Sokak életét megkeseríti a száraz, töredezett, korpás vagy könnyen zsírosodó haj. Cikkünkben segítséget nyújtunk ahhoz, hogy egészséges hajkoronát varázsolhass magadnak!
A teljes cikkhez kattints ide!
Így ápold a hajkoronád!
2013. november 12. 15:52
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2013. november 12. 15:55
xXxEmoGirlxXxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 214557 offline |
Nagyon hasznos cikk, köszönet érte
2013. november 12. 16:03
Butterflyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.22. Hozzászólás: 439 Csatolások: 0 Azonosító: 213885 offline |
Nagyon hasznos cikk lett.
2013. november 12. 16:12
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Hasznos és érdekes cikk lett,köszi!
2013. november 12. 16:26
Eleanor023új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.03. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 214698 offline |
nagyon tetszik ki kell brobaljam
2013. november 12. 16:30
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1097 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline |
jo cikk lett.
2013. november 12. 16:32
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1781 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline |
Zöld színű zöldségek... Legfontosabb.
Amúgy én nem szánok semmi időt a hajamra, de ezeket a tippeket olvasva lehet hogy valamikor jót is teszek a hajamnak. Köszi a cikket
Amúgy én nem szánok semmi időt a hajamra, de ezeket a tippeket olvasva lehet hogy valamikor jót is teszek a hajamnak. Köszi a cikket
2013. november 12. 16:36
Nagyon érdekes cikk lett! Nagyon sok hasznos tipp van benne.
2013. november 12. 16:36
ez szuper...remelem egyszer hasznalni is fogom!!)
2013. november 12. 16:51
xMilessssztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 3655 Csatolások: 3236 Azonosító: 194820 offline |
Nekem fontos a hajam és az ápoltsága, ezért számomra hasznos cikk lett, köszi! Sajnos nagyon töredezik a hajam, pedig nem vasalom, nem festem és ritkán szárítom. :/ Ez az olaj viszont szimpatikus, lehet, hogy kipróbálom.
2013. november 12. 17:00
Érdekes cikk, nagyon hasznos. Majd kipróbálom a jojobaolajat, mert az tűnik az én hajamnak a legjobbnak
2013. november 12. 17:08
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2165 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline |
csak kár hogy ha genetikailag ilyen gyenge a hajam, akkor már nem sokat tehetek vele 2 havonta járok melegollós hajvágásra, próbálom kerülni a hajsütő - és hajszárító cuccokat, de még így is elég vékony szálú, "elektromos" és gyorsan töredező..arról nem is beszélve hogy még gyógyszert is szedek rá..
2013. november 12. 17:16
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline |
Én eléggé küzdök a hajammal,bár már kicsit jobb a helyzet.Kb. 3 éve nagyon kevés volt,most már azért,nem tudom,hogy minek a hatására,de ez a probléma lényegesen kezd megszűnni.A töredezett hajvégek természetesen nálam is gyakori jelenség,olyannyira,hogy egy idő után már nem is érdekel az egész.XD Én arra mondjuk,ha eszembe jut,akkor olajokat,hajvégápoló dolgokat használok,amiket kifejezetten erre fejlesztettek ki.Hatásosak,legalábbis nekem nagyon hamar beváltak.
A legfőbb probléma viszont nálam a hajzsírosodás.2-3 naponta lazán moshatnám a hajamat,ha azt akarnám,hogy látványosan ne legyen zsíros.Utálom,utálom,és utálom.Igazából,amit én észrevettem,hogy, hamarabb zsírosodik a haj(az enyém legalábbis),ha különböző dolgokra kifejlesztett sampont használunk (pl. korpásodás ellen,zsírosodás ellen stb.).A legjobb szerintem az 'original',sima sampon,ami minden hajtípusra megfelel (mandulaolajasat használok,imádom,eddig ez a legjobb sampon,amit valaha használtam).Száraz sampont is egyre többet használok, pedig azt sem szabad túlzásba vinni, mondjuk azt még azért szerintem megteszem.
A hajzsírosodáson kívül,amivel eléggé küszködök,az olyan,amit igazából csak magamon tapasztalok,de nagyon idegesít.Ha nem szárítom meg/be a hajamat,hanem simán hagyom megszáradni (én rendszerint eddig ezt csináltam),akkor a fejtetőmön növő,kb. 5 centis hajszálak totálisan égnek állnak.Nem "elektromosak",vagy valami,hanem csak nincs semmi tartásuk.Ha hajszárítás közben ezeket lefésülgetem,akkor nincs ez a probléma,de akkor meg nagyon lapos lesz az egész hajam.XD
A ricinusolajról nemrég hallottam,nem kizárt,hogy egyszer kipróbálom,bár a kis hátulütője a dolognak,hogy sok idő kell,mire kifejti a hatását (3-5 óra).A többi viszont többnyire újdonság számomra.Valamit szerintem biztosan kipróbálok,mert tényleg elég "tartatlan" az egész hajkoronám,szeretnék olyan szép,fényes,beállított,sok,egészséges,és "szépen eső" hajat,mint amiket a samponreklámokban látni.XD
A legfőbb probléma viszont nálam a hajzsírosodás.2-3 naponta lazán moshatnám a hajamat,ha azt akarnám,hogy látványosan ne legyen zsíros.Utálom,utálom,és utálom.Igazából,amit én észrevettem,hogy, hamarabb zsírosodik a haj(az enyém legalábbis),ha különböző dolgokra kifejlesztett sampont használunk (pl. korpásodás ellen,zsírosodás ellen stb.).A legjobb szerintem az 'original',sima sampon,ami minden hajtípusra megfelel (mandulaolajasat használok,imádom,eddig ez a legjobb sampon,amit valaha használtam).Száraz sampont is egyre többet használok, pedig azt sem szabad túlzásba vinni, mondjuk azt még azért szerintem megteszem.
A hajzsírosodáson kívül,amivel eléggé küszködök,az olyan,amit igazából csak magamon tapasztalok,de nagyon idegesít.Ha nem szárítom meg/be a hajamat,hanem simán hagyom megszáradni (én rendszerint eddig ezt csináltam),akkor a fejtetőmön növő,kb. 5 centis hajszálak totálisan égnek állnak.Nem "elektromosak",vagy valami,hanem csak nincs semmi tartásuk.Ha hajszárítás közben ezeket lefésülgetem,akkor nincs ez a probléma,de akkor meg nagyon lapos lesz az egész hajam.XD
A ricinusolajról nemrég hallottam,nem kizárt,hogy egyszer kipróbálom,bár a kis hátulütője a dolognak,hogy sok idő kell,mire kifejti a hatását (3-5 óra).A többi viszont többnyire újdonság számomra.Valamit szerintem biztosan kipróbálok,mert tényleg elég "tartatlan" az egész hajkoronám,szeretnék olyan szép,fényes,beállított,sok,egészséges,és "szépen eső" hajat,mint amiket a samponreklámokban látni.XD
2013. november 12. 17:18
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline |
Gyorsan zsírosodó hajtípusba tartozom,nekem csak a kecskeszappan használt eddig.De az is állandó használat mellett.De ahogy észrevettem ez a tinédzserkor velejárója volt,manapság már nem olyan erősen zsírosodik.Szóval ha ezek közül egyik sem éri el a kívánt hatás teljes mértékben,akkor lehet csak avval van a baj,hogy az illető épp kamaszkorban van +- pár év.
Mellesleg mi van akkor ha a ricinus olajt véletlen lenyeled?
Mellesleg mi van akkor ha a ricinus olajt véletlen lenyeled?
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.