vesznek majd meg) az atyaúristen, akkor tessék, vergődjetek rajta, hogy 2 szar közül még is melyik a nézettebb, melyikre kiváncsiak többen és jobban.
2013. november 03. 11:05
Idézet (_ToTo_ @ 2013.11.03. 10:58)
Ez mind elmondható gagádról is. Az előrendelésekkel meg előre isztok a medve bőrére. Nézitek mibe lehet belekötni, hogy gagát hozzátok ki előnyősebben. Nos, ha annyira szerettek számokkal, nézettséggel meg eladásokkal dobálózni, kukkoljátok meg pl az appleause és a roar nézettéségt és a megjelenési idejét a jutubin.
Lustábbaknak leírom a lényeget, a Roar 1 hónap alatt 2x annyi nézettséget számlál, mint az appleause 2 hónap alatt.
Számomra mondjuk ez továbbra sem jelent semmit, de nektek youtube és a billboard meg az előrendelések (amit aztán feleannyian sem vesznek majd meg) az atyaúristen, akkor tessék, vergődjetek rajta, hogy 2 szar közül még is melyik a nézettebb, melyikre kiváncsiak többen és jobban.
Én mondjuk azt sem értem, hogy jött ide Gaga, mert a cikkben egy árva szó sincs róla. Továbbá lehet, hogy én vagyok a hülye, de azt sem értem, hogy ha valaki egy előadó rajongója, miért kell automatikusan utálni egy másik előadót.
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Tokióban jártak együtt.
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Nem sokkal a sorozat premierje előtt mentek szét.