Starity

Selena szerint Miley stílusváltása hiba volt

15 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. november 01. 22:56 #121
Katarinaaxoxo
Katarinaaxoxo
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.08.13.
Hozzászólás: 8
Csatolások: 0
Azonosító: 209110
Offline offline
Amúgy meg ha Selena akár jót akár rosszat mondjon Miley-ról mindig mindenki megszólja Selena-t.! De senkinek semmi joga nincs megszólni Selena-t vagy ítélkezni felette!!! Mert Selena igenis tehetséges,nőies,okos és gyönyörű!! És ami a legfontosabb nem olyan mint Miley! Szeretem Miley-t mert ő is nagyon okos,szép és tehetséges de Selena legalább a korához képest viselkedik.
2013. november 01. 22:58 #122
TheDanush
TheDanush
ღ ℓοωе ღ
 
Státuszdid you feel us? where are you now?
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.05.16.
Hozzászólás: 7418
Csatolások: 5288
Azonosító: 175833
Offline offline
Idézet (lilla1 @ 2013.11.01. 21:11)
A koncertek legtöbbje teltházas azt olvastam, az biztos, hogy Bécsben egy szabad hely sem volt, a saját szememmel láttam. Aki szerint pedig Selena nem tud énekelni: http://www.youtube.com/watch?v=ioeJXcefy8Y
Lehet utána csinálni, akinek nem megy legalább ennyire az ne ócsárolja, hogy nem tud énekelni. Ez nem playback, az biztos. Aki még mindig azt hiszi, hogy playbackel menjen el egy koncertjére, és győzödjön meg róla saját maga, hogy nem, egy életre szóló élmény lesz emelett látni ŐT. És ezt nem csak azért mondom, mert Selenator vagyok és ő a leges-legnagyobb kedvencem minden téren, hanem mert ez így van.

Biztos forrásból - barátnőm ott volt, mert a húga nagy Selena rajongó - tudom, hogy Bécsben sokan voltak, ám nem teltház volt, fért volna még el ott pár ember. Remélhetőleg tisztában vagy azzal, hogy az is playbacknek számít, amikor valaki rá énekel az eredi dalra, na Bécsben pont azt csinálta, sőt, azon se lepődnék meg, ha kiderülne, hogy még rá sem énekelt, mert elképzelhetetlennek tartom, hogy ott ugrálgat és semmi hangcsuklás nincs, amikor az általad belinkelt videóban is alig birkózik meg a hangokkal, pedig ott ült. Csak előtte gondolkodni kéne, aztán okoskodni.
Igen, szerintem még mindig nem tud énekelni! Az általad belinkelt videóban tény, hogy nem playback-el, de semmi megterhelő dolga nem volt, csak ülnie kellett és ki énekelnie az egyszerűbbnél egyszerűbb hangokat, ha majd egy szép napon ÍGY fog énekelni, akkor elismerem, hogy tud énekelni, de addig csak áltatjátok ti is magatokat!
És én ezennel lezárom, nem fecsérlem tovább veled, illetve a hozzád hasonlókkal az időm, mert túl elvakultak vagytok látni az igazságot.
2 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Beyla
2013. november 01. 22:59 #123
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~
 
Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
  Csoport: Kiemelt tag
Csatlakozott: 12.05.26.
Hozzászólás: 5824
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Offline offline
Ha már nem csak az emberek, hanem kollégái is ezt látják észhez kellene térnie. Selena nyugatdtan kimondhatná, hogy milyen Miley igaza lenne.
2013. november 01. 23:02 #124
Orsika23
Orsika23
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.11.01.
Hozzászólás: 1
Csatolások: 0
Azonosító: 214604
Offline offline
milesis77!
Mi az, hogy erős túlzás az, hogy Miley azért híre mert botrányosan viselkedik? EZ AZ IGAZSÁG!!! (botrányos amit művel). Had soroljam fel. Egy a VMA-n amit művelt úndorító volt enyi erővel a sztriptíz bárba is mehetett volna. Kettő: pucéron hintázott egy hatalmas labdán (nem tudom mi a neve) és végig nyalt egy kalapácsot és most ne jöjjenek az olyan komenntek, hogy "ezzel csak a fájdalmát fejezte ki" láttam én már énekeseket akik fájdalmat fejeztek ki sokkal jobban és nem nyalták végig az épitkezési eszközöket és nem tekeregtek rajtuk egy szál bakancsban. wink.gif

ÉS még valami mi az hogy Selena nem tett le semmit az asztalra? ha meg kérdezek valakit az utcán ki az a Selena Gomez azt mondja egy szinésznő ha Miley-ról kérdezek az a válasz r*b@nc smileeee.gif, és tudd énekelni miley videóit azzal a szöveggel nézik meg, hogy "na mit csinált már megint ez a k*rva"és nem azért de a Sztárlexikonban is ő van az első helyen és Miley csak mögötte kullog smileeee.gif
2013. november 01. 23:02 #125
- törölt felhasználó -    
Mindenkinek joga van véleményt alkotni. Selena eddig sokkal többet tett le az asztalra mint amit Miley valaha lefog tudni tenni. Bár egyet értek Selenával, végülis milyen példát mutat a rajongóinak? Szeretem Miley-t, vannak nagyon jó számai, de a viselkedésével, hogy milyen példát mutat másoknak azzal igen nagy probléma van!
2013. november 01. 23:03 #126
Katarinaaxoxo
Katarinaaxoxo
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.08.13.
Hozzászólás: 8
Csatolások: 0
Azonosító: 209110
Offline offline
Selena nem azzal vonja a sajtó figyelmét magára hogy hülyeségeket csinál és hogy meztelenkedik!! Selena miért nem csinál olyan dolgokat mint Miley?!?! Mert Miley ezeket a dolgokat amit szinte minden nap csinál a hírnévért teszi!! Selena nem tesz ilyenek hogy hírnevet szerezzen! Miley viszont igen! Csak gondoljatok bele hogy ki a híres és ki tesz azért hogy híres legyen!!!! Mert Selena nem tesz semmit hogy hírnevet kapjon mert ALAPBÓL híres!!! Csak gondolkozzatok el ezen!!!!!
2013. november 01. 23:08 #127
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥
 
Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Csatlakozott: 12.09.22.
Hozzászólás: 9303
Csatolások: 38938
Azonosító: 186395
Offline offline
Idézet (Orsika23 @ 2013.11.01. 23:02)
milesis77!
Mi az, hogy erős túlzás az, hogy Miley azért híre mert botrányosan viselkedik? EZ AZ IGAZSÁG!!! (botrányos amit művel). Had soroljam fel. Egy a VMA-n amit művelt úndorító volt enyi erővel a sztriptíz bárba is mehetett volna. Kettő: pucéron hintázott egy hatalmas labdán (nem tudom mi a neve) és végig nyalt egy kalapácsot és most ne jöjjenek az olyan komenntek, hogy "ezzel csak a fájdalmát fejezte ki" láttam én már énekeseket akik fájdalmat fejeztek ki sokkal jobban és nem nyalták végig az épitkezési eszközöket és nem tekeregtek rajtuk egy szál bakancsban. wink.gif ÉS még valami mi az hogy Selena nem tett le semmit az asztalra? ha meg kérdezek valakit az utcán ki az a Selena Gomez azt mondja egy szinésznő ha Miley-ról kérdezek az a válasz r*b@nc smileeee.gif, és tudd énekelni miley videóit azzal a szöveggel nézik meg, hogy "na mit csinált már megint ez a k*rva"és nem azért de a Sztárlexikonban is ő van az első helyen és Miley csak mögötte kullog smileeee.gif


A kiemelt részen nagyot nevettem és egyet is értek vele, de a Selena-ról szóló résszel képtelen vagyok. Ő nem vetkőzik, de helyette elég hosszú ideig csinálta a fesztivált az "együtt vagyunk-szakítottunk-együtt vagyunk-szakítottunk-szeretlek Justin-utállak Justin" játékkal. Ha választani kell, kinek van hangja, akkor inkább Miley-t választom, mert annak a csajnak a torkában van valami, bár a tálalás nagyon közönséges.
2 felhasználónak tetszik: TheDanush, Beyla
2013. november 01. 23:30 #128
Im a SlaveForBritney
Im a SlaveForBritney
ʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ
 
Státusznyugállományba vonult
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.09.27.
Hozzászólás: 4352
Csatolások: 409
Azonosító: 186761
Offline offline
Jahj ne mááár... akár mondott ilyet, akár nem, (bár szerintem tuti ezt gondolja) semmi nyomorult oka se lehet köszörülni a nyelvét Mileyn, főleg nem ezekkel a come and get it-es szövegeivel. Úgy csinál mintha nem tudná, hogy Miley nem önmagától cselekszik, a menedzserei mondták, hogy "most kifogsz akasztani mindenkit, olcsó rib@nc leszel". Szerintem idő kérdése, de Selena is képes lenne ha még nem ugyanilyen, de hasonló dolgokra is. Mileynál azért volt ez a 360 fokos fordulat, mert félő volt, hogy a karrierje elvész a semmibe. És no lám, mióta nyelvét nyújtogatva twerkel, mindenki róla beszélt, mindenhol róla olvasunk, sőt még maga a zenei karrierje is egycsapásra fellendült. 100 ezrek veszik a dalait, albumait, sorra döntögeti a jutubós nézettségi rekordokat, stb. Tudom, utóbbinak nincs értelme, meg nem ez határozza meg hogy mi a jó, blah blah blah de egy valami még is kiderül belőle: hogy kíváncsiak rá és érdekli az embereket a munkája. A meztelenkedései és a folyamatos polgárpukkasztásai se azért történnek meg, mert elment az esze, hanem egyszerűen Ő és a menedzserei fent akarják tartani a karrierjét - ezt eléggé tudatosan teszik és nicsak, meg is van az eredménye. Amíg az emberek mindig kitudnak rajta akadni, biztosítva van a karrierje. Ha majd erre egyszer ráunnak, elő kell állni valami mással. Selena hol van olyan sikeres mostanában, mint Miley? Sehol. És nem kell bemesélni magunknak, hogy Selena nem a sikereiért él, meg hogy őt ezek nem érdeklik, mert - attól még, hogy nem tud az lenni mostanában - igenis az akar lenni, mint minden más énekes, énekesnő, banda a zeneiparban. smileeee.gif Persze vannak kivételek. Na szóval én bár nem rajongok Mileyért, de el ismerem hogy nagyon okos egy csapata van, talán még ő is az, mert hát nem kis esély volt rá, hogy az embereknek úgy ahogy nem kell majd ez a Miley, de hát látjuk... Az már más kérdés, hogy többre tartom Selenánál meg Demi "fölvágomazereimet" Lovatonál. Miért? Nem azért, mert egy vasgolyón vonaglik meztelenül, kiégett fejjel. Hanem csak mert többet látok benne és a hangjában, mint az előbbi kettőben, és mert (akármennyire is hihetetlen) jó részben tetszenek a mostani zenei tevékenységei. Nem a We Can't Stopra gondoltam. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: TheDanush, Beyla
2013. november 01. 23:49 #129
Miss.Vicious
Miss.Vicious
 
StátuszI need money cause i like drugs and expensive clothes.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.10.19.
Hozzászólás: 962
Csatolások: 0
Azonosító: 213748
Offline offline
Selenácskának most igaza van!
2013. november 02. 00:08 #130
Nika
Nika
új tag
 
StátuszBroken
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.01.27.
Hozzászólás: 95
Csatolások: 0
Azonosító: 194838
Offline offline
Egy halott hintaló előbb felfogja a cikket mint ti!!! ohmy.gif smileeee.gif Annyira szidjátok Selenát miközben NEM is ő nyilatkozott!!!Hanem egy néntelen forrás, lehet nem is igaz az egyész!!!NEM SELENÁT VÉDEM!!!Ha az 1D-ről kijönne egy ilyen cikk akkor is ezt mondanám mert nem hiszek minden jött-ment fazonnak!!! smileeee.gif
2013. november 02. 01:13 #131
Babszi777
Babszi777
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.11.02.
Hozzászólás: 20
Csatolások: 0
Azonosító: 214608
Offline offline
Fuuuu de baromi uncsi mar ez a nyelvnyujtogatas!!!
2013. november 02. 08:00 #132
Majomka03
Majomka03
pull the trigger
 
Státuszüres
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.05.17.
Hozzászólás: 1397
Csatolások: 0
Azonosító: 202119
Offline offline
Tényleg igaza van Selenának....Miley nincs a régi kerékfásban
2013. november 02. 08:09 #133
- törölt felhasználó -    
Igaza van Selena-nak.
2013. november 02. 08:18 #134
sarika2001
sarika2001
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.03.14.
Hozzászólás: 3762
Csatolások: 0
Azonosító: 171194
Offline offline
Hogy ha így nem veszi már észre Miley hogy tök gáz amit csinál akkor nem tudom hogy mi lesz vele.Van aki védi és támogatja de a többség szerint már túlzás amit csinál,az utóbbiba tartozok én is.Hiába énekel nagyon jól ha azt beárnyékolja a hülye új stílusa!
2013. november 02. 08:29 #135
sehi102
sehi102
 
StátuszSelenator vagyok , ha neked van ezzel bajod , kattints a visszanyilra <-- ;)
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.10.06.
Hozzászólás: 991
Csatolások: 30
Azonosító: 187233
Offline offline
igaza van Selenának ...
2013. november 02. 08:34 #136
Ildikócska10
Ildikócska10
LoveSick ♥
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.12.04.
Hozzászólás: 6086
Csatolások: 5769
Azonosító: 164815
Offline offline
én szerintem is egyetértek Selenával
2013. november 02. 08:35 #137
viki1995
viki1995
 
StátuszHa valakit meg akarsz jó erősen pofozni,tedd meg nyugodtan és mondd azt hogy pók
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.12.12.
Hozzászólás: 1966
Csatolások: 0
Azonosító: 191436
Offline offline
Nem bírom Selenát,de szerintem is neki van igaza!
2013. november 02. 08:44 #138
Selena Gomez 199
Selena Gomez 199
ari
 
Státusznot your bae
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.02.05.
Hozzászólás: 2003
Csatolások: 9
Azonosító: 168601
Offline offline
igazad van Selena
2013. november 02. 08:57 #139
Selena Gomez 199
Selena Gomez 199
ari
 
Státusznot your bae
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.02.05.
Hozzászólás: 2003
Csatolások: 9
Azonosító: 168601
Offline offline
mindenkinek joga van elmondani a véleményét, Sel is ezt tette, ne bántsátok ezért és főleg ne mondjon senki olyat hogy ő eddig még nem tett le semmit se az asztalra mert ő annyi mindent tett le az asztalra amennyit ti sose fogtok tudni de kritizálni mindig könnyebb. Én szeretem Miley-t de képes vagyok átlátni a helyzetet és nekem is az a véleményem hogy nem kéne úgy viselkednie mint egy olcsó r*banc. Lehet támadni Selenát (mint ahogy mindig teszitek ok nélkül) de Selena soha nem csinálna ilyet, tisztelettudó felnőtt nő aki a rajongóit, kisebbeket-nagyobbakat akar boldoggá tenni és abba nem fér bele a botrányos viselkedés, plusz okos, nem őrült és tudja mit szabad és mit nem. Én nagyon szeretném visszakapni a régi Miley-t, nem Hannah Montana-t hanem azt a Miley-t akiben volt, khm hogyismondjam, erkölcs. Szerintem mindegyik sztárnak igaza van aki akinek hasonló a véleménye Miley-ról. Szerintem Miley-nak észre kéne vennie a viselkedését és tanulnia kéne mások véleményéből mert ha az egészet csak azért csinálja hogy többen figyeljenek rá akkor már rég rossz mert ezzel a viselkedésével inkább elfordulnak tőle az emberek meg a rajongók is. Ha meg nem a figyelemért csinálja akkor szimplán őrült. :/
2013. november 02. 08:59 #140
Kitti love J. B.
Kitti love J. B.
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.12.23.
Hozzászólás: 656
Csatolások: 0
Azonosító: 192145
Offline offline
Igaza van......
15 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok