Lady Gaga drogfüggőnek vallja magát
2013. november 12. 13:02
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Úhh ezt nem gondoltam volna!
2013. november 12. 13:06
Öhm de nézzük a jó oldalát. Legalább tudja magáról, hogy függő. De az, hogy energiaforrásként tekint a drogra, nem normális. Elég értelmes ő ahhoz, hogy tudja, ez néhány éven belül tönkreteszi a szervezetét. Ha nem bírja, ruccanjon ki Hawaii-ra, a milláiból megteheti. xD
2013. november 12. 13:21
Aláírom, hogy nehéz lehet sztárnak lenni, de drog akkor sem megoldás.
2013. november 12. 13:32
Idézet (_ToTo_ @ 2013.11.12. 08:16)
Azért drogozik fiatal kora óta, különösen kiemelve általa az elmúlt 7 évet, mert pár hónapja volt egy csípőműtétje? Nem is az a legborsztóbb, hogy csinálja, hanem hogy a rajongók mentségeket keresnek neki, miután beadta országnak világnak, hogy tiszta már és nem használ semmit és nem is fog ...
nem érdekel mi lesz xd szerintem 40 évesen gázabb dolog 15 éveseknek mondani az igét, meg terjeszteni a szentírást. Ezen kellene elgondolkodni. páxd A fűvel mi is a probléma?
2013. november 12. 13:37
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline |
Már várom, hogy jöjjenek még jópáran és elkezdjék még védeni és sajnálni, hogy nehéz fiatalkora volt és emiatt lett drogos.
2013. november 12. 13:46
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Napi 15-20 szál? Az laza, akkor egész nap be lehet állva, mint a gerely... Már ha még egyáltalán hat rá bármilyen formában is a fű, és nem lett immúnis a szervezete. Az agysejtjeiről nem beszélek, mert hát már szerintem azok is csak mutatóban vannak. De nem is baj, mert az ő szakmájához nem szükségeltetik doktori diploma...
2013. november 12. 13:57
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 705 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline |
Idézet (holembo @ 2013.11.12. 13:32)
nem érdekel mi lesz xd szerintem 40 évesen gázabb dolog 15 éveseknek mondani az igét, meg terjeszteni a szentírást. Ezen kellene elgondolkodni. páxd A fűvel mi is a probléma?
Ezt remélem nem gondoltad komolyan
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2013. november 12. 14:11
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline |
"(...) mesélte a manapság inkább botrányairól, mintsem tehetségéről ismert celeb." Már nem azért, de úgy látszik a cikk írója még nem hallotta Gagát élőben vagy egyáltalán... Mi az, hogy nem a tehetségéről híres (= nem tehetséges?!) - több, mint 60 millióan (sőt még többen) mást állítanak, de azért biztos igaz...
A témához szólva: sajnálom, hogy nem tud leszokni, mert ebből nagy baja lesz és nem sokáig fog már élni és alkotni... Na ezt viszont egyik rajongó sem akarja, szóval ha szereti őket (minket), akkor értünk legalább megtehetné, hogy leszokik, mert igazából ez tényleg egy kurv@ rossz szokás és iszonyatosan káros - arról nem beszélve, hogy sok olyan Gaga rajongó van, aki mindenre elszánt (ebből következik, bár remélem nem, hogy ők is ezt csinálják majd)... Egy biztos, hogy én soha nem tenném, hiszen ezzel csak magában tesz kárt az ember, mintsem hogy aktuálisan "jobban érzi magát". Hát megéri ez?! Egyáltalán nem.
A témához szólva: sajnálom, hogy nem tud leszokni, mert ebből nagy baja lesz és nem sokáig fog már élni és alkotni... Na ezt viszont egyik rajongó sem akarja, szóval ha szereti őket (minket), akkor értünk legalább megtehetné, hogy leszokik, mert igazából ez tényleg egy kurv@ rossz szokás és iszonyatosan káros - arról nem beszélve, hogy sok olyan Gaga rajongó van, aki mindenre elszánt (ebből következik, bár remélem nem, hogy ők is ezt csinálják majd)... Egy biztos, hogy én soha nem tenném, hiszen ezzel csak magában tesz kárt az ember, mintsem hogy aktuálisan "jobban érzi magát". Hát megéri ez?! Egyáltalán nem.
2013. november 12. 14:57
MercuryFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 212783 offline |
Micsoda szörnyű dolgokon mehetett keresztül élete során... Jajj, meg is értem, hogy egy ilyen élet után drogokhoz nyúlt!
Ez a nő is tökéletes példakép. Szörnyecskék, szorongtok, nehéz az élet, nem baj, van drog!
Ez a nő is tökéletes példakép. Szörnyecskék, szorongtok, nehéz az élet, nem baj, van drog!
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2013. november 12. 15:04
AgRéAbLe. G I R Lúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.08. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 214979 offline |
Szerintem pont NEM Gagáról kéne azt állítani, hogy inkább botrányairól híres, mint a tehetségéről.
2013. november 12. 15:16
Butterflyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.22. Hozzászólás: 439 Csatolások: 0 Azonosító: 213885 offline |
Az igaz ,hogy sztárnak lenni nehéz ,de a drog nem megoldás!Szerintem Gaga tehetséges!
2013. november 12. 15:16
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
A drog nem megoldás, csak gondolom, már ott tart, hogy nem tud vele leállni... egyszer remélhetőleg leszokik.
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni