Még csak az első évad felénél jár a széria, de a készítők hetet terveznek!
A teljes cikkhez kattints ide!
Hét évad készül a Sleepy Hollow-ból?
2013. november 05. 19:30
Jöhet minden mennyiségben!!! (Mondjuk azt remélem, hogy nem fogják lerontani a színvonalát azzal, hogy elkezdik nyújtani a történetet, mint a rétest, hogy kijöjjön a 7 évad.)
2013. november 05. 19:37
FlyGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 329 Csatolások: 2 Azonosító: 127389 offline |
Jó a sorozat, de azért ennyire ebben ne legyenek biztosak, mert sok sorozat jár már úgy az 1. évad során, hogy sokan nézték az elején, aztán megcsappant az érdeklődés iránta a végére. Majd meglátjuk mindenesetre én szorítok.
2013. november 05. 20:02
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Én szeretem ezt a sorozatot,és várom a 7. évadot!!
2013. november 05. 20:33
Úgy legyen, én mindenképpen végignézném, ha meglenne mind, elvégre 7 évadnyi Ichabod, azért eléggé kecsegtető ajánlat. Ugyanakkor kicsit tartok is tőle, elvégre a színvonal rovására is mehet.
2013. november 05. 21:12
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
Most le vagyok maradva a részekkel, de egyértelmű, hogy mennyire imádják, bár szvsz attól, hogy most sikeres, nem biztos, hogy hét év múlva is ennyire szeretni fogják.
2013. november 06. 12:26
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12546 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Micsoda süket duma, hogy azért tartanak szünetet, hogy a nézők utolérjék magukat Mindenki tudja, hogy premier előtt leforgatnak pár részt ami adásba kerül. Aztán a nézettségtől függ a többi rész sorsa. Ez alatt az ugynevezett 'szünet' alatt forgatják a következő részeket, hiszen senki nem fog berendelni előre 13 vagy 24 részt ha a harmadik után lekerülne a műsorról ...
Egyébként én már most halálosan unom az egész sorozatot, lapos az egész, pedig sokkal több rejlene benne, de ebből is valami délutáni matinéműsort sikerült csak kihozni.
Egyébként én már most halálosan unom az egész sorozatot, lapos az egész, pedig sokkal több rejlene benne, de ebből is valami délutáni matinéműsort sikerült csak kihozni.
2013. november 06. 12:38
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8821 Csatolások: 220360 Azonosító: 59785 online |
nagyszerű hír csak aztán ne legyen lapos a végére
2013. november 06. 14:25
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline |
tervben van hogy elkezdem nézni a sorozatot
2013. november 06. 15:43
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline |
engem nem fogott meg, és nem kéne előre inni a medve bőrére amúgy sem! de ők tudják...sajnos a mai világ olyan gyorsan változik, hogy sosem lehet tudni, meddig lesznek sikeresek.
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Szerencsére ők maguk biztonságban vannak.
Hivatalos Liam Payne halálának oka
Hivatalos Liam Payne halálának oka
A brit vizsgálat megerősítette.
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Újabb infó a Lively vs Baldoni botrányról.
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Most mind egy fedél alatt élnek.
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Újabb hírek a válásról.
Zendayát teljesen váratlanul érte a lánykérés
Zendayát teljesen váratlanul érte a lánykérés
Nem számított rá, hogy megtörténik.