Jó lenne, de szinte tuti biztos, hoy nem történik! Am állítólag már meg is van az Xfaktor idei győztese, az egész BUNDA! Jó lenne ha visszavennék őket! Aki akar, csatlakozzon ehhez a petícióhoz, hátha.....
Hát mégiscsak az RTL-ről van szó aminek marha fontos, hogy az Xfaktor nézetsége ne essen le! Sokan csak a BTW miatt nézték a faktort, úgyhogy rohamosan csökkennifog a nézetség! Am meg télleg a Bozsek Márk is csak a Barátok Közt miatt van bent Fat Phoneix meg mit tudom én miért...a szarokat meghagyják a jókat meg kiszórják. Ch...
Botrány! Bunda volt a ByTheWay kiesése?
2013. november 06. 19:02
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
2013. november 06. 19:10
|
|
sehi102 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.06. Hozzászólás: 990 Csatolások: 30 Azonosító: 187233 offline
|
Akorra egy hazugság az X-faktor
A ByTheWay-nek nem kellett volna kiesni . kami98 ém is fogadni merek hogy előre elvan döntve hogy kinyeri meg és ez szánalmas ..
Nagyon de NAGYON !!!!!!!!!
2013. november 06. 19:12
|
|
Pocokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.26. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 186682 offline
|
Szavazni kellett volna!
Annyira elbízta magát a sok kis 'rajongó', hogy elfelejtették, ez egy verseny. Igazából, én ha kötelező lenne se fizetnék, de nem is fog sírni a szám, ha kiesik az, akivel szimpatizálok. Tenni kellett volna azért, hogy bent maradjanak, emberek! Most már semmi értelme petíciót írogatni..
P.S: Annyira nem tehetségesek, hogy összedől a világ. Szerintem. Ez egy verseny. A gyenge kiesik. ŐK gyengék voltak. És nem, nem hiszem, hogy bunda a műsor. Egyszerűen csak az emberek, akik szavaznak, nem tartották őket elég jónak. Csordás Ákos nem is értem, hogyan kerülhetett ilyen helyzetbe. Valószínűleg nála is ez volt, mindenki úgy volt vele, majd a másik szavaz rá. De ami tény, az tény. Ő jobb volt.
P.S: Annyira nem tehetségesek, hogy összedől a világ. Szerintem. Ez egy verseny. A gyenge kiesik. ŐK gyengék voltak. És nem, nem hiszem, hogy bunda a műsor. Egyszerűen csak az emberek, akik szavaznak, nem tartották őket elég jónak. Csordás Ákos nem is értem, hogyan kerülhetett ilyen helyzetbe. Valószínűleg nála is ez volt, mindenki úgy volt vele, majd a másik szavaz rá. De ami tény, az tény. Ő jobb volt.
2013. november 06. 19:17
|
|
rebeka444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.15. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 206205 offline
|
http://starity.hu/profil/186682-pocok/
ha szerinted a gyengék esnek ki akkor ezek szerint Csordás Ákos gyenge?Mert a Péterffy Lili erös??
ha szerinted a gyengék esnek ki akkor ezek szerint Csordás Ákos gyenge?Mert a Péterffy Lili erös??
2013. november 06. 19:18
|
|
sehi102 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.06. Hozzászólás: 990 Csatolások: 30 Azonosító: 187233 offline
|
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=760113570681741&set=gm.180154432176120&type=1&theater MINDENKI MENJEN RÁ A LINKRE ÉS NÉZZÉTEK MEG HOGY MIVAN ÍRVA A BYTHEWAY-HEZ . DE AKI NEM MEGY RÁ ANNAK LEÍROM HOGY MIVAN A KÉPEN .. : BYTHEWAY-RA SZAVAZOTT EGY LÁNY ÉS EZT VÁLASZOLTÁK NEKI : "SAJNÁLJUK DE SZAVAZATÁT NEM TUDUK ELFOGADNI MERT BUNDA AZ EGÉSZMŰSOR . KÉRJÜK SZAVAZZON ÁKOSRA .EZUTÁN A LÁNY SZAVAZOTT AZ ÁKOSRA ÉS ERRE MEG EZT VÁLASZOLTÁK : KÖSZÖNÖM SZAVAZTÁL , NE FELEDJE A VERSENY VASÁRNAP ESTIG TART , ÉS MINDEN SZAVAZAT NÖVELI AZ ESÉLYÉT A NYEREMÉNYEKRE ." ! Na akkor most erre mit mondjak ?? :OOOOOO
2013. november 06. 19:18
Erre sok mindent lehet mondani csak azt nem hogy nem volt bunda -.-" egyre szánalmasabb az RTL
2013. november 06. 19:19
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
Idézet (Pocok @ 2013.11.06. 19:12)
Szavazni kellett volna!
Annyira elbízta magát a sok kis 'rajongó', hogy elfelejtették, ez egy verseny. Igazából, én ha kötelező lenne se fizetnék, de nem is fog sírni a szám, ha kiesik az, akivel szimpatizálok. Tenni kellett volna azért, hogy bent maradjanak, emberek! Most már semmi értelme petíciót írogatni..
Gyengék? Pont egy 1D fan mondja ezt? Ha a vándájreksön tetszik akkor ebben mi nem tetszik? Inkább a te kis Directionocskád szar és gyenge! Egyáltalán hallottad már a BTW-t énekelni! Mert szerintem jobbak mint a direksön!
(Direkt írtam hülyén, a nevüket nem kell leoltani. Tudom hogy hogy írják! (one direction))
2013. november 06. 19:20
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
"a magyar X-Faktor történetében ekkora mértékű felháborodás még nem történt"
a magyar x-faktor történetéban ekkora mértékű szánalmasság még nem történt..... Ennyit erről
a magyar x-faktor történetéban ekkora mértékű szánalmasság még nem történt..... Ennyit erről
2013. november 06. 19:22
Idézet (Pocok @ 2013.11.06. 19:12)
Szavazni kellett volna!
Akkor áruld már el nekem hogy a Fat Phoneix mennyi szavazatot kap? Ilyen sokat
2013. november 06. 19:24
Idézet (punigundel @ 2013.11.06. 19:19)
Gyengék? Pont egy 1D fan mondja ezt? Ha a vándájreksön tetszik akkor ebben mi nem tetszik? Inkább a te kis Directionocskád szar és gyenge! Egyáltalán hallottad már a BTW-t énekelni! Mert szerintem jobbak mint a direksön!
(Direkt írtam hülyén, a nevüket nem kell leoltani. Tudom hogy hogy írják! (one direction))
Jéé, tényleg 1D fan
2013. november 06. 19:26
|
|
Victoria9723visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 165114 offline
|
világszínvonal?!! Ugyanmár...egy kezemen megtudnám számolni hogy kik az egészen elviselhetők...de világszínvonalat inkább nem említenék...
2013. november 06. 19:27
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Idézet (punigundel @ 2013.11.06. 19:19)
Miért kell belekötni a másikba, csak mert nem tetszik neki a ByTheWay zenéje? Azt meg végkép nem értem, hogy miért keverted ide a One Direction-t. Szerintem nem kéne összehasonlítani a két együttest, mert teljesen más stílusban mozognak. Nőj fel és csak utána véleményez, tenksz!
2013. november 06. 19:28
|
|
punigundel |
|
Idézet (fanicsa @ 2013.11.06. 19:22)
Akkor áruld már el nekem hogy a Fat Phoneix mennyi szavazatot kap? Ilyen sokat
Ja bocsika a Fat Phoneixes dobosnak az apja Gáspár Sándor! Hoppá!
Lehet itt össze-vissza szavazni, de ami bunda az bunda 
Pontosan! A Fat Phoneix marha nyomi és azok több szvazatot kapnak mint a BTW az MDC vagy esetleg a Csordás Ákos? NA persze! BUDA BUNDA BUNDA!
2013. november 06. 19:29
|
|
Pocokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.26. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 186682 offline
|
Igen, pont egy '1D fan' mondja.
Húha, nagy dolog. Igen, a 'vándájreksön' tetszik, de ha nagyon bele akarunk menni a dolgokba, akkor hajrá.
Az 1D 3. lett az X-Faktorban, ők kiestek 11.-ként? Vagy már nem is tudom. A BTW-nek sok rajongója van! HAHA, akkor szavaztak volna, édes:)Ne aggódj, hallottam őket énekelni. És tudod, eléggé bunkó vagy, mert én csak annyit mondtam róluk, hogy gyengék. De te már szarozod és gyengézed azt, amit én szeretek. Taps-taps. És ne áltasd magad, hogy jobbak. Kinek próbálsz hazudni? Eleve hülyeség őket összehasonlítani. Milyen alapon? Mert elénekelték azt a számot, amit az 1D? Azta, akkor én holnaptól Miley Cyrus hasonmása leszek, mert eléneklem az egyik számát. -.-" Ja, és kérlek, ha én megtisztellek azzal, hogy leírom helyesen a nevüket, te is tedd meg. Köszönöm.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
Kapu Tibor és Erdélyi Tímea egy párt alkot?
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Kiderült, mi lehetett a baj.
Erre a dalra vonult be Taylor Swift az esküvőjén
Erre a dalra vonult be Taylor Swift az esküvőjén
Meglepő, melyik számot választotta.

0 felhasználónak tetszik: